mehdi...

نمایش یک آدرس بدون استفاده از ifream

4 پست در این موضوع قرار دارد

با سلام

من می خواستم بدون این که از ifream استفاده کنم یک آدرس را در سایتم لود کنم حالا اگه با آجاکس بشه خیلی هم خوب

دوستان می دونید باید چیکار کنم ؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اوکی شد دوستان با کد


<object data="#"></object>

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام دوست من.شما میتونید با دستور load جی کوئری هم این کار رو انجام بدید:)

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما چرا تاپیکهای تکراری ایجاد میکنید؟

بایگانی شد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط 1hamed2afm
      با سلام و خسته نباشید .
      یه سفارش تبدیل psd به وردپرس دارم لطفا یه طراح کاربلد و خوش ذوق بهم معرفی کنین
    • توسط naderi
      سلام .. برای توسعه یک وب سایت با قالب Eduma وردپرس میخوایم یه سری قابلیت ها رو بهش اضافه کنیم .. از دوستان کسی هست که بتونه به ما کمک کنه؟
    • توسط Hamid_92
      سلام خسته نباشید 
      من در یک وبسایت خارجی که خدمات هاست و دامنه رایگان میداد یک هاست و دامنه رایگان ساختم و میخواستم که وردپرس رو در file manager آپلود کنم و نصبش کنم و با توجه به آموزش های داخل اینترنتی باید اون فایل وردپرس رو در فایل public_html آپلود می کردم اما به محض اینکه از داخل CPanel وارد file manager هاست شدم با تصویر زیر برخورد کردم

      و پوشه ای به نام Public_html تعریف نشده بود تا فایل وردپرس رو بارگذاری کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
      * ضمنا در داخل فایل htdocs فایلی به نام files for your website should be uploaded here! ذخیره شده بود به صورت زیر

    • توسط helen94
      سلام دوستان. من دنبال افزونه یا ابزارکی می گردم که باهاش در صفحه اصلی سایتم یه باکسی ایجاد کنم که در اون آخرین پست های سایت رو نشون بده. به این شکل که جدیدترین پست رو به همراه تصویر شاخصش در قسمت بالا به شکل بزرگتر نشون بده و در قسمت زیرش پست های قبل تر رو نشون بده. تصویر افزونه ی موردنظرم رو ضمیمه کردم به این پست.
      قالبی هم که ازش استفاده میکنم قالب استادیار هست.
      من قبلا موارد این چنینی رو در خیلی سایت ها دیدم، اما اسم افزونه یا ابزاری که باهاش این کار رو کردن نمیدونم.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.


    • توسط 3pd
      با سلام خدمت دوستان
      ممنون میشم راهنمایی کنید که با چه افزونه ای این امکان وجود داره که بدون ایجاد برگه برای گالری ها ، بتونیم با استفاده از تصویر شاخص چندین گالری رو مثلا در صفحه اصلی سایت نمایش بدیم؟ افزونه ای میخوام باشه که برای گالری ها بشه دسته بندی ایجاد کرد.
      من با استفاده از افزونه ی foogallery، چند گالری ایجاد کردم و طرح شبکه بندی رو هم انجام دادم. با استفاده از ویژوال کامپوزر ردیف ایجاد کردم و از المان شبکه بندی استفاده کردم، در قسمت تنظیمات شبکه بندی نمایش گالری رو انتخاب کردم اما نمیشه انتخاب کرد که کدوم گالری! و صرفا میشه انتخاب کرد که چندتا از جدیدترین ها یا قدیمی ترین ها رو نمایش بده..