poolmaster

لود قسمتی از صفحه توسط ajax

9 پست در این موضوع قرار دارد

ارسال شده در (ویرایش شده)

سلام من تاپیکی رو از اقای ایمان فخار در این مورد خوندم ولی متاسفانه نتونستم ازش استفاده کنم به هر حال اگه امکان داره در مورد کد زیر به من کمک کنید

در این کد من یه کوئری دارم که مطالب تصادفی رو در وردپرس در دیوی با آی دی random-topic نمایش میده من با جی کوئری که کد اون هم در ادامه میتونید مشاهده کنید سعی در لود و ریفرش کردن این کوئری در دیو مورد نظر کردم ولی این بار هم موفق به این کار نشدم در صورت امکان کد رو بررسی و تصیح نمایید با تشکر

کد کوئری:


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>

کد ای جکس با جی کوئری:


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

لازم بذکر هستش که کتابخون جی کوئری رو هم لود میکنم

با تشکر

ویرایش شده در توسط vahid781
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جالبه یکی نیست جواب من رو بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-parsi.com/tutorials/article/456-%D8%A2%DA%98%D8%A7%DA%A9%D8%B3%DB%8C-%D9%86%D9%85%D9%88%D8%AF%D9%86-%D8%A7%D8%AC%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%D8%A6%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D9%87-%D9%88%D8%B3%DB%8C%D9%84%D9%87-jquery/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

دوست عزیز تو این انجمن تاپیک بی جواب نمیمونه

البته اگه عجله نکنید ;)

از این آموزش میتونید استفاده کنید

http://forum.wp-pars...ه-وسیله-jquery/

سلام

در ابتدای صحبتم عرض کردم که این پست رو از آقای فخار خوندم ولی کار نکرد لطفا روی همین کوئری و کود ای جکس جی کوئری که گذاشتم راهنمایی کنید...

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست عزیز ممنون

ولی من رفرنس نخواستم چون به حد کافی دارم فقط خواستم مشکل کد بالا رو بهم بگین همین...!!!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
<javascript/>

تست کن


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#refresh").click(function(){
$("#random-topic").load();
});
});
</script>

مشکل کد شما شاید این باشه <javascript/>

ویرایش شده در توسط ali56
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد بالا مشکلی ندارد

فقط اگر میخواهید درخواست ایجکس به سایت ارسال کنید

صفحه رفرنس را بخوانید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)

از نظر من :


<div id="random-topic">
<div id="vertical-ticker">
</div>
<div id="refresh">تازه سازی
</div>
</div>


<script type="text/javascript">
$(document).ready(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
$("#random-topic #refresh").click(function(){
$("#random-topic #vertical-ticker").load("random-post.php");
});
});
</script>

random-post.php :


<?php
$rand_posts = get_posts('numberposts=7&orderby=rand');
foreach( $rand_posts as $post ) :
?>
<div id="random-topic-details">
<div id="random-topic-img"><?php if ( has_post_thumbnail()) the_post_thumbnail(array(38,38)); ?></div>
<a href="<?php the_permalink(); ?>"><?php the_title(); ?></a>
<br/><br/>
<?php the_time('d M Y'); ?>   <?php the_author(); ?>
</div>
<?php endforeach; ?>

ویرایش شده در توسط Ghasem Paran
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!