k1_badboy15

رفرش کردن اتوماتیک یک صفحه

23 پست در این موضوع قرار دارد

سلام میخواستم یکی از صفحات ساینم هر 1دقیقه یک بار اتوماتیک رفرش بشه

اگه میشه کمکم کنید...خیلی فوریه

مثل قسمت پخش زنده سایت ورزش 3 که اتوماتیک رفرش میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین.

اگه بخش اخبار رو می خواید ajax کنید از ژنراتور زیر استفاده کنید بعد بهش استایل بدین.

http://mandegarweb.com/file/generator/feedreader/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

بعد از تگ هد قرار بدید :


<meta http-equiv="refresh" content="60">

4

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

راه اولی که گفتم صفحه رو کامل رفرش میکنه ، با این روش با اجاکس صفحه بروز میشه //

قبل از پایان تگ هد قرار بدید :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('.wrapper').load('index.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);

</script>

این کد 10 ثانیه یک بار فایل index.php قالب یا همون صفجه اصلی سایت و محتویات کلاس wrapper رو رفرش میکنه

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته دوست عزیز در این کدهایی که شما قرار دادید جی کوئری هم به کار رفته. پس برای استفاده از اون کدها باید کتابخانه جی کوئری هم در قالبتون موجود باشه :)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کتابخانه ی جی کوئری در هدر ، توسط خود وردپرس لود میشه ، نیازی نیست دوباره فراخوانی بشه در قالب

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد اولی که دادم صفحه رو رفرش میکنه ، مثل وقتی که خودتون با مرورگر صفحه رو رفرش کنید و کد دوم با اجاکس و جی کوئری هست ، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات به روز

میشه و بهتر است

کدش برای این صفحتون این شکلی میشه :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

کد اولی که دادم صفحه رو رفرش میکنه ، مثل وقتی که خودتون با مرورگر صفحه رو رفرش کنید و کد دوم با اجاکس و جی کوئری هست ، بدون اینکه صفحه رفرش بشه اطلاعات به روز

میشه و بهتر است

کدش برای این صفحتون این شکلی میشه :


<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

این کد رو باید کجا قرار بدم؟و کد دوم صفحه کل صفحات سایت رو به روز میکنه؟

ویرایش شده در توسط k1_badboy15
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

قبل از پایان تگ head

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یک افزونه آمارگیر خوب میخوام....خودم یکی قبلا نصب کردم ابزارک هام از کار افتاد واسه همین مجبور شدم غیر فعال کنم

این کد اگه وارد قالب کنم مشکلی برای سایت یا قالبم وجود نمیاد؟؟چیزی بهم نمیخوره؟

چون مراسم گروه بندی یه مسابقه بزرگ میخواد در وبسایت برگزار شه

حتما کار میکنه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل جدید رو در تاپیک جدید مطرح کنید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این کد اگه وارد قالب کنم مشکلی برای سایت یا قالبم وجود نمیاد؟؟چیزی بهم نمیخوره؟

چون مراسم گروه بندی یه مسابقه بزرگ میخواد در وبسایت برگزار شه

حتما کار میکنه؟

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

موفق باشید.

6

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

موفق باشید.

سلام با این کد شما باکس مورد نظرمون رو با چی مشخص میکنیم؟ یعنی داخل باکس ایدی بزاریم یا کلاس؟ و مقدارش رو چی بزاریم؟

به فرض اگه با کلاس مشخص میشه . ایا بازم میشه باکس دیگه ایجاد کنیم و اون باکس هم این کد براش کار کنه؟ و اگه کار میکنه و برای این باکس باز همون کلاس با همون مقدار بزاریم ؟ یه مثال بزنید برای دو باکس .

ویرایش شده در توسط iman64
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

دوست عزیز این کد به این معنا هست که تمام المان هایی که id اون ها content هست به روز میشن پس همه ی صحبت هایی که کردید قابل انجامه . پس شما اگر میخوایید 2 تا باکس رفرش شه باید به هر 2 تا ای دی content بدید

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

آیا این کد برای سئو ضرر داره ؟

یعنی ممکن هست بعد از اینکه کد رو بزاریم از گوگل بازدیدمون کم بشه ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه دوست عزیز اصن ربطی نداره

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام. من سایتم https://varzeshema.com هست. اگر بخوام فقط یک صفحه یا چند صفحه خواص رفرش بشه مثلا صفحه اصلی و نتایج زنده و بقیه صفحات کش بشن و رفرش نشن چه باید بکنم ؟ لطفا کمکم کنید

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/11/2014 at 22:03، عبدالماجد گفته است :

دوست عزیز شما میتونید به راحتی کد رو وارد قالب بکنید و اگر مشکلی به وجود اومد کدی که اضافه کردید رو پاک کنید.

کدی که دوست عزیزمون فرید دادن رو تست کنید اگر کار نکرد کد رو به این صورت تست کنید:

اینطوری همه صفحات رفرش میشن ؟

 

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('#content').load('<?php the_permalink(); ?>').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);
</script>

 

موفق باشید.

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
در در 2/10/2014 at 14:42، Farid گفته است :

راه اولی که گفتم صفحه رو کامل رفرش میکنه ، با این روش با اجاکس صفحه بروز میشه //

قبل از پایان تگ هد قرار بدید :

 

 

<script type="text/javascript">
function Load_external_content()
{
$('.wrapper').load('index.php').hide().fadeIn(3000);
}
setInterval('Load_external_content()', 10000);

</script>

 

این کد 10 ثانیه یک بار فایل index.php قالب یا همون صفجه اصلی سایت و محتویات کلاس wrapper رو رفرش میکنه

سلام من ميخواستم لينک تبليغاتيم که از سايت کسب درامد گرفتم و هر بار تغيير ميکنه رو با همچين کدي بزارم تو سايتم تا موقع باز شدن سايت اين تبليغ در يک صفحه ديگه باز بشه و ازيتي براي بيننده نداشته باشه تا زود حذف اش کنه
<!--Begin: Star-Clicks.com HTML Code--><script type='text/javascript' src='http://www.star-clicks.com/secure/ads.php?pid=48286073650335081'></script><!-- End: Star-Clicks.com -->
اگه امکان اش هست کد رو بهم بديد يا راهنماييم کنيد ممنون ميشم

 

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

درود 
من از طریق جستجو به این صفحه رسیدم 
من از کدی که گذاشتین استفاده کردم اون قسمت از صفحه که میخواستم داره رفرش میشه و مشکلی نیست ولی دیتا ها آپدیت نمیشه !!
ممنون می شم اگه راه حل دیگه ای وجود داره بفرمایید 
از برگه ها در وردپرس استفاده میکنم
از این کد استفاده میکنم و اینکه مطمئن نیستم اون page.php درسته ؟
 

  function Load_external_content()
  {
  jQuery('#tab-content-1').load('page.php').hide().fadeIn(3000);
  }
  setInterval('Load_external_content()', 5000);

 

ویرایش شده در توسط Sinapars
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!
       
       
    • توسط Arashz1
      سایت ارتباط اولیه رو خیلی کند انجام میده و واقعا همه کار کردم اما مشکل برطرف نشده اگر می تونید راهنمای کنید ممنون قالب سایت اوادا پرو شاپ  بوده و مشکل از همین قالب است اما هر کاری می کنم مشکل همچنان پا بر جاست .
      cdn و dns هم از اروان ابر گرفتم اما باز مشکل پا بر جا
      domin: Noavarco.com
       
    • توسط Morteza
      قوانین کلی انجمن
      1- در هنگام ثبت نام از کلمات مناسب جهت نام کاربری استفاده نمایید. نام های کاربری حاوی کلمات نامناسب ، نام های کاربری که جنبه تبلیغاتی داشته و یا نام های کاربری که نام یک سایت می باشند ، سریعا حذف خواهند شد.
      2- به دیگران احترام بگزارید. با هرگونه بی احترامی برخورد جدی و حتی منجر به قطع دسترسی کاربر خاطی خواهد شد.
      3- در انتخاب آواتر و امضا دقت کنید و از تصاویر و کلمات موهون و نامناسب استفاده ننمایید. توجه کنید که امضا هایی که حاوی تصاویر و کلمات موهون و نامناسب باشند و یا جنبه تبلیغاتی داشته باشند سریعا حذف خواهند شد و در صورت تکرار با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      4- برای مطالب خود از عنوان مناسب و گویا استفاده نمایید. در عنوان مطالب خود از عبارات و کلمه هایی مانند : کمک کنید ، درخواست فوری ، نیاز شدید ، تورو خدا کمکم کنید ، خیلی مهم و جملاتی شبیه به این خودداری نمایید.
      5- حتما قبل از ایجاد یک موضوع در انجمن جستجو کنید و از ایجاد مطالب تکراری خودداری نمایید.
      6- از اسپم کردن موضوعات پرهیز کنید. جهت دریافت پاسخ صبر داشته باشید. برای تشکر از دکمه تشکر استفاده کنید.
      7- فارسی بنویسید و از فینگلیش نوشتن خودداری کنید. در غیر اینصورت با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      8- فعالیت های تجاری را فقط در بخش مشخص شده انجام دهید و از ایجاد موضوعاتی با جنبه تجاری در دیگر بخشها خودداری نمایید. از دادن پاسخهایی که جنبه تجاری و یا تبلیغی دارند خودداری نمایید. در صورت مشاهده چنین پست هایی با فرد خاطی برخورد خواهد شد.
      9- گروه وردپرس پارسی هیچگونه مسئولیتی در مورد فعالیت های بخش تجاری ندارد و تمامی مسئولیت به عهده ایجاد کننده موضوع است.
      10-هرگونه بحث سیاسی - مذهبی در این انجمن ممنوع می باشد. هرگونه توهین و مجادله و مباحثه در مباحث دینی و سیاسی ممنوع بوده و تاپیک های اینچنینی حذف و کاربران خاطی محروم می شوند. در صورت تکرار فرد خاطی برای همیشه از انجمن اخراج می شود.
      11- ارائه شماره تماس و ایمیل جهت همکاری و یا خرید و فروش و یا هرگونه مورد دیگر بصورت عمومی در انجمن ممنوع است. جهت تبادل موارد ذکر شده از طریق پیام خصوصی اقدام کنید.
      12- هرگونه درخواست کامل سازی پوسته در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته جدا خودداری کنید.
      13- هرگونه بحث در مورد تکمیل و اشکال زدایی پوسته های ریپ در انجمن ممنوع است. اگر نیاز به تکمیل کد بخش خاصی از پوسته را دارید باید درخواست خود را در یک تاپیک جدید مطرح کنید و از درخواست تکمیل کدنویسی و یا طراحی یک پوسته ریپ جدا خودداری کنید.
      14- هرگونه درخواست فایل/پوسته/افزونه و سایر محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است.
      15- هرگونه پرسش و بحث درباره محصولهای تجاری در انجمن ممنوع است. پشتیبانی محصولهای تجاری به عهده سازنده/فروشنده آن است.
      16- به هیچ طریقی از کاربران دیگر مشخصات ورود به سایت/سرور آنها را درخواست نکنید. در صورت نیاز کاربر در پیام خصوصی اطلاعات را ارسال خواهد کرد و نیازی به مطرح کردن این مورد نیست، توجه فرمایید انجمن هیچ مسئولیتی در این مورد به عهده نخواهد گرفت. همچنین در صورت مشاهده درخواست ورود از کاربران دیگر، اخطار و در صورت تکرار کاربر خاطی از انجمن اخراج خواهد شد.
      17-از خرده نویسی و لینک برای ادامه مطلب به سایتهای دیگر پرهیز کنید. در صورت مشاهده، اینگونه تاپیک ها مستقیما به بایگانی منتقل می شوند.
      18-از ایجاد تایپ‌هایی جهت بک‌لینک گیری پرهیز کنید. این نوع تایپ‌ها بلافاضله حذف می‌شوند و در صورت تکرار، دسترسی شما از انجمن قطع خواهد شد.
       
      بروزرسانی هفتم.
    • توسط abdananbimeh
      آن کیست کز روی کرم مرا یاری کند
      باسلام
      دوستان عزیزان برادران مهندسین گرامی
      من نمی تونم این وردپرس رو هاست گیگفا نصب کنم حالم رو گرفته
      یه کسی من رو کمک کنه
      یه دامنه خودم دارم هر کسی لطف کرد  تونست کمک کنه ایمیل بفرست رمز و یوزر رو بهش بدم خودش زحمتش رو بکشه البته یه دامنه هم خودم دارم