hamidtbt

مشکل با افزونه Easy FancyBox

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام خسته نباشید . من افزونهEasy FancyBox استفاده میکنم کار این افزونه اینکه وقتی شما چند عکس همزمان در پست تون آپلود می کنید این افزوه عکس ها را بصورت اسلاید شو نمایش میده . حالا من چند روز هست با عکس ها را بصورت الاید شو نمایش نمیده دلیلش را نمیدونم چیه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نسخه jQuery ایی که در پوسته شما استفاده میشه خیلی قدیمی هست. 1.2.6 !

الان نسخه 1.7.2 آخرین هست.

jQuery تون رو آپدیت کنید.

قبل از اینکه از کار بیوفته افزونه ایی نصب کردید یا تغییری دادید و یا چیزی رو آپدیت کردید؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه های زیادی بوده ولی همشون را پاک کردم شاید رپایی ازشون مونده باشه . چطوری باید jQuery را آپدیدت کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل شما این هست:

 wp-content/themes/C115/jquery.min.js

از آدرس زیر جدیدترین نسخه رو بگیرید و جایگزین کنید:

http://jquery.com/

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون از شما آپدیتش کردم ولی فرقی نکرد چه شکلی میشه فهمید تو دیتابیس به جز افزوه هایی که در پنل مدیریت هستند افزونه های دیگری هستش و از اون طریق ردپایشون را حذف کنم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کمی ساخت هست. باید با ساختار بانک اطلاعاتی وردپرس آشنایی کافی داشته باشید.

در ضمن اینکار هم حوصله زیادی میطلبه و هم زمانبر هست.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته پیشنهاد میدم که این افزونه رو هم تست کنید شاید بدردتون خورد...

jQuery Colorbox

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

با سلام,

آقا مرتضا این کدی که تو وبسایت شخصی تون گذاشتین, مثل همین Fancybox هست فقط به جا عکس متنه که نوشتین "لطفا شکیبا باشید ...."

میشه کده اون و نحوه استفاده از اون رو اینجا بزاری؟ بد جوری لازم دارم.

ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

با سلام,

آقا مرتضا این کدی که تو وبسایت شخصی تون گذاشتین, مثل همین Fancybox هست فقط به جا عکس متنه که نوشتین "لطفا شکیبا باشید ...."

میشه کده اون و نحوه استفاده از اون رو اینجا بزاری؟ بد جوری لازم دارم.

ممنون

والا منم میخواستم این درخواست رو کنم ولی روم نشد گفتم شاید دوست نداشته باشه

ویرایش شده در توسط نگار صادقی
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

من یکیشو پیدا کردم تقریبا شبیه اون هست میزارم دوستان استفاده کنن ولی بازم اگه اون رو بزارین خوب میشه

<head>

<script src="jquery.min.js" type="text/javascript"></script>

<style type="text/css">

body {

margin: 0;

padding: 0;

background-color: #e5e5e5;

text-align: center

}

.popup-screen {

position: fixed;

opacity: .8;

filter: alpha(opacity=80) !important;

width: 100%;

height: 100%;

left: 0;

top: 0;

background-color: #000;

display: none

}

.show-popup, .login-btn {

font: normal 12px tahoma;

padding: 5px 12px 7px 12px;

margin: 0;

}

.btn-position {

margin-top: 200px;

}

.popup-win {

min-width: 450px;

height:300px;

background-color: #fff;

z-index: 10;

position: fixed;

display: none;

direction:rtl;

overflow:auto;

padding:15px;

[/left]

}

.input {

padding: 5px;

direction: ltr;

font-family: tahoma;

font-size: 12px;

margin: 0

}

.close-btn {

width: 20px;

height: 20px;

left: 7px;

top: 7px;

z-index: 100;

background: url(images/close-icon-20px.png) no-repeat center;

position: absolute;

cursor: pointer;

opacity: .7;

filter: alpha(opacity=70);

}

.close-btn:hover {

opacity: 1;

filter: alpha(opacity=100);

}

.login-items {

margin: 50px auto;

}

.login-items td {

padding: 3px;

font: normal 12px tahoma

}

</style>

<script type="text/javascript">

//----- jquery popup window ---------

function setPosVer(){

var $popupWin =$('.popup-win');

var popupWinWidth=$popupWin.width();

$popupWin.css('left',$popupWin.parent().width()/2-$popupWin.width()/2);

};

function setPosHor(){

var $popupWin =$('.popup-win');

var popupWinHeight=$popupWin.height();

$popupWin.css('top',$(window).height()/2-$popupWin.height()/2);

};

$(function(){

setPosVer();

setPosHor();

$('.show-popup').click(function(){

$('.popup-screen').fadeIn(300,function(){

$('.popup-win').slideDown();

});

});

$('.close-btn').click(function(){

$('.popup-win').slideUp(300,function(){

$('.popup-screen').fadeOut();

});

});

});

$(window).resize(function(){

setPosVer();

setPosHor();

});

</script>

</head>

<body>

<div class="popup-screen"></div>

<div class="popup-win">

محل قرار گرفتن محتوای پنجره

<div class="close-btn"></div>

</div>

<button class="show-popup btn-position">جی کوئری پاپ آپ ویندو</button>

</body>

راهنمای استفاده

کد را مطابق نمونه در دو قسمت head و body صفحه قرار دهید. در قسمت head صفحه، فایل جی کوئری به همراه استایل ها و اسکریپت مربوطه قرار دارند. بهتر است از نسخه جی کوئری که در فایل ضمیمه قرار دارد استفاده کنید. در صورتیکه بخواهید پنجره، علاوه بر دکمه "x" ، با کلیک روی محیط بیرون پنجره نیز بسته شود، کد زیر را در اسکریپت اصلی یافته و طبق نمونه بعدی قسمت نارنجی رنگ را اضافه کنید.


$('.close-btn').click(function(){


$('.close-btn,.popup-screen').click(function(){

ویرایش شده در توسط Morteza
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط Sajad_IRANI
      سلام. در قالب استور کامرس گزینه های قشنگی وجود داره که با حرکت علامت موس روی محصولات گزینه های علاقه مندی، مشاهده سریع، مقایسه و افزودن به سبد خرید (mouse over) نمایش داده میشن. میخواستم بپرسم چطری میشه این گزینه ها رو روی سایتم ایجاد کنم.
      آدرس سایت من:https://pegahproto.ir
      آدرس قالب استور کامرس: https://hamyarwp.com/preview/storecommerce/
      نمونه عکسشو بارگذاری کردم/ ممنون...

    • توسط nokte
      بنده سایتم را به سرور جدید منتقل کردم و از طریق درون ریزی خود ورد پرس پست هایم را به سایت جدید انتقال دادم و همه پست ها بدون مشکل منتقل شد ولی متاسفانه تصاویر آن منتقل نشد. برای حل این مشکل تصاویر را که در فولدر public_html/wp-content/uploads روی هاست قبلی بود را به هاست جدید درهمین مسیر منتقل کردم ولی متاسفانه تصاویر مطالبم لود نمی شود. نه تصاویر کچک نه بزرگ. همچنین در قسمت رسانه ها در پنل مدیریت هم تصاویر را مشاهده نمیکنم . انگار ورد پرس هنوز متوجه نشده تصاویری در قسمت رسانه روی هاست در فولدر آپلود وجود دارد.
      حتی من در هاست قبلی هم مجددا از از قسمت ابزار ها > برون ریزی ، رسانه ها به صورت جدا برون ریزی کردم  و در هاست جدید درون ریزی کردم و تیک دانلود و درون‌ریزی فایل‌های پیوست را هم زدم  ولی برای همه فایل ها اررور میداد که انپورت فلان تصویر با مشکل مواجه شد و برای همه تصاویر پشت سر هم این ارور را میداد. اگر تصاویر را از روی هاست فعلی بخواند که وجود دارد پس مشکل از چیست؟ 
       
      لطفا راهنمایی کنید چطور رسانه ها را اینپورت کنم؟ یا بهتره بگویم چطور تصاویر را در هاست جدید نمایش دهم . 
      لزم است بگویم فقط از این روش میخواهم عمل کنم و از روش اینپورت دمو و .. نمیخوام چون وررژش وردپرسم را بالا بردم و ورژن php  را هم از 5.6 به روی 7.2 تنظیم کردم و فقط میخواهم مطالب هاست قبلی روی هاست جدید بیاد نه وردپرس قدیمی.
    • توسط ra.moh
      سلام وقت به خیر
      میخوام افزونه ای بنویسم که مطالب درج شده در یک دسته خاص رو انتخاب کنه و بعدا من تو افزونه ام رو اون مطالب کارهایی رو انجام بدم اما تو جدول wp_posts نمیدونم برای واکشی دسته شرط رو به چه صورت بنویسم؟!!!
      آخه تو این جدول هیچ اشاره ای از categoryid نشده
      میشه لطفا راهنمایی بفرمایید
      سپاسگزارم
    • توسط taha0
      با سلام خدمت دوستان ... من میخوام یه سایت طراحی کنم که بتونم پست های اینستاگرام رو قابل خرید کنم .. یه جورایی برپایه فروشگاه اینستاگرامی ... فیدش رو به ووکامرس متصل کنم و نیاز به دوباره پست کردن محصولات توی ووکامرس نباشه .. و  همینطور داخل سایت وقتی کسی روی فید اون پست کلیک میکنه بتونه قابلیت خرید و ... داشته باشه ... به نحوی شخس داره پست رو میخره ولی درواقع همون محصول هستش (تصویر محصول پست شده رو میبینه) ...
      دوستان اگه بتونند راهنمایی کننند پیشاپیش ممنونم .. بدرود
    • توسط amir33
      من بعد از فعال کردن هدر و فوتر ساخته شده با المنتور کلا رنگ بندی سایتم بهم میخوره و دیگ نمیتونم درستش کنم . سایتمو قبلا با ویژوال کامپوزر درست کردم تو بعضی از قسمت ها هم عکسایی که گذاشتم با ویژوال کامپوزر لود نمیشه.هر رنگ بندی جدیدی هم که توی قالبم تنظیم میکنم روی سایت اعمال نمیشه . اون تیکی که توی تنظیمات المنتور هست که رنگ هارو از پوسته بگیره رو هم زدم  ولی باز درست نشد.بادی سایت کلا سفید میشه و دیگ نمیشه رنگش رو عوض کردم مگر اینکه هدر و فوتر سایت رو عوض کنیم ینی بزارم روی هدر و فوتری که با قالب ساختم نه با المنتور.
      ممنون میشم اگر کسی میدونه در این مورد من رو راهنمایی کنه بدجوری به مشکل خوردم . قالب سایتم زفایر هست .