رفتن به مطلب
rezaonline

انتقال فايل بين سروري با پي اچ پي (سریع سریع)

پست های پیشنهاد شده

با سلام دوستان

گاهي اوقات لازم شده يه اسکريپت رو از يه جا دانلود کنيد بعد روي هاستتون آپلود کنيد و استفاده کنيد .

عامل تاخير سرعت در اينحالت ميشه سرعت اينترنت شما ، چون بايد اول فايل رو دانلود کنيد و بعد آپلود

مديراي سرورها که با يه دستور لينوکس همه ي چيو اينور اونور ميکنن اما ما که مدير نيستيم :)

خب راه حل اينکه با استفاده از تابع file_get_contents فايل رو بگيريم و با fwrite اونو بنويسيم !

اينجوري نيازي به دانلود و آپلود فايل نيست و علناً داريم از سرور استفاده ميکنيم که معمولاً سرعتش در حد خداست :)

* نکته لازم اينکه بايد فايل حتماً لينک مستقيم باشه !

سرتون رو درد نيارم يک فايل به اسم مثلاً getfile.php بسازيد و دستورات زير رو توش بذاريد


<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />
<style>
.red{color:red;font-weight:bold;}
.green{color:green;font-weight:bold}
span{display:block;padding:2px;}
a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}
</style>
<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>
<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>
آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>
قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >
<input type=hidden name=ok value=ok >
<br><br>
<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />
</form>
<?php
if(isset($_POST['ok'])){
$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);
$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");
if (!$fp)
echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
else
echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
fwrite($fp, $content);
fclose($fp);
}
?>
</div>
<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

حالا به آدرس اون فايل بريد مثلاً http://mysite.ir/getfile.php

دو تا فيلد هست بالاييش آدرس لينک مستقيم فايل مورد نظر

پائينيش شاخه اي که بايد توش قرار بگيره که پيشفرض بغل دست همون فايل getfile.php قرار ميگيره

اگه ميخوايد توي پوشه جديد باشه کافيه اسم پوشه رو به انتهاي قرار دادن در شاخه اضافه کنيد و يک / هم بذاريد بغل دستش

* يه حرف در گوشي : بعضي از فايلها و عکسها هستن که عمو قـ ـيلتـ ـر چي ، چيزشون کرده ، با اين روش ميتونيد اونم دور بزنيد

کنکوريهاش بزن لايکو

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اگه یک کاری میشد کرد که قبلش بایستی پسورد رو وارد میکردی بعدش آپلود میکردیم خیلی خوب میشد... چون این خودش امنیت رو میاره پایین(اونم خیلی پایین!)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تست کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>

<head>

<title>Upload Me!</title>

<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />

<style>

.red{color:red;font-weight:bold;}

.green{color:green;font-weight:bold}

span{display:block;padding:2px;}

a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}

</style>

</head>

<body>

<?php

$pass = "yoursecretpassword";

?>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">

رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />

<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

</form>

<?php

if(isset($_POST['password'])){

if($_POST['password'] == $pass) {

?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>

<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>

آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>

قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >

<input type=hidden name=ok value=ok >

<br><br>

<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />

</form>

<?php

if(isset($_POST['ok'])){

$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));

@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);

$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");

if (!$fp)

echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';

else

echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';

fwrite($fp, $content);

fclose($fp);

}

?>

</div>

<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

<?php

}else{

echo "<span class='red'>رمز وارد شده اشتباه است!</span>";

}

}

?>

</body>

</html>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون آقا مرتضی .

چون این خودش امنیت رو میاره پایین(اونم خیلی پایین!)

بعد از اینکه کارت باهاش تموم شد فایل رو rename کن .

چون حتی اگه پسورد هم داشته باشه چون یک اسکریپت خیلی سبکیه بازم با یه ربات به راحتی کرک میشه .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببخشید ببخشید یه اشتباه کوچولو ، فایل رو با این عوض کنید



<?php
session_start();
$pass = 'secretpass';
date_default_timezone_set('Asia/Tehran');
?>
<html>
<head>
<title>Upload Me!</title>
<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />
<style>
*{font-family:tahoma;font-size:8pt}
.red{color:red;font-weight:bold;}
.green{color:green;font-weight:bold}
span{display:block;padding:2px;}
a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}
</style>
</head>
<body>
<?php
#logout
if(isset($_GET['logout']))
unset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']);

#login
if(isset($_POST['password']) and $_POST['password'] ==$pass)
$_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']= md5($pass.date('ymd'));
elseif(isset($_POST['password']))
echo '<span class=red > پسورد اشتباه </span>';

if(!isset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']) or $_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']!= md5($pass.date('ymd'))):?>
<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">
رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />
<input type="submit" name="submit" value="برو!" />
</form>
<?php

elseif(isset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']) and $_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']== md5($pass.date('ymd'))):?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>
<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>
<br><a href='?logout=logout' target=_self><b style='color:red'>خروج</b></a><br>
آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>
قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >
<input type=hidden name=ok value=ok >
<br><br>
<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />
</form>
<?php
if(isset($_POST['ok']) and isset($_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']) and $_SESSION[date('ymd-h')]['getfile']== md5($pass.date('ymd'))){
$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));
@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);
$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");
if (!$fp)
echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';
else
echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';
fwrite($fp, $content);
fclose($fp);
}
?>
</div>
<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>
<?php else:?>

<?php endif;?>
</body>
</html>

ویرایش شده توسط rezaonline.net

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تست کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>

<head>

<title>Upload Me!</title>

<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />

<style>

.red{color:red;font-weight:bold;}

.green{color:green;font-weight:bold}

span{display:block;padding:2px;}

a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}

</style>

</head>

<body>

<?php

$pass = "yoursecretpassword";

?>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">

رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />

<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

</form>

<?php

if(isset($_POST['password'])){

if($_POST['password'] == $pass) {

?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>

<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>

آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>

قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >

<input type=hidden name=ok value=ok >

<br><br>

<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />

</form>

<?php

if(isset($_POST['ok'])){

$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));

@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);

$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");

if (!$fp)

echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';

else

echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';

fwrite($fp, $content);

fclose($fp);

}

?>

</div>

<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

<?php

}else{

echo "<span class='red'>رمز وارد شده اشتباه است!</span>";

}

}

?>

</body>

</html>

تست کنید:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">

<html>

<head>

<title>Upload Me!</title>

<meta http-equiv=Content-Type content='text/html; charset=utf-8' />

<style>

.red{color:red;font-weight:bold;}

.green{color:green;font-weight:bold}

span{display:block;padding:2px;}

a{text-decoration:none;color:darkorange;font-family:tahoma;font-size:8pt;text-shadow:1px 1px 0 rgb(250,250,250)}

</style>

</head>

<body>

<?php

$pass = "yoursecretpassword";

?>

<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">

رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />

<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

</form>

<?php

if(isset($_POST['password'])){

if($_POST['password'] == $pass) {

?>

<form method=post action=<?php echo basename(__FILE__);?>>

<div style='direction:rtl;font-family:tahoma;font-size:8pt;margin:0 auto; padding:25px; width:800px;color:gray'>

آدرس کامل فايل : <input name=addr type=text dir=ltr size=100 value='http://' ><br>

قرار دادن در شاخه : <input name=dir type=text dir=ltr size=100 value="<?php echo dirname(__FILE__)?>/" >

<input type=hidden name=ok value=ok >

<br><br>

<input type=submit style='background:#FFF;border:1px solid gray;font-family:tahoma' value='انتقال بده' />

</form>

<?php

if(isset($_POST['ok'])){

$content = file_get_contents(trim($_POST['addr']));

@mkdir($_POST['dir'].'/', 0755);

$fp = fopen($_POST['dir'].basename($_POST['addr']), "wb");

if (!$fp)

echo '<span class=red>انتقال انجام نشد احتمالاً خطا از فايل يا دايرکتوري است .</span>';

else

echo '<span class=green>فايل ساخته شد . </span>';

fwrite($fp, $content);

fclose($fp);

}

?>

</div>

<center><a href='http://rezaonline.net/blog' target=_blank>RezaOnline.Net</a></center>

<?php

}else{

echo "<span class='red'>رمز وارد شده اشتباه است!</span>";

}

}

?>

</body>

</html>

با سلام خدمت اساتید

این فایل دقیقا چه کاری انجام میده ؟

یعنی با این میشه هر فایلی را از روی سرور های مختلف به سرور خودمون انتقال بدیم مثلا اگه سایت دانلودی داشته باشیم برنامه ها را میتونیم مثلا از سرور اسان دانلود یا میهن دانلود به سرور خودمون انتقال بدیم و برای خودمون لینک مستقیم قرار بدیم ؟

اقا مرتضی این فایلی که نوشتی </div>

خط 47 بستی که فکر کنم اشتباهه اخه تو دیرمور میگه اشتباهه یعنی که اضافه

اگه جواب سوال بالا مثبته این فایل ایا میتونه رمز فایل های زیپ را هم برداره ؟

این فایل را باید کجا قرار بدیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببینید این یک اسکریپت هست که نیازی به نصب نداره...

دقیقا همین کاری که گفتین رو انجام میده...

رمز هم بستگی داره به اینکه آیا سرور مجازی یا اختصاصی دارید یا خیر...

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال


<form method="post" action="<?php echo basename(__FILE__);?>">
رمز خود را وارد کنید : <input type="text" name="password" value="" />
<input type="submit" name="submit" value="برو!" />

اقا ببخشین

من زیاد بلد نیستم وقتی اینا روی هاست گذاشتم میگه رمز را وارد کنید

مگه این کدی که گذاشتین رمز ورود داره

ایا باید خودمون یه رمز انتخابی بزاریم اگه قراره خودمون رمز بزاریم اون رمز را باید کجای این کد قرار داد ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اقا فهمیدم رمزش yoursecretpassword هست که تغیرش دادم و حالا دارم امتحانش میکنم

اقا من از چند سایت مختلف دانلود امتحان کردم ولی کار نمیکنه

ایا به هاست طرف هم مربوط میشه یعنی امکاناتی میخواد یا نه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

تابع file_get_contents باید روی سرور فعال باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممکنه لینک دانلود فایلی که بوجود میاد رو بزاره؟

فایل کنار همین فایل php ذخیره میشه به طور پیشفرض

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

میخوام لینک دانلود رو داشته باشم چون ادرس صفحه رو میخوام به چند تا از دوستانم بدم تا همه با هم استفاده کنیم

بعضی فایل ها هم اسمشون خیلی طولانیه...

ویرایش شده توسط 11111533653

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد زیر رو توی یک فایل php بزارید و بعد در کنار فایلهاتون قرار بدید و در مرورگر باز کنید.

همه فایلها رو لیت میکنه + آدرس اونها.

  function getDirectoryList ($directory)

{

$results = array();

$handler = opendir($directory);

while ($file = readdir($handler)) {

if ($file != "." && $file != "..") {

$results[] = $file;

}

}

closedir($handler);

return $results;

}

$files = getDirectoryList ('/home/mysite/public_html/folder'));

foreach($files as $file){

echo 'http://'.$_SERVER['HTTP_HOST'].'/'.$file."<br />";

}

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببخشید

نگرفتم چیکار باید بکنم :(

این کدی رو که دادین توی یک فایل php گزاشتم

کنار کدوم فایل هام بزارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کنار همون فایلی که میاد فایلها رو منتقل میکنه.

این اسکریپت فایلها رو با آدرس سایتتون لیست میکنه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به جای /home/mysite/public_html/folder چیزی نباید بزارم؟

هاست من رایگانه

الان اینجوری میشه وقتی اون صفحه رو باز میکنم:

62367752764277434011.png

ویرایش شده توسط alirezaaa

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به جای /home/mysite/public_html/folder چیزی نباید بزارم؟

هاست من رایگانه

اون خط رو به این تغییر دهید:


$files = getDirectoryList (dirname( __FILE__ ));

البته در هاستهای رایگان برای توابع محدودیتهایی هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

درود

این رو تست کن


<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'آدرس فایل';
$rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);fclose($lfile);
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بازم مشکل داره

خودتون ببینید

کد رو باید داخل php قرار بدهید


<?php
// code
?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نمیدونم چرا این همه کد نوشتید(در مورد اول پست این تاپیک!)

در صورتی که با سه خط کد زیر کار حله:


<?php
copy("http://wordpress.org/latest.zip", "file.zip");
?>

اولیش لینک مستقیم فایله

دومی هم نامی هستش که میخواهید فایل مورد نظر داشته باشه!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نمیدونم چرا این همه کد نوشتید(در مورد اول پست این تاپیک!)

در صورتی که با سه خط کد زیر کار حله:


<?php
copy("http://wordpress.org/latest.zip", "file.zip");
?>

اولیش لینک مستقیم فایله

دومی هم نامی هستش که میخواهید فایل مورد نظر داشته باشه!

بعضا تابع کپی روی سرورها غیرفعال هست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون،برای من غیر فعال نیستش

یه سوال

راهی هستش که توی هاست لینوکس پسورد را از فایل zip برداریم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

درود

این رو تست کن


<?php
define('BUFSIZ', 4095);
$url = 'آدرس فایل';
$rfile = fopen($url, 'r');$lfile = fopen(basename($url), 'w');
while(!feof($rfile))fwrite($lfile, fread($rfile, BUFSIZ), BUFSIZ);
fclose($rfile);fclose($lfile);
?>

اینو تست کردم

مرورگر که هیچی سیستم هنگ کرد

ریستارت کردم!!!!

کد رو باید داخل php قرار بدهید


<?php
// code
?>

درست شد

فقط ی مشکلی هست

ادرس فایل ها لینک نداره(فقط ادرس خالیه)

---

ی سوال دیگه

نمیشه این دوتا کد رو با هم ترکیب کرد؟

اینجوری باید یه بار بریم تو ی صفحه فایل بریزیم بعد تو ی صفحه دیگه لینک رو برداریم

متشکر از همگی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط miladmoqaddam823
      دوستان سلام. 
      چطوری میتونم به انتهای صفحات کتگوری و برچسب ها، متن و توضیحات اضافه کنم؟
      به خیلی از فروشنده های قالب های وردپرس پیام دادم، هیچ کدوم این قابلیت رو ندارن
      حالا الان میخوام با وودمارت کار کنم، اما نتونستم راه حلی پیدا کنم برای این موضوع.
      بعضی قالب ها این امکان رو دارن، اما بالای صفحه نمایش میده، در حالیکه من میخوام انتهای صفحه و زیر محصولات باشه این توضیحات.
    • توسط Black_Sky
      با سلام خدمت دوستان
      در این آموزش قصد دارم درباره زبان جاوا اسکریپت آموزش بدم
      این آموزش نوع آموزش ها در فضای مجازی بسیار وجود دارد اما قرار هست تفاوت های بسیاری وجود داشته باشد
      خب ابتدا :
      1-در این تاپیک اسپم ندهید و یا سوال نفرمایید /سوال و جواب در تاپیک جداگانه مطرح کنید تا بقیه دوستان استفاده کنند
      2-آموزش ها پیوسته میباشند و در آخر به صورت یک فایل PDF در اختیار دوستان قرار میگیرد
      3-یک سری پیش نیاز هم لازم هست همانند : HTML
      4-اگر هر نوع پیشنهاد و یا انتقادی هم وجود دارد با بنده در ارتباط باشید
      5-دوستانی هم که میخواهند در این تاپیک همکاری کنند اعلام نمایند
      --------------------
      موفق باشید
      ---------------------
    • توسط kamalmajd
      با سلام و عرض ادب
      ارور زیر چه چیزی را بیان میکند و چگونه حل میشود؟
      Notice: Undefined offset: 0 in /home/…/wp-content/plugins/wp-parsidate/includes/fixes- permalinks.php on line
    • توسط madish
      سلام وقت بخیر یه سوال داشتم اگر بتونین کمک کنید ممنون میشم
      ببینید من یه لیست باز شو شرطی میخام که بدون دکمه تایید یا ارسال باشه بع این صورت که کاربر وقتی لیست رو باز کرد روی هر گزینه کلیک کرد یه لینک براش باز شه
      ساده تر میتونم بگم
      لیست شرطی که بلافاصله از انتخاب (بدون دکمه تایید یا ارسال) یه لینک جدید باز شه
      مث صفحه اصلی سایت اچاره با یه تفاوت های ریز
      اینو چطور میتونم با وردپرس پیاده کنم ؟
      افزونه یا چیزی هست ؟
      ممنون میشم راهنمایی کنین
    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
×
×
  • اضافه کردن...