سیدرضا بازیار 257 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 من افزونهhacklog-remote-attachment رو نصب کردم. تمامی تصاویر سایتم غیر فعال شد و کار نمیکنه. در هنگام آ÷لود عکس هم ارور میدهمن در قسمت ftp یوزر و پسورد هاست رو وارد کردم. اما باز هم کار نمیکنهلطفا راهنمایی کنید لینک به ارسال
سیدرضا بازیار 257 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 تمامی تصاویر سایتم توسط این افزونه از از بین رفتهلطفا راهنمایی کنید لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 این افزونه چی هست اصلا اگر مربوط به سایت وردپرسه پیوندش رو بگذارید 1 لینک به ارسال
kasra 4929 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 تصاویرتون از بین نرفتهاگر اتصال با ftp به درستی برقرار بشه همه تصاویرتون به ftp ارسال میشه و از اونجا فراخوانی میشهاحتمالا در اتصال به ftp مشکل وجود داره 1 لینک به ارسال
سیدرضا بازیار 257 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 (ویرایش شده) درستهتصاویر سالم هستنچرا ارتباط ftp برقرار نمیشه؟حالا باید چیکار کنم؟هاست دانلود ندارم. میخوام تصاویر در پوشه خاصی از هاست خودم آپلود بشهلطفا راهنمایی کنید ویرایش شده فروردین 93 توسط سیدرضا بازیار لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری