رفتن به مطلب
Mesmaili

ساخت پوشه در هاست توسط اسکریپت

پست های پیشنهاد شده

درود دوستان

اسکریپ لیچری دارم که به صورت خودکار توی پوشه TMP فایل هارو ذخیره میکنه !

میخوام به صورت دستی اینکارو کنم !

فیلدی باشه اسم رو بهش بدم ، خودش فولدر رو بسازه !! شدنی هست؟

توی ایندکس ، دستورش رو دارم :


$default_file_directory = "./tmp/";

ویرایش شده توسط MooCHooL

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله میشه

if (!file_exists('path/to/directory')) {
mkdir('path/to/directory', 0777, true);
}

بیشتر:

http://www.w3schools.com/php/func_filesystem_mkdir.asp

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • اضافه کردن...