farnaz

فاصله گرفتن سایت از بالای صفحه

50 پست در این موضوع قرار دارد

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

اگر ممکنه کد header.php را بگذارید و البته اگر بعد از لاگ این شدن این مشکل را پیدا می کنید احتمالا از تداخل کدهاتون با کد ادمین باره که بهتره کد footer.php هم بررسی بشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کد header رو هم توی صفحه index گذاشتم ولی نتیجه ای نداشت. از فوترmargin رو برداشتم بازهم فایده نداشت. چه کنم؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظورم از گذاشتن کد آپلود کردنش برای دیدن کدها بود

در مورد کد ندیده چی عرض کنم؟

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

من از تابع <?php get_header(); ?> استفاده می کنم . وقتی <?php wp_head(); ?> رو قراردادم سایت به هم ریخت.برای فراخوانی فوتر هم <?php include(TEMPLATEPATH .'/inc/footer.php'); ?> را قرار دادم.باید چه کنم؟header.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ادرس سایت لطفا

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

روی هاست نیست. من تازه کارم .

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فرمودید سایتتون آفلاینه ؟

اگر ممکنه سورس کد یک صفحه رو هم بگذارید

فعلا لازمه که به header.php و قبل از بسته شدن تگ head کد


<?php wp_head(); ?>

و در footer.php هم کد


<div><?php wp_footer(); ?></div>
</body>
</html>

در انتها اضافه بشه

و شاید با همین اصلاحات درست بشه و الا سورس کد سایت یا آدرس آنلاین ازش لازمه

خودتون هم اگر خواستیبد چک کنید بعد از اینکه این دو کد را اضافه کردید یک به یک افزونه ها را غیر فعال کنید و تست بگیرید تا ایراد دربیاد

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ممنون. تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی نتیجه نگرفتم.فایل index رو پیوست می کنم.index.php

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

به خط آخر فایلهای:


/inc/footer.php
footer.php

کد زیر رو اضافه کنید:

<?php wp_footer(); ?>

فایلها پیوست شدن.

sample.rar

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

فایل های sample رو جایگزین کردم ولی باز هم از بالا فاصله داره.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اگر آنلاین هست، آدرس بدهید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه. آنلاین نیست. فایل header.php و index.php و footer.php را پیوست کردم

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کامل تاپیکو نخوندم ولی در پنل مدیریت یا تیک گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت رو بردارید یا کد زیر رو به قسمت body استایل قالبتون اضافه کنید ببینید چی میشه :


body { margin:0; padding:0;}

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اینو جایگزین محتوای فایل فوتر کنید:


<div class="parsi-div" id="parsi-footer">
<div class="parsi-center">
<div id="parsi-footer-copyright">کلیه حقوق مادی و معنوی این وبسایت برای وب سایت پارسی ما محفوظ می باشد<span> / طراحی و اجرا : <a href="http://www.spts.co.ir/"> شرکت صبا پرداز </a></span></div>
<div id="parsi-footer-share">
<a href="#" id="rss"></a>
<a href="#" id="facebook"></a>
<a href="#" id="twitter"></a>
<a href="#" id="icon"></a>
</div>
</div>
</div>
<?php wp_footer(); ?>

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جایگزین کردم. درست نشد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمالا مشکل از قالب هست

روش progpars را هم اجرا کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

گزینه نمایش نوار مدیریت هنگام نمایش در سایت کجاست؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

در پروفایل کاربری

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

جواب نداد :(

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از قالب و طراحی اون هست

با طراح صحبت کنید

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

مشکل از نوع کدنویسی شما هم هست.

شما باید فوتر رو بصورت استاندارد ایجاد و با نام footer.php در پوسته تون قرار بدید.

توابع رو هم بصورت استاندارد استفاده کنید.

الان کمی جابجا هست.

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدنویسی رو خودم انجام دادم و الان میخوام به وردپرس تبدیل کنم که این مشکل به وجود اومده

شما قالب رو از html به php تغییر دادید ؟

اگر اینطوره لطفا یک به یک صفحاتتون رو برای فضای خالی قبل از <?pho یا بعد از <? چک کنید و همه فضاهای خالی را پاک کنید می دونید که ابتدا html لود می شه و بعد php پس یک فاصله در هرجای صفحه یک خط فاصله از ابتدا ایجاد می کنه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط SNSA
      سلام
      من یک نوجوان ۱۵ ساله هستم که علاقه مند برنامه نویسی و تحصیل در رشته آی تی هستم 
      شاید بگین الآن سنم برای انتخاب رشته کمه و بعدش نظرم عوض میشه ولی من دوساله تصمیمم رو گرفتم و براش تلاش میکنم
      در این راه به مشکل برخوردم از اونجایی که میخوام برای هدفم در المپیاد شرکت کنم نیازمند یادگیری زبان ++c هستم اما علاقه شدیدی به زبان python دارم اما نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
      بگم که از هرکدوم کمی بلد هستم و الآن گیج شدم
      اگر کسی در المپیاد کامپیوتر شرکت کرده ممکنه کمکم کنه؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام.
      این مشکل اعصاب منو خورد کرده و اصلا نمیدونم چکار کنم. تو گوگل هم چیزی نمیدونم راجبش پیدا کنم.
      هرچی از المان های ویژوال کامپوزر استفاده میکنم تو طراحی برگه ها هیچ کدومش نمایش داده نمیشن. مثلا از المان های "آخرین محصولات" و "محصولات ویژه" که تو دسته ووکامرسن استفاده میکنم نشون داده نمیشن. یا از اسلایدر ها.
      چکار کنم دقیقا؟
    • توسط Mahdyar.rng
      سلام دوستان خسته نباشید.
      من به تازگی و با هزار مشکل و بی تجربگی سایت فروشگاهیه وردپرسی زدم. یه مشکل اساسی که در حال حاضر دارم دلاره. بله دلار. متاسفانه الان نوسانات نرخ دلار به انقد زیاده که باعث میشه قیت محصولات سایت من خیلی بالا پایین بشه و منم نمیتونم هر دقیقه بیام قیمتارو دستی بروز کنم. مخصوصا وقتی که محصولام زیاد بشه بعدا. الان میخواستم ببینم که راهی یا افزونه ای هست که بتونم متنی یا نوشته ای رو از سایت دیگر بگیرم و تو سایت خودم بگنجانم؟ من دقیقا میخوام اینکارو کنم:   میخوام یه قیمتی رو از یه سایت مد نظرم بگیره و ضربدره قیمت دلاری که در سایت tjgu.org نوشته شده بکنه، و در قسمت قیمت محصول درج کنه حاصل رو.
       
      واقعا این قضیه مهمه برام. خیلی لطف میکنید جواب بدید.
    • توسط MahdiBo
      با سلام 
      من نیاز دارم که بتونم به صورت دستی و دلخواه جدا از محصولات بتونم فاکتوری برای مشتری داخل پنل کاربریش ایجاد کنم 
      و کاربر بتونه اونو پرداخت کنه با دراگاه
       
      میخواستم بدونم افزونه ای هست برای این کار؟ رایگان یا پولی فرقی نداره
      ممنون مبشم کسی بتونه کمکم کنه 
    • توسط nasenaderi

      سلام به همه عزیزان
      مدتی هست هنگام افزودن محصول جدید ، قسمت برچسب هام تغییر کرد و حالت عادی نداره در عکس توضیح دادم
      الان میخوام مثل قبل بشه
      چون از افزونه wordpress-keyword-tool استفاده میکنم و الان دیگه برچسب ها رو وارد نمیکنه
      البته در قسمت نوشته ها این مشکل رو ندارم
      لطفا اگر میتونید کمکم کنید