رفتن به مطلب

simple press یا bbpress ؟

پست های پیشنهاد شده

دنبال یه افزونه فروم ساده و کاربردی میگشتم که simple press رو پیدا کردم .

چند روز وقت صرف تنظیمات و فارسی سازی بعضی قسمتهاش که فارسی نشده بود کردم .

اما در روند کار دیدم که محدودیتهای زیادی روش اعمال شده تا کاربر رو مجبور به خریدش کنه و البته در قسمت تنظیمات پروفایل هم هنگام مشاهده و ذخیره کردن ، مشکلاتی وجود داشت .

bbpress رو هنوز نصب نکردم و با توجه به اینکه خود وردپرس این افزونه رو ارائه کرده ، بنظر نباید مشکل چندانی نداشته باشه .

از اونجایی که حتما باید فارسی سازی بشه و با توجه به گفته آقا مرتضی در مورد افزونه persian world که مصرف بالایی داره ، موندم استعفا بدم یا بسوزم و بسازم ! :)

لینک به ارسال

هدفتون اگه ایجاد انجمنه پیشنهاد میدم از اسکریپت های آماده استفاده کنید. بی بی پرس خوبه. فارسی سازی هم شده. مشکلی خاصی هم نداره و با وردپرس هم خیلی خوب ست میشه. ولی امکانات خاصی نداره!!

• امتیاز 4
لینک به ارسال

هدفتون اگه ایجاد انجمنه پیشنهاد میدم از اسکریپت های آماده استفاده کنید. بی بی پرس خوبه. فارسی سازی هم شده. مشکلی خاصی هم نداره و با وردپرس هم خیلی خوب ست میشه. ولی امکانات خاصی نداره!!

تشکر بابت پاسخ

اگه با بی بی پرس کار کردی ، میشه بگی امکاناتش در چه حدیه ؟ یا اصلا چه امکاناتی داره ؟ مثلا ادیتورش کامله ؟ پیام خصوصی داره ؟ پروفایل داره ؟

چون هر چی گشتم جایی ندیدم که در مورد امکاناتش توضیح درستی بدن .

لینک به ارسال

بين اين 2 تا من ميگم 100% بي بي پرس !‌ بي بي پرس افزونه مكمل و كامل كننده هم خيلي داره ولي simple press نه ! فقط ميشه گفت در حالت عادي شكل شمايل بهتري داره ! كه بي بي پرسم با ي قالب ميشه درستش كرد ! همونطور هم كه اقا پارسا گفتن سايت اصلي رو ببينيد با بي بي پرس هست .....

• امتیاز 4
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...