مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلام راستش یک سی ام اس مخصوص بلاگ پیدا کردم... یعنی ویرایش شده وردپرس هست... (از نظر من و خیلی ها وردپرس دیگه مناسب وبلاگ نیست) اما نصب کردنش رو بلد نیستم! میشه یکی نصب کردنش رو به من یاد بده؟فایلش رو هم میزارم اینجا..اگه یکی کمکم کنه تا نصبش کنم خیلی ممنونش میشم.. البته من اینو از گیت هاب دانلود کردم. هرچی گشتم لینک دانلودش جای دیگه نبود...Ghost-master.zip لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 سلامادرس git رو هم بدید. 1 لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 https://github.com/machito/Ghostاینم از لینک گیت لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 آموزش نصبش توی گیت هستمشکل کجای کار هست؟ لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 مرتضی جان داره چرت وپرت میگه!! این نصب وردپرس هست! اصلا چنین پوشه هایی توش وجود نداره! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مهر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مهر 92 خوب دستکاری زیادی شدهبرای هیمن نحوه نصبش فرق داره لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری