saeeddeeas

هر چه دسته هر چیزی میزنم محتوای صفحه اول نمایش داده میشه

15 پست در این موضوع قرار دارد

سلام

دوستان یه قالب طراحی کردم برای یه سایت خبری نمیدونم وسطا چیکارش کردم الان هر دسته ای کلیک میشه محتوای صفحه اول نمایش داده میشه با اینکه تو یورل مرورگر نشانی اون دسته میاد اما محتوا نمیاد به نظرتون کجارو بررسی کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل archive.php یا category.php دارید؟

اگر ندارید ایجاد کنید

همینطور فایل 404.php تا مشخص بشه روی ارور 404 به صفحه اول می رسید یا خیر

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

این سه فایلی که فرمودید ایجاد کردم

حالا رو هر کدوم کلیک میشه صفحه سفید

میاد

الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتویات این سه صفحه را چی گذاشتید ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
الان چه کدهایی داخلش باید بزارم که نشون بده

محتویات index.php را در archive.php و

category.php بگذارید و بعد از


<?php if (have_posts()) : ?>

در آز

رشیو اضافه کنید


<?php if (is_day()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Daily archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F jS, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a monthly archive */ } elseif (is_month()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Monthly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('F, Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is a yearly archive */ } elseif (is_year()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(_c('Archive for %s|Yearly archive page', 'kubrick'), get_the_time(__('Y', 'kubrick'))); ?></h2>
<?php /* If this is an author archive */ } elseif (is_author()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Author Archive', 'kubrick'); ?></h2>
<?php /* If this is a paged archive */ } elseif (isset($_GET['paged']) && !empty($_GET['paged'])) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php _e('Blog Archives', 'kubrick'); ?></h2>
<?php } ?>

و در کتگوری


<?php /* If this is a category archive */ if (is_category()) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Archive for the ‘%s’ Category', 'kubrick'), single_cat_title('', false)); ?></h2>
<?php /* If this is a tag archive */ } elseif( is_tag() ) { ?>
<h2 class="pagetitle"><?php printf(__('Posts Tagged ‘%s’', 'kubrick'), single_tag_title('', false) ); ?></h2>
<?php } ?>

با این کدها هم 404 بسازید


<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="rtl">
<head>
<meta content="text/html; charset=utf-8" http-equiv="Content-Type" />
<title>404</title>
<style type="text/css">
* {
margin:0;
padding:0;
}
body{
background:#ec2929;
text-align:center;
margin:0;
padding:0;
}
h1 {
padding:25px;
background:#730B0B
}
h1 a{
color:#fff;
}
.error {
direction:ltr;
font-size:128px;
color:#fff;
}
form input.text {
width:350px;
}
</style>
</head>
<body>
<h1><a href="<?php bloginfo('url');?>"><?php bloginfo('name');?></a></h1>
<h2 class="error">404 !
</h2>
<h2>متاسفیم! مطلب مورد نظر شما یافت نشد</h2>
<h3>می توانید سایت را با یک واژه مناسب و مرتبط جستجو نمایید: </h3>
<form>
<input class="text"/>
<input class="submit" type="submit" />
</form>
<?php echo get_search_form(); ?>
</body>
</html>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

محتوا رو که همون هایی که برای استایل صفحه هست گذاشتم

اما الان کدهایی رو میخوام که لیست مطالب اون دسته رو نشون بده

این کدهایی که شما دادید انگار کلی هست و نتونستم تفکیک کنم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نیازی به اینکار نیست خود وردپرس اینکار را می کنه ولی اگر قصد شخصی سازی دارید باید برای هر دسته یک صفحه جدا با نام category-ID.php بسازید که آی دی همون شماره آی دی دسته است

کدهایی که دادم فقط برای احضار عنوان دسته است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه ببینید

من یه سایت خبری دارم خوب

تو ایندکسش هر دسته رو توی یه تب در ساید بار فراخوانی کردم

و قسمت کوچکی از مثلا 5خبر اخری اون دسته رو توی اون تب فراخوانی کردم

حالا پایین هر تب یه ارسیو گذاشتم که ای دی اون دسته رو دادم میخوام وقتی رو ارشیو کلیک میشه بره تمام اخبارهای اون دسته رو نشون بده البته باز قسمتی از اخبار رو بعد که کاربر که رو یکی از اخبار کلیک کرد به وسیله سینقل کل خبر نشون بده

الان مشکل من اینه که اخبار اون دسته نشون داده نمیشه

به زبان خیلی ساده مثل صفحه ایندکس وردپرسها که نوشته ها پشت سر هم هستن منم میخوام برا هر دسته به اون شکل باشه

منو هاهم که همن دسته ها هستن و همن مشکل

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما فایل category.php رو ایجاد کنید با حلقه پیشفرض

و لینک آرشیو همان لینک دسته باشد

ایجاد کردم حالا فقط اون کد شرطی که گفتینو میخوام اسایل بندی اینا شده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدوم شرط؟

شما اگر صفحه‌ای دارید که مطابق با خواستتون هست. کپی بگیرید و با نام category.php ذخیره کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بدبختی اینه که ندارم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون حل شد

فقط اگر کسی محبت کنه همه صحات ضروری در طراحی قالب بگه با ایکه برای چی نیازه واقعا عالی میشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

همشون که بعید می دونم کسی حضور ذهن داشته باشه مهمترین هاش :

  • header.php قالب سر صفحه
  • index.php خانه
  • archive.php قالب نمایش بایگانی ها
  • archive-[post_type].php بایگانی مطالب پست تایپ [post-type]
  • search.php قالب نتایج جستجو
  • category.php قالب نمایش بایگانی دسته ها
  • category-[iD].php قالب شخصی سازی شده بایگانی دسته بندی [iD]
  • tag.php قالب نمایش برچسب ها
  • author.php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای نویسنده
  • author-[iD].php قالب نمایش صفحه همه ارسالهای کاربر با آی دی [iD]
  • sidebar.php ستون کناری
  • single.php قالب مطلب
  • single-[post-type].php قالب برگه پیوند یکتای مطالب پست تایپ [post-type]
  • page.phpقالب صفحه
  • page-template.php قالب برگه می تواند به هر تعداد و با هر نامی ساخته شود
  • 404.php برگه خطای 404
  • comments.php قالب نظرات
  • searchform.php قالب فرم جستجو
  • functions.php توابع ویژه قالب
  • footer.php قالب پا نوشت
  • script.js اسکریپتهای استفاده شده در قالب
  • style.css استایل های css سایت
  • rtl.css تنظیمات css برای نوشتن راست به چپ

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

حالا اگه بخایم قالب "دسته بندی" در یک "پست تایپ دلخواه" داشته باشیم با چ اسمی ایجاد کنیم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
    • توسط Sa۱۹۹۹eed
      سلام
      من فایل های سایتمو اخیرا انتقال دادم به هاست دانلود که فقط دسترسی اف تی پی دارم بهش
      سایت من با https باز میشه ولی هاست دانلود با http
      اول مشکلم این بود که سایتم خودکار هاست دانلود رو هم ریدایرکت میکرد به https و فایل دانلود نمیشد و در واقع وارد هاست دانلود نمیشد اصلا
      که این مشکلو با پشتیبانی هاستم در میون گذاشتم و این مشکل رو رفع کردن و دیگه ریدایرکت نمیشه به  https
       
      اما همون پشتیبانی هاست میگه که با پاک کردن کش مرورگر هر دستگاه این مشکل برطرف میشه که امتحان هم کردم درست میگفت
      منتهی خب من الان کش مرورگر خودمو میتونم پاک کنم
      واسه کاربرام رو که نمیتونم پاک کنم
      با  چندتا دستگاه که قبلا وارد سایت شده بودم امتحان کردم تا وقتی کش مرورگر پاک نشه دانلود نمیشه به هیچ وجه 
      و تمام کاربرایی که قبلا یکبار هم وارد سایتم وارد شدن دیگه نمیتونن دانلود کنن ...
      تنها راهی که تونستم پیدا کنم برای حل کردنش اینه که سایت خودم رو از https به http تبدیل کنم
      که نمیخوام اینکارو کنم
       
      سایت: https://rayamoviez.com
      کسی میدونه این مشکلو چجوری میشه حل کرد؟؟؟؟؟!!!!!