Mr.Ali Se7en 0 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 درود دوستان گل و عزیز !!!من از انجمن خوبتون خیلی راضی ام و خوشم اومده برای همین خواستم ازتون یک خواهشی بکنممن یک سایت اس ام اس زدم که جدیدا راه افتاده و میخوام پوسته ی سه علی سه رو بزارم روشراستش قبلا پوسته رو داشتم ولی پاک شده و میخاستم از شما خواهش کنم این پوسه رو به من بدیدوالان 10 روزه سایتم خوابیدهخواهش میکنم ازتون چند سایت دیگه هم این قالبو دارنwww.smsjo.irwww.3ali3.com لینک به ارسال
alireza1375 892 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 با سلام. به انجمن وردپرس پارسی خوش آمدید.دوست من این قالب اختصاصی طراحی شده و فکر نکنم در اینترنت موجود باشه.http://www.windesign.ir/gallery.php?id=28 1 لینک به ارسال
Mr.Ali Se7en 0 ارسال شده در بهمن 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 سلام !!!بله همینطور هست اختصاصی طراحی شده ولی چند ساله که طراحی شده و سایت های متعددی اون رو ریپ کردن !:| میخواستم ببینم اگه میشه برام ریپش کنید حالا این همه دارن منم داشته باشم بعد که پول دستم اومد برای خودم قالب اختصاصی میزنملطفا انجام بدید دیگه با تشکر لینک به ارسال
Ghaem 1492 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 شما قوانین رو نمی خونید همین طوری میاید عضو میشید.بحث قالب های غیررایگان و بحث ریپ توی انجمن ممنوعه.13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید. 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در بهمن 92 گزارش بازنشر ارسال شده در بهمن 92 واقعا قوانین رو خوندید و عضو شدید؟!بایگانی شدنکته:باز هم تکرار کنیدبرای همیشه بن میشید 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده