mohammadhh14 1 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 با سلام و عرص خدا قوت و آرزوی سال نیکو برای مدیران و همه اعضادوستان برای فرا خوانی و نمایش پستهای دسته مادر از کد زیر استفاده می کنم<?php $recent = new WP_Query("cat=2&showposts=30"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?><div style="width:320px; background-color:#FF3; position:relative; margin:0 auto; margin-top:10px;"><?php the_title(); ?></div><?php endwhile; ?>البته کد رو خیلی خلاصه کردم تا اصل سوال بهتر و قابل مفهوم تر بشهاین کد میاد 30 پست جدید رو از دسته با آی دی 2 فرا خونی می کنه و نمایش می ده ... تا اینجا بحثی نیست اما من زیر این دسته اصلی چند تا زیر دسته دارم و این 30 تا پست مربوط به اون دسته هاست . الآن من می خواهم که پست هر دسته رو مشخص کنم مثلا تمامی پست هایی که تو زیر دسته الف هست دارای بکگراند قرمز باشه و هر پستی که تو دسته ب باشه زمینه سبز داشته باشه و هر زیر دسته همین طور (در واقع هر زیر دسته یک قالب خاصی برای نمایش پست ها در این جا داشته باشه ) .آیا میشه در حلقه از شرط استفاده کرد ؟چطور میشه این کار رو انجام دادممنون لینک به ارسال
mohammadhh14 1 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 دوستان الحمدلله خودم تونستم حلش کنم :کد رو می ذارم تا اگه کسی بعدا نیاز بهش پیدا کرد بدردش بخوره<?php $recent = new WP_Query("cat=2&showposts=15"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?><?php if ( in_category('3') ): ?> <div class="t1"><?php elseif ( in_category('4') ): ?> <div class="t2"><?php elseif ( in_category('5') ): ?> <div class="t3"><?php elseif ( in_category('6') ): ?> <div class="t4"><?php elseif ( in_category('7') ): ?> <div class="t5"> <?php else: ?> <div class="t6"> <?php endif; ?><h3><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark" title="Permanent Link to <?php the_title_attribute(); ?>"><?php the_title(); ?></a></h3></div><?php endwhile; ?>سال خوبی داشته باشید 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری