رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

با سلام؛

بنده از یک فرم ساده که پی لاین کدش رو در اختیار کاربرهاش میذاره استفاده می کنم برای اتصال به درگاه بانک سامان:


<form name="payline_form" id="payline_form" runat="server" method="post" action="http://payline.ir/payment/gateway-send">
<input id="api" name="api" value="api code!" type="hidden">
<p id="amount_one">مبلغ به ریال :<input id="amount" name="amount" value="" type="text"></p>
<p id="name_one">نام و نام خانوادگی: <input id="name" name="name" value="" type="text"></p>
<p id="mail_one">ایمیل: <input id="email" name="email" value="" type="text"></p>
<p id="desc_one">توضیحات: <input id="description" name="description" value="" type="text"></p>
<input id="redirect" name="redirect" value="http://domain.com/page/" type="hidden">
<input id="type" name="type" value="1" type="hidden">
<input src="http://payline.ir/images/payout/paybtn.png" type="image"><p></p>
</form>

فقط یه مشکلی که وجود داره این هست که پرداخت چه موفقیت آمیز، چه ناموفق، به یک صفحه ریدایرکت خواهد شد! میخواستم ببینم امکانش هست که برای پرداخت موفق و ناموفق ریدایرکتهای جدا تعریف کرد؟

ممنون میشم اگه لطف بفرمائید و راهنمایی کنید.

با سپاس

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

از پشتیبان سرویس سوال کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط irannutshell
      با عرض سلام و خسته نباشید
      وقت بخیر
      من برای یک سایت ریخته گری دقیق محتوا ترجمه کردم. و چندتا از محتوا ها موضوع این شکلی دارند برای مثلا: فرآیند ریخته گری دقیق، مزایا و معایب ریخته گری دقیق، ریخته گری دقیق چیست و...
      موضوع مشترک بین تمامی این محتواها اینه که کلمه کلیدی یکسان یعنی ریخته گری دقیق دارند اما محتوای یکسانی نه. اینجا باید دقیقا چیکار کرد تا به مشکل نخورد؟ اصن مشکلی وجود خواهد داشت؟
      چون یوست هم گیر میده که شما ازین کلمه کلیدی قبلا استفاده کرده اید. صفحه اصلی سایت هم با همین کلمه کلیدی بالا اومده
    • توسط smtm
      سلام به همگی!
      بعد از تغییر نوع لینک پیوند یکتا از ساده به نام نوشته یا هر گزینه دیگه حروف فارسی تو قسمت آدرس بار به علامت سوال تبدیل میشه و میره تو پیج 404!

      این حالتی هست که روی نام نوشته قرار دادم به علامت سوال تبدیل میشه و به 404 میرسه:


      و این حالت لینک ساده ست که بدون اخطار 404 هست و صفحه درست نشون میده:

      البته زمانی که به نام نوشته تغییر میدم وقتی که موس رو روی لینک قرار میدم لینک ها همه تغییر کردن یعنی درست نوشته میشه:
      ولی وقتی روی لینک کلیک میکنم و میخواد صفحه رو لود کنه حروف فارسی به علامت سوال تبدیل میشه.
       
      افزونه های Change Permalink Helper، Longer Permalinks، رو هم نصب کردم!
      کد زیر و هم انتهای فانکشن قالب قرار دادم و حتی از لینک   https://yoast.com/research/permalink-helper.php هم برای ایجاد کد ریدایرکت توی فایل htacces هم استفاده کردم ولی باز مشکل پابرجاست.
      دوستای با تجربه اگه چیزی تو این زمینه میدونید لطف میکنید بهم میگید و منو راهنمایی می کنید. ممنون از شما.
      add_filter( 'sanitize_title', 'wpse52690_limit_length', 1, 3 ); function wpse52690_limit_length( $title, $raw_title, $context ) { // filters if( $context != 'save' ) return $title; // vars $desired_length = 20; //number of chars $desired_words = 5; //number of words $prohibited = array( 'the' ,'in' ,'my' ,'etc' //put any more words you do not want to be in the slug in this array ); // do the actual work // filter out unwanted words $_title = explode( ' ', $title ); //if you want more than one switch to preg_split() $_title = array_diff( $_title, $prohibited ); // count letters and recombine $new_title = ''; for( $i=0, $count=count($_title); $i<$count; $i++ ) { //check for number of words if( $i > $desired_words ) break; //check for number of letters if( mb_strlen( $new_title.' '.$_title[$i] ) > $desired_length ) break; if( $i != 0 ) $new_title .= ' '; $new_title .= $_title[$i]; } return $new_title; }  
    • توسط mehra j
      با سلام و تشکر از سایت و مطالب خوبتون
      سوالی که دارم این هست 
      من در حال راه اندازی یک سایت  فروشگاهی هستم که در اینده حوزه فعالیت خارج از ایرانم داره .می خوام یه دامین داشته باشم و برای زیان های دیگه از ساب دامنه‌ها استفاده کنم  ولی موضوع اصلی اینه که ۳تا دامنه رو میخوام ریدایرکت کنم روی دامنه  ؛ ایا  امکان این موضوع هست ؟ 
      منظورم اینه که ایا وقتی از ساب دامنه برای زبان های مختلف استفاده کنم مشکلی در موضوع ریدایرکت پیدا نمیکنم؟
      و اگر این امکان هست مشکلی در سئو پیدا نمیکنم؟
      با تشکر
    • توسط mory_fun
      سلام دوستان
      یک دامین جدید برای سایتم ادد کردم و بقیه رو به این شکل ریدایرکت کردم درسته ؟
      RewriteEngine on RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.old.ir [NC,OR] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^old.ir [NC] RewriteCond %{HTTP_HOST} ^www.new.xyz [NC] RewriteRule ^(.*)$ http://new.xyz/$1 [L,R=301,NC]  
    • توسط pasha
      سلام و وقت همگی به خیر
      من جدیدا با ی مشکلی مواجه شدم که وقتی یک صفحه رو آپدیت می کنم به جای بروز رسانی به صفحه ای که اتچ می کنم ریدایرکت میشه .
      ممنون میشم منو راهنمایی بکنید. 

×
×
  • اضافه کردن...