majideblis

بهترین مکان قرار دهی کد آمار گیر کجاست؟

4 پست در این موضوع قرار دارد

سلام دوستان من میخوام واسه سایتم امارگیر هیستاتس بزارم

این کدو انتهای header.php قرار دادم ولی وقتی که سایت میخواد لود بشه چند ثانیه ای تو قسمت هدر مکث میکنه و بعد از چند ثانیه کل صفحه لود میشه

میتونید خودتون الان تست کنید و بهم بگید که این طور هست یا نه ....

و اینکه بگید این کدو کجا بزارم تا این مشکل بر نخورم و به سرعت لود سایت تاثیر منفی نزاره

مرسی از همه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینطور که خودتون گفتید ، به سوال تون هم پاسخ دادید !

اگر اذیت تون میکنه باید در فوتر قرار بدید . اگر دقت کنید اغلب سایت ها هم داخل فوتر آمارگیر رو لود می کنند.

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه مکانی که بهتره رو واسم مشخص کنید که منم همون جا کدو قرار بدم

مرسی

footer.rar

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<div class="footer">
<div class="footer-wrap">
<div class="tags-title"></div>
<div class="tags-link">
<?php wp_tag_cloud('smallest=8&largest=8&number=10&orderby=count'); ?>
</div>
<div class="footer-body">
<div class="footer-break-vertical"></div>
<div class="copyright" id="farhadina-template">
تمام حقوق برای <?php bloginfo('name'); ?>
<div id="feeds">
<a href="<?php bloginfo('url'); ?>/sitemap.xml" title="نقشه سایت <?php bloginfo('name'); ?>">Sitemap</a>
|
<a title="اتم <?php bloginfo('name'); ?>" rel="nofollow" href="<?php bloginfo('url'); ?>/atom/">Atom</a>
|
<a title="سی اس اس استاندارد " rel="nofollow" target="_blank" href="http://jigsaw.w3.org/css-validator/check/referer">Valid CSS</a>
</div></div></div></div></div></div>
<SCRIPT> ap_showWaitMessage('waitDiv', 0 ) </SCRIPT>
<!-- Statics -->

<!-- END Statics -->
<?php wp_footer(); ?>
</body>
</html>

5

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط msne
      سلام. چطور میشه وقتی یه کاربر اطلاعات گرویتی فرم رو پر و ارسال میکنه، خودش هم اطلاعات فرمی که پر کرده رو ببینه؟ مثلا توی حساب کاربریش
    • توسط mobin05
      سلام دوستان خسته نباشید من خیلی مشکلم هاده لطفا کمک کنید من سایتم و پیوند های یکتارو که از حالت ساده خارج میکنم تمام صفحات غیر از صفحه اصلی ارور 404 میده افزونه هارو غیر فعال کذدم نشده ، از روش هایی که تو همه سایت ها میگن استفاده کردم نشده ، فایل hatcc... و پاکم کردم نشده دسترسی و از 644 به 755 تغییر داد نشده 
    • توسط sohrab298
      با سلام ,برای رفع خطای 
      Uncaught SyntaxError: Unexpected token < in JSON at position 1
          at JSON.parse (<anonymous>)
          at XMLHttpRequest.xmlHTTP.onreadystatechange (myAjax2.html:44)
      باید چه کرد؟؟؟
    • توسط omiiid82
      سلام وقت بخیر. یک وبلاگ دارم ک انرا به دامنه متصل کردم و میخوام در ان اقدام به فروش محصولات دانلودی کنم. خواهشی داشتم راهنمایی کنید ک کاربر پس از پرداخت وجه بعنوان مثال مبلغ محصول160هزارتومان هست ک مشتری بعد از پرداخت بعد لینک دانلود فایل براش نمایش داده بشه.؟؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید خیلی ممنونم  
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com