mozat

نشان ندادن مطلب در آرشیو

8 پست در این موضوع قرار دارد

سلام یک سایت در وردپرس دارم به این آدرس http://mozat.ir/ قالبش رو چند نفر استفاده کردند سالمه اما من میزارم روی سایتم و موضوع اضافه میکنم و مطلب میزارم. مطلبم رو در آرشیو نشون نمیده.فقط در همون موضوع اولی نشون میده .لطفا راهنمایی کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما باید توی قالب دست ببرید و نام عنوان رو به صورت دستی اضافه کنید!

کدهای فایل index.php رو توی تگ کد قرار بدید تا بهتون بگم چیکار کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

<?php
/**
* Front to the WordPress application. This file doesn't do anything, but loads
* wp-blog-header.php which does and tells WordPress to load the theme.
*
* @package WordPress
*/
/**
* Tells WordPress to load the WordPress theme and output it.
*
* @var bool
*/
define('WP_USE_THEMES', true);
/** Loads the WordPress Environment and Template */
require('./wp-blog-header.php');
?>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

کدهای فایل index.php قالبی که دارید استفاده می کنید رو بذارید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ارسال شده در (ویرایش شده)


http://www.pasteall.org/47239/php

ویرایش شده در توسط Morteza
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید آیدی دسته رو بذارید به جای عدد قرار داده شد :


<div class="box" style="margin-left: 0px;">
<div class="title-box"><h3><a title="سینمای ایران و جهان ( مشاهده آرشیو این بخش )" href="<?php bloginfo('url'); ?>/category/Cinema/"><span style="color: #c0c0c0;">سینمای ایران و جهان ( مشاهده آرشیو این بخش )</span></a></h3></div>
<?php $recent = new WP_Query("cat=11&showposts=1"); while($recent->have_posts()) : $recent->the_post();?>
<div class="box-single"><?php $date_post=get_the_time('m/j'); ?>
<div style="height:16px;overflow:hidden;"><h2><a class="lt1" title="<?php the_title(); ?>" href="<?php the_permalink() ?>"><?php the_title(); ?><?php if($date_post==$date){echo '<font color="red"> جديد</font>';} ?></a></h2></div>
<div class="cls box-text">
<a href="<?php the_permalink() ?>"><?php if(has_post_thumbnail()) {the_post_thumbnail();} else {echo '<img src="'.get_bloginfo("template_url").'/images/no-image.gif" />';}?></a><?php the_content_rss('', TRUE, '', 20); ?>
</div>
</div>

cat=11 : یازده = ایدی دسته !

2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

میشه بیشتر توضیح بدی یا یکی رو خودت انجام بدی و به من بگی کجا رو ویرایش کردی.

لطفا کمک کن ممنون

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

ببینید شما باید آیدی دسته رو بذارید به جای عدد قرار داده شد :

cat=11 : یازده = ایدی دسته !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط faradm
      با سلام. وقت بخیر!
      من قصد دارم فرمی طراحی کنم که کاربر تاریخ تولد یکی از دوستان یا نزدیکانش را وارد کنه و وقتی کسی فرم تولد را پر میکنه برای شماره ای که وارد کرده، در تاریخی که مشخص کرده، (یکروز/دوروز/سه روز) زودتر یک پیام تبریک به همراه کد تخفیف از طرف سایت ارسال بشه.
      آیا این امکان از طریق فرم گرویتی وجود داره؟
      یا افزونه خاصی برای اینکار باید نصب بشه؟(ممنون میشم اگر افزونه مفیدی در این زمینه میشناسید معرفی کنید)
      ضمنا قالب سایت وودمارت هست و افزونه پیامک فارسی هم روی قالب نصبه.
    • توسط mahdixq
      سلام من فایل های سایت gzip شدن حتی افزونه نصب کردم فایل اچ تی داکس هم ادیت کردم توی اینسپکت المنت هم فایل های سایتم بخصوص svg هارو encoding رو gzip نشون میده ولی ولی با ابزار gtmetrix انالیز میکنم هیچ نمره ای به gzip (https://gtmetrix.com/reports/chikarkonam.com/FPDb4Ba9)نمیده دوستان چیکار کنم کلافه شدم کلی سایت ایرانی خارجی سر زدم کمکم کنید!!(:
    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط mahdyhigh
      با سلام من افزونه yith cost of goods رو برای محاسبه سود زیان فروشگاه ووکامرسم نصب کردم . وقتی از طرف کاربر خرید انجام میشه فرایند بدون مشکل هست و گزارش گیری درست به ما میده
      اما اگه در صفحه سفارشات پنل ادمین اقدام به افزودن سفارش یا  ایجاد سفارش کنید ایتم های اضافه شده تون از نظر این پلاگین نادیده گرفته میشه و در گزارش گیری خودش حساب نمیشه وقیمت خریدش رو جلوی ایتم نمیاره
      از اون جایی که ما علاوه بر وبسایت به صورت تلفنی هم سفارش ایجاد می کنیم من خیلی فوری نیاز دارم که این موضوع حل بشه کسی میتونه راهنمایی کنه؟ پلاگین های دیگر مثل این خدمات ندارن و من هم کلی وقت سر ترجمه افزونه کردم و قیمت خرید کلی محصولات رو هم توش واردکردم برا همین نمیتونم از افزونه دیگه ای استفاده کنم کسی کمکی میتونه بکنه؟
    • توسط jigsaw
      سلام برای نصب ورد برس و تکمیل بایگاه داده (wp-config-sample) از طریق ویرایش متن اقدام کردم اما بعد اینکه با مرورگر برای ادامه نصب ادرس http://localhost/wordpress/wp-admin/setup-config.phpوارد کردم با خطا عدم شناسایی مواجه شدم (قبلش نام را به wp-config)تغیر دادم اما بعد اینکه خواستم با مرورگر بایگاه تکمیل کنم با خطای 2مواجه شدم خطاها بیوست میکنم کمک لطفا