austin

عدم نمایش کامل سایت بعد از آپدیت افزونه ها

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان

دیروز بعد از آپدیت افزونه های سایت مپ به ورژن 4 و بعد 4.1 و همینطور افزونه tno gallery به ورژن جدید ؛ متوجه شدم که اصلا سایت بصورت کامل نمایش داده نمیشه و فقط لوگو بالا نشون داده میشه . با غیر فعال کردن این افزونه ها هم هیچ تغییری نکرد . حتی یک سری افزونه های دیگه رو هم غیر فعال کردم ولی درست نشد.

محتوای پیشخوان و پست ها و همه چیز سر جاشون هستن ولی نمایش سایت به مشکل اساسی برخورده !

لطفا راهنمایی کنید .

آدرس سایت : www.masoudallameh.com

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر اطمینان دارید که مشکل از افزونه هاتون هست، پرونده های اون ها رو پاک کنید (البته قبلش از تنظیمات اون ها نسخه پشتیبان تهیه کنید). البته من بعید میدونم مشکل از اون باشه، چون فایل Style.Css قابلتون اصلا لود نمیشه.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون دوست عزیز.

اطمینان که ندارم ولی از دیروز که افزونه ها رو آپدیت کردم این مشکل ایجاد شد.

برای لود شدن فایل style.css چکار باید کرد ؟ آپلود مجدد فایل Style.css میتونه کارگشا باشه ؟

راه حلی به نظرتون میرسه ؟

پ.ن :

در ضمن الان توی هاست چک کردم، توی public-html سه فایل sitemap.xml ، sitepam.backup.xml و sitepam.backup.xml.gz وجود دارن .

منظور شما اینه که افزونه رو غیر فعال و پاک کنم، این فایل ها رو هم پاک کنم، فولدر افزونه رو هم کلا از سایت پاک کنم ؟

ویرایش شده در توسط austin
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دقیق نمیتونم بگم اما این مشکل برای خود من پیش اومده بود و با پاک کردن پرونده ها حل شد. انی وی، فایل Style.Css خودتون رو باز کنید. محتوایی برای نمایش بصورت کد نداره.

میتونید چک کنید و ببینید که آیا Style از فایل دیگه ای فراخوانی میشه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بسیار خوب الان پوشه های افزونه ها رو پاک می کنم .

فایل Style.css رو که توی پوشه قالبم هستش باز کردم، فقط یک سری اطلاعات در مورد سازنده قالب و ورژنش و غیره هست و کدی نوشته نشده .

چطور باید چک کنم استایل از کجا فراخوانی میشه ... تا جایی که می دونم توی هدر کد فراخوانی استایل باید باشه .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه. سایتتون فایل Rtl.css داره اما Style.css نداره. صد در صد مشکل از استایل هست.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله ظاهرا مشکل از style.css هستش . چه راه حلی برای رفع این مشکل وجود داره ؟

تا دیروز بدون مشکل کار می کرد ! هیچ تغییری هم در فایل style.css و فایل های مشابه ندادم .

در ضمن، کلیه پوشه های افزونه sitemap و tno gallery رو پاک کردم اما هیچ تغییری پیدا نشد .

ویرایش شده در توسط austin
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قالب شما تجاریه دوست عزیز (#) و قابل پشتیبانی در انجمن نیست

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط nokte
      بنده سایتم را به سرور جدید منتقل کردم و از طریق درون ریزی خود ورد پرس پست هایم را به سایت جدید انتقال دادم و همه پست ها بدون مشکل منتقل شد ولی متاسفانه تصاویر آن منتقل نشد. برای حل این مشکل تصاویر را که در فولدر public_html/wp-content/uploads روی هاست قبلی بود را به هاست جدید درهمین مسیر منتقل کردم ولی متاسفانه تصاویر مطالبم لود نمی شود. نه تصاویر کچک نه بزرگ. همچنین در قسمت رسانه ها در پنل مدیریت هم تصاویر را مشاهده نمیکنم . انگار ورد پرس هنوز متوجه نشده تصاویری در قسمت رسانه روی هاست در فولدر آپلود وجود دارد.
      حتی من در هاست قبلی هم مجددا از از قسمت ابزار ها > برون ریزی ، رسانه ها به صورت جدا برون ریزی کردم  و در هاست جدید درون ریزی کردم و تیک دانلود و درون‌ریزی فایل‌های پیوست را هم زدم  ولی برای همه فایل ها اررور میداد که انپورت فلان تصویر با مشکل مواجه شد و برای همه تصاویر پشت سر هم این ارور را میداد. اگر تصاویر را از روی هاست فعلی بخواند که وجود دارد پس مشکل از چیست؟ 
       
      لطفا راهنمایی کنید چطور رسانه ها را اینپورت کنم؟ یا بهتره بگویم چطور تصاویر را در هاست جدید نمایش دهم . 
      لزم است بگویم فقط از این روش میخواهم عمل کنم و از روش اینپورت دمو و .. نمیخوام چون وررژش وردپرسم را بالا بردم و ورژن php  را هم از 5.6 به روی 7.2 تنظیم کردم و فقط میخواهم مطالب هاست قبلی روی هاست جدید بیاد نه وردپرس قدیمی.
    • توسط Mohammad Bazli
      درود و خسته نباشید خدمت دوستان گرامی
      در ارورلاگ خطایی بابت یکی از افزونه ها دریافت میکنم که با مراجعه به افزونه و خط مورد نظر:
      :(PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at
      public function output() { $this->send_headers(); echo $this->renderer->get_output( $this->sitemap, $this->transient ); } این مورد با کد زیر فکر کنم تداخل داره...
      $GLOBALS['wpseo_sitemaps']->output(); header_remove( 'X-Robots-Tag' ); $GLOBALS['wpseo_sitemaps']->sitemap_close();  
    • توسط omidextra
      سلام دوستان 
      چند روزی هست که سایت مپ من با ارور زیر مواجه شده:
      This page contains the following errors:
      error on line 3 at column 6: XML declaration allowed only at the start of the document
      Below is a rendering of the page up to the first error.
      چکار کنم که درست بشه؟؟؟!؟!؟
      اینم سایتم:
      http://mobolight.ir/sitemap_index.xml
    • توسط alizamany
      سلام و عرض ادب 
      بنده به یک مشکل برخوردم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید اول از همه به طور خلاصه توضیح بدم که وب سایت بنده شامل بخش اخبار و فروشگاه هست 
      بخش اخبار در گذشته در دامین اصلی وجود داشت به این ادرس : https://windowsiran.com/
      بخش فروشگاه هم در ساب دامین : shop.windowsiran.com
      وجود داشته بنده بخش اخبار رو به پوشه blog منتقل کردم و ریدایرکت های لازم رو انجام دادم و حدود ۲ ماه از اون ریدایرکت ها گذشت و مطالب داخل گوگل به خوبی ایندکس شد بعد از اون فروشگاه رو انتقال دادم به دامین اصلی و پوشه روت حالا بعد از چند هفته متوجه شدم برخی از تصاویر بخش اخبار نمایش داده نمیشن به عنوان مثال 
       
      https://www.windowsiran.com/wp-content/uploads/2018/01/Command-Prompt.jpg
       
      که می بایست این ادرس به 
       
       https://www.windowsiran.com/blog/wp-content/uploads/2018/01/Command-Prompt.jpg
       
       
      ریدایرکت میشد حالا بنده نمیدونم چیکارباید بکنم ریدایرکت اصلا میشه کرد اگر میشه کجا باید قرار داد و چه کدی باید زد ؟
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .
    • توسط naderi
      سلام دوستان
      من سایتمو توی گوگل برای سازگاریش با موبایل تست میکنم اما اسکرین شاتی که بهم نشون میده ناقصه و سایت رو کامل نشون نمیده !
      البته کنارش میزنه که موبایل فرندلی هست سایتت
      مشکل رو کسی میدونه از کجاست و به چه شکل میشه حلش کرد؟