رفتن به مطلب

واتر مارک نخوردن تصویر برجسته در اسلایدر

پست های پیشنهاد شده

سلام .

من قبلا از افزونه واترمارک فوق العاده Scissors and Watermark استفاده میکردم که به صورت عجیبی حالا دیگه واتر مارک نمیزنه !!! بعد افزونه عالی Image Watermark و نصب کردم که دقیقا کار های افزونه قبلی رو انجام میده به غیر از ریساز !

سوالم اینه :

میخوام ببینم میشه کاری کرد واترمارکی که رو تصویر برجسته میخوره ، افقط تو ادامه مطلب نمایش داده بشه و تو صفحه اصلی و داخل اسلادر رو عکسها نمایش داده نشه ؟ ( افزونه اولی که داشتم و هنوزم دارم، اینطوری بود ) .

لطفا راهنماییم کنید :

http://guard3d.com/

لینک به ارسال

کسی نمیدونه ؟ چه طوری باید کاری کرد واتر مارک هایی که روتصویر میخورن فقط در ادامه مطالب ( همون صفحه دوم ) نمایش داده بشن نه تو صفحه اول ؟

لینک به ارسال

کل انجمن و و گشتم و جستجو کردم ، بهنتیجه نرسیدم و این پست و زدم .

سلام دوستان یه افزونه واتر مارک میخوام که شرایط زیر و داشته باشه :

1 قابلیت برچسب زنی روی عکس به صورت تصویر

2- قابلیت ریسایز تصاویر

3- ( مهم ) برچسب ها رو تو صفحه اول روی عکس ها نشون نده . فقط و فقط تو صفحه دوم نشون بده .

( این دو تا هم نباشه : Image Watermark و Scissors and Watermark که این دومی تمام نکات بالا رو انجام میده ، اما متاسفانه نمیدونم چرا رو وردپرس من کار نمیکنه ! :( )

لینک به ارسال

سلام .

من قبلا از افزونه واترمارک فوق العاده Scissors and Watermark استفاده میکردم که به صورت عجیبی حالا دیگه واتر مارک نمیزنه !!! بعد افزونه عالی Image Watermark و نصب کردم که دقیقا کار های افزونه قبلی رو انجام میده به غیر از ریساز !

سوالم اینه :

میخوام ببینم میشه کاری کرد واترمارکی که رو تصویر برجسته میخوره ، افقط تو ادامه مطلب نمایش داده بشه و تو صفحه اصلی و داخل اسلادر رو عکسها نمایش داده نشه ؟ ( افزونه اولی که داشتم و هنوزم دارم، اینطوری بود ) .

لطفا راهنماییم کنید :

http://guard3d.com/

باید افزونه رو ویرایش کنید

که برروی اندازه خاصی واترمارک قرار ندهد

(تاپیکها ادغام شدند)

• امتیاز 1
لینک به ارسال

باید افزونه رو ویرایش کنید

که برروی اندازه خاصی واترمارک قرار ندهد

(تاپیکها ادغام شدند)

ممنونم اقا پارسا .

میشه لطفا بگید چه طوری باید افزونه رو ویرایش کنم تا مجددا واترمارک بزنه ؟

لینک به ارسال
  • 2 هفته بعد...

به این راحتیا هم نیست!

باید کدها رو بررسی کنید و خروجی ها روباهم ادغام کنید که اگر بشینید یکی بنویسید بهتره!!

• امتیاز 1
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...