رفتن به مطلب

پست های پیشنهاد شده

یک اسلایدر دارم که با کدهای جاوا اسکریپته . میخوام وردپرس کنم . اما کامل انجام نمی شه.فایل اصلی و فایل وردپرس شده رو ضمیمه میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنون

problem.rar

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب ایا اسکریتهای موحود در هید رو هم به هید قالب اضافه کردین و اسالایدر لود نشده

  <script type="text/javascript" src="js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="css/style_slider.css" type="text/css" media="screen"/>
<script type="text/javascript" src="js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type='text/javascript' src='js/fs.js'></script>

جون در این فایل php که گذاشتین چیزه خاصی نیست برای ادامه کار

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این کدها رو به فایل هدر اضافه کنید:

   	 <script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/jquery-1.7.2.min.js"></script>
<link rel="stylesheet" href="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/css/style_slider.css" type="text/css" media="screen"/>
<script type="text/javascript" src="<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/jquery.easing.1.3.js"></script>
<script type='text/javascript' src='<?php bloginfo( 'template_url' ); ?>/js/fs.js'></script>

بعد هم همه پوشه های زیر رو داخل پوشه پوسته تون بزارید:


/css
/images
/js

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از پاسخهاتون. منظورم رو درست نتونستم منتقل کنم.

میخوام اطلاعاتم از وردپرس خونده بشه ولی این خط ها رو هم که اضافه کنم باز اگر showpost=3 باشه 3تا پست روی هم میفته میخوام 3تا پست پشت سرهم قرار بگیرند ولی این اتفاق نمی افته. توی کد جاوا اسکریپت هم تعریف شده که 3تا نشون بده ولی نمی دونم مشکل از کجاست.

ممنون می شم دوستان کمک کنند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شما اصلا توضیحی نداده بودید که ما متوجه بشیم ;)

3 تا پست روهم میوفتن یعنی افزونه شما کلا کار نمیکنه؟

اگر مشکل این هست شما تداخل در کدهای جاوااسکریپت دارید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من یه تست سر انگشتی کردم

بله درست بود با قرار گرفتن حلقه در این محتوا همانند دمو نشون داده نمیشه و بعد از هر بار رد شدن موضوع اول دمومی دقیقا بر روی مورد اول نمایش داده میشود

من در یک فایل php ساده با استایل خوده این دمو عمل کردم ( یه قالب تست جدید ) به مشکل بر خوردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون از جوابتون.من متوجه نشدم. یعنی باید چه کنم تا جواب بگیرم؟ این مشکل قابل حله؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کلا کد اسلایدر شما مشکل داره. بهتره عوضش کنید.

تستی که گرفتم این شد:

post-1-0-88637000-1342205036_thumb.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون.یعنی فایل جاوا اسکریپت اشکال داره و یا اشتباه وردپرس شده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کدهای جاوااسکریپت مشکل داره. مشکل از وردپرس نیست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خسته نباشید.اسلایدرnivo رو چطور باید وردپرس کنم؟

مطالب رو از title نمی خونه بهش یه id میدم. باید پست در نظر گرفته بشه یا زمینه دلخواه واسه هرکدوم جدا جدا در نظر بگیرم. اینطوری خیلی زمینه دلخواه نیاز میشه . لطف می کنید واسه یه تصویر کدش رو بگید؟ ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

http://wordpress.org/extend/plugins/wp-nivo-slider/screenshots/

طبق توضیحات براساس دسته مطالب رو نمایش میده

<?php if ( function_exists('show_nivo_slider') ) { show_nivo_slider(); } ?>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

پلاگین رو نصب کردم ولی 2تا از عکس های پیش فرض خودش رو نشون میده . نام دسته ای که داخل وردپرس میذاریم چی باید باشه؟

من فایل تصویری رو نگاه کردم ولی دسته ای که توی فایل نشون میده رو ندارم ؟ چه کار کنم تا عکس هایی که من می خوام رو نشون بده؟

width و hieght رو چطوری واسش تنظیم کنم؟ باید سایز عکس همون باشه که می خوایم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

باید برای پست هاتون تصویر شاخص تعیین کنید بعد از این کار دسته‌بندی مربوط به این کار رو انتخاب کنید :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

متن و توضیحاتی که در نوشته میذارم رو نشون نمیده و فقط نام تصویر نشون داده می شه . باید چه کنم؟ اصلا نمیخام نام عکس بیاد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

1سوال دیگه هم دارم:

اگر برای تبی که به صورت div هستش و هر div ، یک id دارند بخواهیم دسته تعریف کنیم میشه ؟ (این تب کلیدهای بعدی و قبلی هم دارند که این کلیدها با این id ها حرکت می کنند)

چطور وقتی id داریم دسته می سازیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

معذرت که من سوالاتم زیاده

وقتی سایت رو روی وردپرس بالا میارم 1فاصله ای از بالا پیدا می کنه علت چیه؟ بعضی از قسمت ها هم پایین تر از جای اصلیشون می ره . علت چیه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سوالات جدید را در بخش مربوطه مطرح کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سوال آخرم رو اشتباه توی این قسمت گذاشتم . اما دو تا سوال اولم مربوط به همین بخشه (js و وردپرس). جواب نمی دید؟

ویرایش شده توسط farnaz

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

الان شما همه سوالاتی که براتون بی جواب مونده رو در یکجا مطرح کنید تا یک به یک جوب بدیم.

اگر سوال جدید هست در تاپیک جدید مطرح کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

1-در nivo slider عنوان متن و توضیحاتی که در نوشته میذارم رو روی تصاویر نشون نمیده و فقط نام تصویر نشون داده می شه . باید چه کنم؟ اصلا نمیخام نام عکس بیاد.

2-اگر برای تبی که به صورت div هستش و هر div ، یک id دارند بخواهیم دسته تعریف کنیم میشه ؟ (این تب کلیدهای بعدی و قبلی هم دارند که این کلیدها با این id ها حرکت می کنند(

چطور وقتی id داریم دسته می سازیم؟(در تب از کدهای جاوااسکریپت هم استفاده می شود)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

1- شما هر چیزی که در Image caption وارد کنید در اسلایدر نمایش داده میشه. از پست نمیخونه.

2- متوجه نشدم. موضوع رو کمی بازتر کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ممنون

1-متوجه نشدم. image caption کجاست؟ جایی که تصویر شاخص رو تعیین می کنم در همه قسمت ها متنی رو نوشتم ولی نمایش نداد.

2-تب پیوست نشد:باعرض معذرت همین قسمت تکه کد رو میذارم

<div id="wizardwrapper">

<div class="1">

<h2 class="tour_top">سفــر اول </h2>

<div id="mytext">

<img src="<?php bloginfo('template_url') ?>/images/step-1.jpg"/>

متن مورد نظر .

<br />

</div>

<div class="buttons">

<button type="submit" class="previous" onclick="loadnext(2,1);">سفر قبلی </button>

<button type="submit" class="next" onclick="loadnext(2,3);">سفر بعدی</button>

</div>

</div>

</div>

ویرایش شده توسط farnaz

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
1-متوجه نشدم. image caption کجاست؟ جایی که تصویر شاخص رو تعیین می کنم در همه قسمت ها متنی رو نوشتم ولی نمایش نداد.

وقتی عکسی آپلود میشه یک باکس پایینش وجود داره که اسمش هست Image caption ، در این باکس هر چیزی نوشته بشه در روی اسلاید عکس نوشته میشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1214
      سلام خسته نباشید دوستان 
      یک مشکلی ایجاد شده برای بنده اینکه میخوام مطلبی منتشر کنم دمه انتشار و پیش نمایش تغییرات غیر فعال میشود باید چیکار کنم ؟
    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
×
×
  • اضافه کردن...