hamidtbt

مشکل با افزونه Easy FancyBox

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید . من افزونهEasy FancyBox استفاده میکنم کار این افزونه اینکه وقتی شما چند عکس همزمان در پست تون آپلود می کنید این افزوه عکس ها را بصورت اسلاید شو نمایش میده . حالا من چند روز هست با عکس ها را بصورت الاید شو نمایش نمیده دلیلش را نمیدونم چیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه jQuery ایی که در پوسته شما استفاده میشه خیلی قدیمی هست. 1.2.6 !

الان نسخه 1.7.2 آخرین هست.

jQuery تون رو آپدیت کنید.

قبل از اینکه از کار بیوفته افزونه ایی نصب کردید یا تغییری دادید و یا چیزی رو آپدیت کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های زیادی بوده ولی همشون را پاک کردم شاید رپایی ازشون مونده باشه . چطوری باید jQuery را آپدیدت کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل شما این هست:

 wp-content/themes/C115/jquery.min.js

از آدرس زیر جدیدترین نسخه رو بگیرید و جایگزین کنید:

http://jquery.com/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما آپدیتش کردم ولی فرقی نکرد چه شکلی میشه فهمید تو دیتابیس به جز افزوه هایی که در پنل مدیریت هستند افزونه های دیگری هستش و از اون طریق ردپایشون را حذف کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کمی ساخت هست. باید با ساختار بانک اطلاعاتی وردپرس آشنایی کافی داشته باشید.

در ضمن اینکار هم حوصله زیادی میطلبه و هم زمانبر هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته پیشنهاد میدم که این افزونه رو هم تست کنید شاید بدردتون خورد...

jQuery Colorbox

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام,

آقا مرتضا این کدی که تو وبسایت شخصی تون گذاشتین, مثل همین Fancybox هست فقط به جا عکس متنه که نوشتین "لطفا شکیبا باشید ...."

میشه کده اون و نحوه استفاده از اون رو اینجا بزاری؟ بد جوری لازم دارم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام,

آقا مرتضا این کدی که تو وبسایت شخصی تون گذاشتین, مثل همین Fancybox هست فقط به جا عکس متنه که نوشتین "لطفا شکیبا باشید ...."

میشه کده اون و نحوه استفاده از اون رو اینجا بزاری؟ بد جوری لازم دارم.

ممنون

والا منم میخواستم این درخواست رو کنم ولی روم نشد گفتم شاید دوست نداشته باشه

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یکیشو پیدا کردم تقریبا شبیه اون هست میزارم دوستان استفاده کنن ولی بازم اگه اون رو بزارین خوب میشه

<head>

<script src="jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

<style type="text/css">

body {

margin: 0;

padding: 0;

background-color: #e5e5e5;

text-align: center

}

.popup-screen {

position: fixed;

opacity: .8;

filter: alpha(opacity=80) !important;

width: 100%;

height: 100%;

left: 0;

top: 0;

background-color: #000;

display: none

}

.show-popup, .login-btn {

font: normal 12px tahoma;

padding: 5px 12px 7px 12px;

margin: 0;

}

.btn-position {

margin-top: 200px;

}

.popup-win {

min-width: 450px;

height:300px;

background-color: #fff;

z-index: 10;

position: fixed;

display: none;

direction:rtl;

overflow:auto;

padding:15px;

[/left]

}

.input {

padding: 5px;

direction: ltr;

font-family: tahoma;

font-size: 12px;

margin: 0

}

.close-btn {

width: 20px;

height: 20px;

left: 7px;

top: 7px;

z-index: 100;

background: url(images/close-icon-20px.png) no-repeat center;

position: absolute;

cursor: pointer;

opacity: .7;

filter: alpha(opacity=70);

}

.close-btn:hover {

opacity: 1;

filter: alpha(opacity=100);

}

.login-items {

margin: 50px auto;

}

.login-items td {

padding: 3px;

font: normal 12px tahoma

}

</style>

<script type="text/javascript">

//----- jquery popup window ---------

function setPosVer(){

var $popupWin =$('.popup-win');

var popupWinWidth=$popupWin.width();

$popupWin.css('left',$popupWin.parent().width()/2-$popupWin.width()/2);

};

function setPosHor(){

var $popupWin =$('.popup-win');

var popupWinHeight=$popupWin.height();

$popupWin.css('top',$(window).height()/2-$popupWin.height()/2);

};

$(function(){

setPosVer();

setPosHor();

$('.show-popup').click(function(){

$('.popup-screen').fadeIn(300,function(){

$('.popup-win').slideDown();

});

});

$('.close-btn').click(function(){

$('.popup-win').slideUp(300,function(){

$('.popup-screen').fadeOut();

});

});

});

$(window).resize(function(){

setPosVer();

setPosHor();

});

</script>

</head>

<body>

<div class="popup-screen"></div>

<div class="popup-win">

محل قرار گرفتن محتوای پنجره

<div class="close-btn"></div>

</div>

<button class="show-popup btn-position">جی کوئری پاپ آپ ویندو</button>

</body>

راهنمای استفاده

کد را مطابق نمونه در دو قسمت head و body صفحه قرار دهید. در قسمت head صفحه، فایل جی کوئری به همراه استایل ها و اسکریپت مربوطه قرار دارند. بهتر است از نسخه جی کوئری که در فایل ضمیمه قرار دارد استفاده کنید. در صورتیکه بخواهید پنجره، علاوه بر دکمه "x" ، با کلیک روی محیط بیرون پنجره نیز بسته شود، کد زیر را در اسکریپت اصلی یافته و طبق نمونه بعدی قسمت نارنجی رنگ را اضافه کنید.


$('.close-btn').click(function(){


$('.close-btn,.popup-screen').click(function(){

ویرایش شده در توسط Morteza
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir33
      من بعد از فعال کردن هدر و فوتر ساخته شده با المنتور کلا رنگ بندی سایتم بهم میخوره و دیگ نمیتونم درستش کنم . سایتمو قبلا با ویژوال کامپوزر درست کردم تو بعضی از قسمت ها هم عکسایی که گذاشتم با ویژوال کامپوزر لود نمیشه.هر رنگ بندی جدیدی هم که توی قالبم تنظیم میکنم روی سایت اعمال نمیشه . اون تیکی که توی تنظیمات المنتور هست که رنگ هارو از پوسته بگیره رو هم زدم  ولی باز درست نشد.بادی سایت کلا سفید میشه و دیگ نمیشه رنگش رو عوض کردم مگر اینکه هدر و فوتر سایت رو عوض کنیم ینی بزارم روی هدر و فوتری که با قالب ساختم نه با المنتور.
      ممنون میشم اگر کسی میدونه در این مورد من رو راهنمایی کنه بدجوری به مشکل خوردم . قالب سایتم زفایر هست .
    • توسط armin19901369
       با سلام و احترام
      یک وبسایت بر مبنای وردپرس دارم. پروژه در رابطه با ارتقا افزونه های وردپرسی هست و شامل دو قسمت زیر هست:
      ۱-در وبسایت از سیستم امتیازدهی با افزونه mycred رو دارم. هوک های پیش فرض افزونه شامل گراویتی فرم هست و بر مبنای پر کردن هر فرم به کاربر امتیاز میده.
      بعد از پر کردن فرم ها با استفاده از افزونه گراویتی فلو روندهایی برای فرم ها انجام میشه. می خوام یه هوک توی mycred تعریف بشه که در صورتی که یک روند برای فرم انجام شد به کاربر امتیاز بده. یعنی یه هوک برای گراویتی فلو تو mycred تعریف بشه.
      ۲-. افزونه mycred برای referal هایی که منجر به ثبت نام کاربر بشه به کاربر ارجاع دهنده امتیاز میده. این در صورتی کار می کنه که از ثبت نام پیش فرض وردپرس استفاده بشه.ثبت نام در حال حاضر از طریق افزونه digits و با استفاده از شماره موبایل انجام میشه
      می خوام با ثبت نام کاربر از طریق digits هم امتیاز ارجاع داده بشه.
      ممنون میشم هزینه و زمان رو برای انجام هر قسمت پروژه بفرمایید.
    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

    • توسط lord00mmdy
      سلام دوستان
      یک افزونه که کاربرا بتونن بعنوان بازاریاب ثبت نام کنند و یک کد تخفیف (یا همون کوپن) بگیرند. و هر کس با این کد تخفیف خرید کرد یک مبلغ سود به حساب کیف پولش واریز بشه.
      مثل : AffiliateWP (اما با لینک بازاریابی میکنه) یا Ultimate Affiliate Pro (که باز هم با لینک )
      ممنون از همه 
    • توسط ahmad25532
      سلام. یک سایت جشنواره داریم که میخوام کاربرا بتونن مقالاتشون رو برای ما ارسال کنند. (یه فرمی رو پر کنند انتهای فرم فایل مقالشون رو ضمیمه و ارسال کنند) - و بعد از ارسال سیستم بهشون یه کد رهگیری بده که اونا بتونن وضعیت مقالشون رو تو سایت رهگیری کنند. اگه همه ی اینها داخل پنل کاربریشون اتفاق بیافته که عالی میشه.
      از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه؟
      (نمونه سایت هم  http://ictte.ir/fa  است. از لینک زیر مقاله رو ارسال میشه کرد. بعد یه کد عبور میده که از لینک بعدیش میشه پیگیریش کرد. یک قسمت هم داره برای جستجوی مقالات
      http://ictte.ir/fa/paper/send
      http://ictte.ir/fa/paper/status
      لینک زیر هم برای جستجوی مقالات:
      http://ictte.ir/fa/search-paper
      ممنون میشم از دوستان کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.