pamasshop

مشکل در وارد کردن عکس در پست

3 پست در این موضوع قرار دارد

سلام و خسته نباشین من جدیدا از ورد پرس استفاده می کنم و یک فالب نصب کردم و افزونه های مورد نیاز رو هم نصب کردم فقط الان که می خوام پست بزنم به سایت و در ادامه مطلب که عکس میزنم هم خود عکس رو میاره و هم در سایز بند انگشتی تو پست میاره که وقتی می رم ویرایش کنم این عکس بند انگشتی رو خودش میندازه و من نمی تونم حذفش کنم یعنی سیستم خودش خودکار میندازه و وقتی عکس به پست می زنم و به هاستم نگاه می کنم می بینم 3 تا از همون 1 عکس در سایز های بند انگشتی و میانه و کامل اپلود می کنه . الان من می خوام سیستم خودش خودکار تو پستم عکس بند انگشتی نزنه چیکار باید بکنم ؟

در پایین عکس نگاه کنین من 3 تا عکس زدم تو پایین خودش بند انگشتی زده و تو ویرایش پستم نیست .

عکس پست رو هم پیوست زدم

با تشکر

post-434-0-32972000-1343040519_thumb.jpg

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

به انجمن خوش اومدین دوست عزیز

-----

ببینید وقتی چند عکس رو باهم آپلود میکنید خود وردپرس یک گالری از این عکسها ایجاد میکنه.

آیا شما اون گالری رو هم در نوشته قرار میدید؟

چون بنظر میرسه بالا عکسها رو قرار دادید و پایینتر اون گالری رو هم در نوشته قرار دادید.

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مرسی آره من چون با ورد پرس کار نکردم همونجوری از بار گذاری گالری اپلود می کردم و از اونجا هم می زدم داخل پست واسه همین اینجوری می شد . ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط MelodyTime
      سلام کسی اگه میتونه راهنماییم کنه عکسا رو قالب سایت لود نمیشن و توی اسکریپت که نگاه میکنم به کد عکس ها یه چی الکی اضافه شده 
      melodytime.ir
    • توسط mgharahi
      سلام.
      وقت همگی بخیر.
      من جدیدا یه مشکلی خوردم. وقتی کاربر داخل سایت روی یه پستی کلیک میکنه سایت میره به صفحه اصلی سایت. URL سایت درسته. یعنی Url اون مقاله صفحه اصلی رو باز میکنه.
      این مشکل بعد از نصب وردپرس وجود نداشت و تقریبا دو ماهی درست کار میکرد. ولی از وقتی تم رو عوض کردم این مشکل پیش اومده. تم های مختلف رو هم امتحان کردم و حتی تم رو برگردوندم به تم اصلی ولی مشکل حل نشد.
    • توسط alireza.commander
      سلام دوستای خوبم
      میخواستم دکمه اپلود عکس پروفایل و نمایش عکس در همان صفحه، ایجاد کنم اما به مشکل خوردم. کسی میتونه بهم کمک کنه؟ 
    • توسط 45454545
      با سلام 
      دوستان من برا عکس محصولات یک اسلایدر ساختم با بوت استرپ 
      الان به خوبی کار میکنه اما تنها مشکلی که داره ویژگی های ووکامرس (تغییر عکس هنگام تغییر رنگ) تنها روی عکس اول کار میکنن یعنی اولین عکسی که apply_filters میشه 
      کدهام:
      <div id="product-gallery" class="carousel slide carousel-fade carousel-thumbnails <?php echo esc_attr( implode( ' ', array_map( 'sanitize_html_class', $wrapper_classes ) ) ); ?>" data-ride="carousel"> <!--Slides--> <div class="carousel-inner" role="listbox"> <?php $i = 0; if(has_post_thumbnail()):?> <div class="carousel-item active "> <?php $html = wc_get_gallery_image_html( $post_thumbnail_id, true ); echo apply_filters( 'woocommerce_single_product_image_thumbnail_html', $html ); ?> </div> <?php $i++; endif; foreach ($attachment_ids as $attachment_id) :?> <div class="carousel-item <?php echo ($i == 0) ? "active" : null; ?>"> <?php $html = wc_get_gallery_image_html( $attachment_id, true ); echo apply_filters( 'woocommerce_single_product_image_thumbnail_html', $html, $attachment_id ); ?> </div> <?php $i++; endforeach; ?> </div> لطفا راهنمایی کنید 
    • توسط zeinab61
      سلام
      یه عکس با فرمت jpg  از اینترنت دانلود کردم میخوام تو پیشخوان در بخش نوشته از طریق تصویر شاخص اپلود کنم پیام میده :
      با ارزش پوزش این نوع پرونده به دلایل امنیتی مجاز نیست.
      در صورتی که محدودیتی برای اپلود فایل با فرمت jpg  نیست.