Yazdan-q

مشکل در سایز تصاویر شاخص

2 پست در این موضوع قرار دارد

باسلام خدمت کاربران فروم .

این آدرس سایت منه > http://ipics.ir

بعد از اینکه قالب رو عوض کردم ، تصاویر شاخص بهم خورده ، میخوام بدونم راهی هست که بشه تصاویر شاخص رو در یه سایز مشخصی قرار داد که ترتیب عکس های بهم نخوره ؟ .

با تشکر ♥ .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به انجمن خوش آمدید

پوسته شما تجاری هست

http://www.elegantthemes.com/gallery/origin/

و بر طبق قوانین پشتیبانی برای محصولات تجاری وجود ندارد

بایگانی شد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط M.Mahdavi1385
      سلام. من چند روز پیش یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم. الان یک مشکل دارم. اینکه می خوام در صفحه اصلی یک قسمت بزارم که آخرین مطالب سایت را به صورت متحرک نشان بده. یعنی مثلا پس از 3 ثانیه آخرین مطالب عوض شوند و بره مطال بعدی. لطفا راهنمایی کنید
    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید

    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت اساتید بزرگ. چند وقتی بود به دنبال غیر فعال کردن قرار گرفتن کدهای HTML در داخل سایتم بودم ولی از اونجایی که تمام وب سایتهای ایرانی همشون از روی هم کپی میکنن و اصلا نمیخونن چی به چیه نمیتونستم این مشکل رو برطرف کنم. 
      یه سری کد قرار میدادن که باید داخل فایل function.php قرار میدادم ولی همش با ارور که این دستور درست نیست مواجع میشدم و وقتی سیو میکردم سایت کاملا از دسترس خارج میشد. چندتا منبع خارجی رو بررسی کردم و متوجه شدم که باید یه سری تغییرات در داخل کد ها قرار بدیم. منم تقریبا چند روزی بود درگیرش بود تا تونستم مشکل رو برطرف کنم خواستم این کد رو قرار بدم تا شما عزیزان هم ازش استفاده کنید و شاید مشکل شما هم باشه.
      // remove HTML for commnet function wpb_comment_post( $incoming_comment ) { $incoming_comment['comment_content'] = htmlspecialchars($incoming_comment['comment_content']); $incoming_comment['comment_content'] = str_replace( "'", ''', $incoming_comment['comment_content'] ); return( $incoming_comment ); } function wpb_comment_display( $comment_to_display ) { $comment_to_display = str_replace( ''', "'", $comment_to_display ); return $comment_to_display; } add_filter( 'preprocess_comment', 'wpb_comment_post', '', 1); add_filter( 'comment_text', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_text_rss', 'wpb_comment_display', '', 1); add_filter( 'comment_excerpt', 'wpb_comment_display', '', 1); remove_filter( 'comment_text', 'make_clickable', 9 );  
      کد های بالا دقیقا از سایت هایی ایرانی برداشته شده بجز بخش str_replace که باید یه سری تغییر بدیم تا درست کار کنه. تصویر زیر هم نمونه کاریه که روی سایت خودم انجام دادم.
      اول از هم حالتی که قبل از قرار دادن کد ها بالا هست رو بهتون نشون میدم :

      خب حالا باید به بخش پوسته های سایتتون برید و قبل از هرکاری یک فایل پشتیبان از function.php بگیرید. فایل function.php را باز کنید و کدهایی که در بالا قرار گرفته شدن رو در انتهای این فاقل قرار بدید. حالا نمونه کار رو مشاهده کنید که با توجه به قرار گرفتن یک لینک در کامنت ، لینک اصلا کار نکرده و به شکل زیر دراومده.

       برای تست این موضوع هم میتونی سایت بنده رو بررسی کنید و اگه سوالی بود در خدمتتون هستم.
      موفق باشید
       
       
    • توسط mah_h_tab
      سلام. 
      من در سایتم وقتی که با گوشی وارد میشم، اندازه ی مطالب سایت، طرف چپ فضای خالی هست. و همه ی صفحات هم این مشکل رو دارن حتی صفحات پیش فرض ووکامرس. چطوری باید این مشکل رو حل کنم؟
      آدرس سایت هم هست:
      chocoraz.ir