رفتن به مطلب
عمارگراف

مشکل غیر منتظره در کوئری مطالب(فیلتر عمل نمی کنه!)

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

وقتتون بخیر

من یه کد ساده نوشتم برای لود کردن مطالب اخیر یک دسته خاص.اما نمیدونم چرا فیلتر عمل نمیکنه و همه مطالب سایت رو لود میکنه!

اینم کدش :


<!doctype html>
<html>
<head>
<meta charset="utf-8">
<link href="<?php bloginfo('stylesheet_url'); ?>" rel="stylesheet" type="text/css" />
<title><?php the_title(); ?></title>
</head>

<body style="background: url(http://ammargraph.ir/wp-content/themes/ammargraph-flat-WP/img/bg.jpg);background-repeat:repeat-y;">
<div id="single"> <a class="back" href="http://ammargraph.ir/#intro">» بازگشت</a>
<div class="content1">
<div class="last1">
<?php $category = get_the_category(); ?>
<?php $catlink=$category[0]->cat_name;?>
<?php $catslug=$category[0]->slug;?>
<?php $category_id = get_cat_ID( $catlink ); ?>
<?php $count = get_category($category_id)->count ;?>
<!---------cat-------->
<div class="title"> مطالب در دسته : <?php echo $catlink;?></div>
<!-----title------->
<div class="disc1"> تعداد : <?php echo $count;?></div>
<!-----disc---->
<div class="disc2"> عمارگراف</div>
<!-----disc---->
<div class="post">
<div class="pbody1">
<?php query_posts('posts_per_page=12&cat=$category_id'); if(have_posts()) : ?>
<?php while(have_posts()) : the_post(); ?>
<div class="pbox1">
<a href="<?php the_permalink() ?>"> <div class="ptitle"><?php the_title(); ?></div></a>
<!-----ptitle------>
<div class="pthumb"><?php the_post_thumbnail(); ?></div>
<!-----pthumb------>
</div>
<!--------pbox------>
<?php endwhile; ?>
<?php endif; ?>
<?php wp_reset_query(); ?>
</div>
<!-------pbody----->
</div>
<!------post------>
</div>
<!-----last------->
</div>
<!------content------>
</div>
<!--------single------>
</body>
</html>

البته کلّش رو گذاشتم که دیگه جای بحث نمونه.

ممنون

راستی فرصت کردین به این هم یه نگاه بندازید :

تغییرات در صفحه ارسال مطلب

راستی، نظرتون رو درباره پوسته جدید سایتم بگید لطفاً : http://ammargraph.ir/

یا علی

ویرایش شده توسط عمارگراف

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

به جای category_id مستقیم id دسته رو بزارید و تست کنید. اگه مشکلی داشتید از ژنراتور استفاده کنید.

http://wp-parsi.com/generator

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

به جای category_id مستقیم id دسته رو بزارید و تست کنید. اگه مشکلی داشتید از ژنراتور استفاده کنید.

http://wp-parsi.com/generator

خب من میخوام صفحه category.php بسازم.چطوری آی دی دسته رو وارد کنم؟!!!!!

ببینید میخوام وقتی کسی رو لینک دسته(مثال : www.ammargraph.ir/category/graphic)کلیک کرد،مطالب مرتبط با اون دسته رو ببینه.اوکی؟

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط alam7o
      سلام خدمت دوستان عزیز ،
      بنده قصد شماره گذاری پست های یک دسته رو داشتم و با استفاده از کد زیر اونو انجام دادم
      function Get_Post_Number($postID){ $temp_query = $wp_query; $args = array ( 'orderby' => 'date', 'order'=> 'DESC', 'post_type' => 'post', 'posts_per_page' => '-1' ); $counter = 1; $postCount = 0; $AVRank = null; $AVRank = new WP_Query($args); if($AVRank->have_posts()) { while ($AVRank->have_posts()) : $AVRank->the_post(); if ($postID == get_the_ID()){ $postCount = $counter; } else { $counter++; } endwhile; } wp_reset_query(); $wp_query = $temp_query; return $postCount; } حالا مشکل اینجاس که من باید اینو داخل یه حلقه فراخونی کنم حالا چه تو single.php چه قسمتای دیگه در سایت و وقتی کدش رو قرار میدم شماره گذاری رو درست انجام میده ولی بعد کد بر میگرده به پست اصلی یا حلقه اول یه مثال میزنم که منظورمو بهتر برسونم
      حلقه اول : عنوان Title 1
      حلقه دوم که شامل 20 تا پست هست داخل حلقه اول
      حالا این کد داخل حلقه دوم گذاشته میشه ولی بعد از کد برای مثال wp_title() میشه همون عنوان حلقه اول یعنی title 1 و برای همه ی پست ها هم تکرار میشه wp_reset_query هم گذاشتم واقعا دیگه نمیدونم مشکل از کجاس
       
      از اساتید عزیز ممنون میشم راهنمایی کنید.
    • توسط SNSA
      سلام
      من یک نوجوان ۱۵ ساله هستم که علاقه مند برنامه نویسی و تحصیل در رشته آی تی هستم 
      شاید بگین الآن سنم برای انتخاب رشته کمه و بعدش نظرم عوض میشه ولی من دوساله تصمیمم رو گرفتم و براش تلاش میکنم
      در این راه به مشکل برخوردم از اونجایی که میخوام برای هدفم در المپیاد شرکت کنم نیازمند یادگیری زبان ++c هستم اما علاقه شدیدی به زبان python دارم اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
      بگم که از هرکدوم کمی بلد هستم و الآن گیج شدم
      اگر کسی در المپیاد کامپیوتر شرکت کرده ممکنه کمکم کنه؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام.
      این مشکل اعصاب منو خورد کرده و اصلا نمیدونم چکار کنم. تو گوگل هم چیزی نمیدونم راجبش پیدا کنم.
      هرچی از المان های ویژوال کامپوزر استفاده میکنم تو طراحی برگه ها هیچ کدومش نمایش داده نمیشن. مثلا از المان های "آخرین محصولات" و "محصولات ویژه" که تو دسته ووکامرسن استفاده میکنم نشون داده نمیشن. یا از اسلایدر ها.
      چکار کنم دقیقا؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام دوستان خسته نباشید.
      من به تازگی و با هزار مشکل و بی تجربگی سایت فروشگاهیه وردپرسی زدم. یه مشکل اساسی که در حال حاضر دارم دلاره. بله دلار. متاسفانه الان نوسانات نرخ دلار به انقد زیاده که باعث میشه قیت محصولات سایت من خیلی بالا پایین بشه و منم نمیتونم هر دقیقه بیام قیمتارو دستی بروز کنم. مخصوصا وقتی که محصولام زیاد بشه بعدا. الان میخواستم ببینم که راهی یا افزونه ای هست که بتونم متنی یا نوشته ای رو از سایت دیگر بگیرم و تو سایت خودم بگنجانم؟ من دقیقا میخوام اینکارو کنم:   میخوام یه قیمتی رو از یه سایت مد نظرم بگیره و ضربدره قیمت دلاری که در سایت tjgu.org نوشته شده بکنه، و در قسمت قیمت محصول درج کنه حاصل رو.
       
      واقعا این قضیه مهمه برام. خیلی لطف میکنید جواب بدید.
    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
×
×
  • اضافه کردن...