sadeght

مشکل در نمایش اخرین مطالب وبلاگ ها

13 پست در این موضوع قرار دارد

یک مشکلی وجود دارد من از این کد استفاده می کنم و وقتی می زارم صفحه سفید می شود


<ul>
<?php
$limit_posts = 4;
$updates = get_last_updated(' ', 0, 15);
foreach($updates as $up){
if ( 0 == $up['blog_id'] || 1 == $up['blog_id'] )
$post_prefix= $table_prefix .'posts';
else
$post_prefix = $table_prefix . $up['blog_id'] . '_posts';
$_post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC LIMIT ".intval($limit_posts)));
foreach((array)$_post as $obj) {
if(!is_object($obj))
continue;
printf('<li><a href="%s" title="%s">%2$s</a></li>',get_blog_option( $up['blog_id'],'siteurl').'/?p='.$obj->ID ,$obj->post_title);
}
}
?>
</ul>
?>

یک مورد هست این که من پسوند جداول تیبل رو تغییر دادم احتمالا به خاطر این هست لطفا راهنمایی کنید که چطوری این کد رو

با آن همسان کنم که مشکلی نداشته باشه و نمایش بده

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

منظور از جداول تیبل ها این هست wp_که این را تغییر دادم همین لطفا بگید چکارکنم که طبق کد بالایی که دادم مطالب آخرین وبلاگ ها رو نمایش بده و صفحه سفید نشه

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

صفحه سفید یعنی یک قسمت از کد شما مشکل داره.

شما ببینید فایل error_log در سرورتون وجودداره؟ اگر هست فایل رو اینجا پیوست کنید تا مشکل رو بررسی کنیم.

فعلا این کد رو یک تستی بکنید:

<ul>
<?php
$limit_posts = 4;
$updates = get_last_updated(' ', 0, 15);
foreach($updates as $up){
if ( $up['blog_id'] == 0 || $up['blog_id'] == 1 )
$post_prefix= $table_prefix .'posts';
else
$post_prefix = $table_prefix . $up['blog_id'] . '_posts';
$_post = $wpdb->get_results($wpdb->prepare("SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC LIMIT ".intval($limit_posts)));
foreach((array)$_post as $obj) {
if(!is_object($obj))
continue;
printf('<li><a href="%s" title="%s">%2$s</a></li>',get_blog_option( $up['blog_id'],'siteurl').'/?p='.$obj->ID ,$obj->post_title);
}
}
?>
</ul>

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست شد همین طوریه !

ایا مربوط به اون موردی که در بالا گفت میشه !

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

احتمال داره اما چون دسترسی به وردپرس شبکه ندارم نتونستم کد رو تست نهایی کنم.

شما اینمورد رو بررسی کردید؟

شما ببینید فایل error_log در سرورتون وجودداره؟ اگر هست فایل رو اینجا پیوست کنید تا مشکل رو بررسی کنیم.
0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

بله بررسی شد ولی وجود نداشت

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما بجای این تکه:

SELECT post_title,ID FROM $post_prefix WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC

به اینصورت وارد و تست کنید:

SELECT post_title,ID FROM wp_posts WHERE post_status='publish' AND post_type='post' ORDER BY ID DESC

فقط بجای wp_posts چیزی که تغییر دادید رو وارد کنید.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

تست کردم و جایگزین کردم ولی همچنان صفحه سفید است

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

شما برید به phpmyadmin و دیتابیس مورد نظر رو انتخاب کنید.

بعد برید به بخش sql و کد بالا که select بود رو در باکس وارد و اجرا کنید ببینید اصلا نتیجه ایی نمایش میده؟

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نمایش داد و سبز شد و این پیام رو داد

Showing rows 0 - 1 ( 2 total, Query took 0.0003 sec) [iD: 59 - 52]

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب به نظرتون حال چکار کنم ؟!

لطفا در این مورد دوستان کسی می دونه پاسخی بدهد

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

اره نمایش داد و سبز شد و این پیام رو داد

Showing rows 0 - 1 ( 2 total, Query took 0.0003 sec) [iD: 59 - 52]

مشخص شد که کوئری شما مشکل نداره. حداقل آی دی ها رو برگردوند.

خوب کوئری که وارد کردید رو اینجا بزارید تا ببینم.

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

البته برای راحتی کار شما دو افزونه وجود داره که ابزارکی هست :


http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-latest-posts-widget/
http://wordpress.org/extend/plugins/multisite-recent-posts-widget/

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره