AFG Boy 1 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 سلامیک اسلایدر دارم که 5 تا پست آخر یک گروه خاص رو نشون میده<?php $my_query = new WP_Query('showposts=5&cat=2');چه طور می تونم به جای نمایش بر حسب دسته عکس های اسلاید شو رو برحسب برچسب نمایش بدم ؟تشکر لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 <?php $my_query = new WP_Query('showposts=5&tag=2'); ?>به جای عدد ۲ مقابل تگ، آیدی تگ مورد نظرتون رو وارد کنید.چون ایام عید هست، اگر کمی حوصله کنید به جوابتون میرسید. 5 لینک به ارسال
AFG Boy 1 ارسال شده در فروردین 93 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 <?php $my_query = new WP_Query('showposts=5&tag=2'); ?>به جای عدد ۲ مقابل تگ، آیدی تگ مورد نظرتون رو وارد کنید.چون ایام عید هست، اگر کمی حوصله کنید به جوابتون میرسید.تشکرکارم عقب افتاده برای همین عجله دارماگز به جای آی دی تگ از خود تگ استفاده کنم چی ؟مثلا من یک تک به نام "اسلاید" دارم و می خوام بر حسب اون نشون بدم لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 به جای tag بنویسید: tag_name 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری