رفتن به مطلب
rockboys

بحث : 10 دقیقه برای 100% کردن SEO سایت

پست های پیشنهاد شده

من سایتم رو چک کردم گفته که از h1 استفاده نکردی ولی توی

style.css

استفاده شده میشه یه راهنمای کنید ادرس سایتم میدم یه چک کنید foxdl.ir

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

h1 باید در فایل هدر باشد !

که درون آن اکثرا عنوان سایت را قرار می دهند

و اون h1ــکی که در استایل هست رو بی خیالــــــــ

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من سایتم رو چک کردم گفته که از h1 استفاده نکردی ولی توی

    style.css

استفاده شده میشه یه راهنمای کنید ادرس سایتم میدم یه چک کنید foxdl.ir

- شما نه تگ h1 به کار بردی و نه تگ h2 .- عنوان سایت هم واقعا خیلی طولانیه.بیشتر تصاویر پوسته ات هم گمنامه.اگه همین بند 1 و 2 که الان گفتم رو انجام بدی به احتمال زیاد seo سایتت میاد روی 85% .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سئو سایتم قبل اچ 1 میگفت 68 الان میگه 89 واقعی هستش یا اینکه ....

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سئو سایتم قبل اچ 1 میگفت 68 الان میگه 89 واقعی هستش یا اینکه ....

بله واقعیه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من شنیدم اگر برچسب ها رو بین h1 قرار بدیم خیلی خوبه

درسته؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من شنیدم اگر برچسب ها رو بین h1 قرار بدیم خیلی خوبه

درسته؟؟

نه!اگه عنوان سایت در تگ h1 باشه بهتره.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سئو سایتم قبل اچ 1 میگفت 68 الان میگه 89 واقعی هستش یا اینکه ....

واقعی که هست! ولی ...

اگه بخوای واقعا سئو شده باشی بعد از اینکه این چیزهایی که parsipanner گفت یک سری به این سایت ها http://validator.w3.org/ و http://jigsaw.w3.org/css-validator بزن و سایتتو چک کن! و باید این مشکل هاش رو که تو این سایت میگه رو هم حل کنی! تا واقعا سایتت سئو شه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ولید بودن قالب و CSS هیچ تاثیری در سئو نداره اینو خود گوگل هم گفته

باور اشتباه قدیمی هست که قالب باید حتما ولید باشه که بهش بگن قالب سئوسازی شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ولید بودن قالب و CSS هیچ تاثیری در سئو نداره اینو خود گوگل هم گفته

باور اشتباه قدیمی هست که قالب باید حتما ولید باشه که بهش بگن قالب سئوسازی شده

اتفاقا به نظر من برعکسه هر چی خطاهای قالب کمتر باشه همون قدر زودتر مطالب تو گوگل ایندکس میشن سایت قبلیم قالبش رو ابتدا سئو و بعد ولید کردم و شاید باورتون نشه ولی بلافاصله بعد از زدن دکمه انتشار مطالب مطالبم تو گوگل ایندکس میشد. ولید بودن قالب باعث میشه سایت زودتر بالا بیاد ( سرعت رندر شدن صفحه به خاطر اینکه مرورگر میدونه دقیقا داره چی کار میکنه کدها رو یکی یکی اجرا میکنه بالا میره ) در نتیجه موتورهای جستجو بیشتر حال میکنن و مطالب رو سریعتر ایندکس میکنن :D

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام خدمت همگی من با این سایت سایتم چک کردم خیلی از موارد فیکس کردم و رتبه سئو بیشتر شد فقط چند مورده کعه من متوجه نشدم چطور فیکس کنم

منون میشم کسی کمک کنه

برای وضوح بیشتر اول سایت منو چک کنید www.fadroid.ir

و اما قسمت های که من مشکل دارم

Headings

H1: Zero, that is Really Bad

و

Website Links

h1 در واقع کجاست و چطور فیکس کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

منظور از H1 تگ های


<h1></h1>

می باشد که طبق گفته ی parsibanner:

- از تگ h1 لزوما یک بار در هر صفحه استفاده کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

برو توی ویرایشگر قالب تو قسمت

(header.php)

اونجا این کد اچ 1 رو وارد کن کلی روی رتبه سئو تاثیر داره سئو من 65 بود وقتی کد اچ 1 رو گذاشتم شد 89

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

از تگ h1 لزوما یک بار در هر صفحه استفاده کنید.

- از تگ h2 حتما استفاده کنید. تعدادش مهم نیست.

- از تگ h3 خواستید استفاده کنید نخواستید استفاده نکنید - دلخواهه. ولی به نظر من استفاده کنید.

- اصلا از آی فریم استفاده نکنید. حتی یک بار هم زیاده (گوگل هم رو این مسىله حساسه) (بعضی از افزونه های لایک فیس بوک هم آی فریم ایجاد می کنند.)

راستش من اصلا سر در نیاوردم!!!

این سایت من هست

www.maahbanoo.com

میگه سئو 82درصد هست

این h1 که میگید، کجاست؟؟؟

میشه راهنمایی کنید لطفا

ویرایش شده توسط kiana64

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

این h1 برا کجا استفاده کنم برای چه کدی بزارمش؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

h1 مخفف Heading 1 است که به صورت تگ مجزا مانند


<h1>نام وبلاگ</h1>

استفاده می شود و بزرگترین سایز از سری h ها است و برای عنوان اول سایت باید استفاده شود و کدی که در قالب و در فایل header.php قرار می گیره


<h1>
<a href="<?php echo get_option('home'); ?>/"><?php bloginfo('name'); ?></a></h1>

که در 99% از قالب ها رعایت شده هست و نیازی به دستکاری نداره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اسم سایت من بصورت عکس هست

بنظرتون کجا استفادش کنم یا چطور استفادش کنم که تو صفحه دیده نشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اسم سایت من بصورت عکس هست

بنظرتون کجا استفادش کنم یا چطور استفادش کنم که تو صفحه دیده نشه؟

سلام

می‌تونید با استفاده از سی‌اس‌اس کاری که می‌خواهید رو انجام بدید.

مثل کد زیر به H1 ، یک آیدی بدید :


<h1 id="YourID">اسم سایت شما</h1>

و با استفاده از سی‌اس‌اس که نمونه‌اش رو در پایین قرار دادم ، متن رو مخفی کنید و براش یک بک‌گراند ( که می‌تونه تصویر مورد نظر شما باشه ) ، با عرض و ارتفاع مشخص انتخاب کنید.


#YourID{
background: url('img/logo.png') no-repeat center;
width: 280px;
height: 180px;
text-indent: -9999px;
}

امیدوارم به کارتون بیاد

موفق باشید ;)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد مخفی کردن بدید لطفا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب این h1 رو چه طوری باید در همه ی صفحه ها به کار ببریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد مخفی کردن بدید لطفا

روشی که در پست قبلی معرفی کردم ، انجام دادید ؟

چون طبق اون روش ، با استفاده از CSS به تگ H1 بک‌گراند با اندازه‌های مشخص داده میشه و متن بین تگ H1 مخفی میشه.

در مثال بالا ، برای مخفی کردن متن توسط CSS از Text-Indent استفاده شده !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب تونستم مشکل حل کنم

هرجای قالب دوست داشتید این کد بزارید


<h1 id="h1tag"><?php bloginfo( 'name' ); ?></h1>

این کد را در css بزارید


#h1tag {
display: none;
}

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کسی میدونه که این قسمت web links که ایراد گرفته و گفتهخ برطرف کنه چیه؟

در واقع باید چیکار کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کسی میدونه که این قسمت web links که ایراد گرفته و گفتهخ برطرف کنه چیه؟

در واقع باید چیکار کرد؟

این تاپیک ، یک تاپیک آموزشیه !

لطفا مشکلات‌تون رو در یک تاپیک جداگانه مطرح کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب به همین تاپیک ربط داره تو همون سایت نشون میده مگه تو این تاپیک نگفته شدهخ رفع این موارد

خب اینم یکی از موارد که روش برطرف کردنش گنگ!!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط saeedator
      سلام

      چند روز پیش دیدم روی بعضی از پست ها این خطا ظاهر میشه:

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 659

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-content/themes/weblighttemp/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 662

      Warning: file_exists(): File name is longer than the maximum allowed path length on this platform (260): E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir/wp-includes/theme-compat/single-post-%d9%86%d8%a7%da%af%d9%81%d8%aa%d9%87%e2%80%8c%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d9%88%d8%af%d8%ac%d9%88%db%8c%d8%a7%d9%86%d9%87%e2%80%8c%d8%aa%d8%b1%db%8c%d9%86-%da%a9%d9%86%d8%b3%d8%b1%d8%aa-%d8%af%d9%88.php in E:\Vhost\weblight-1.ir\weblight.ir\wp-includes\template.php on line 665
          سعی کردم رفعش کنم ولی نتونستم
      یکی از دوستان گفت پیوند یکتا رو بذار روی حالت ساده
      دوباره بذار رو نام نوشته
      گذاشتم
      حالا وقتی میذارم رو نام نوشته پست رو که کلیک میکنی میره رو صفحه اول
      دیتا بیس رو بررسی کردم
      وقتی یه جدول پست دیگه از سایت دیگه ای رو دیتا بیس آپ میکنم درست نمایش میده و پست رو با نامک درست تو نوار آدرس باز میکنه و به صفحه اصلی ارجاع نمیده
      اما جدول خود سایت رو که میذارم باز همهون میشه
      سطر نام نوشته تو دیتابیس رو هم بررسی میکنم همه چیش درسته
      از پلاگین های ریدایرکت هم استفاده کردم
      ولی مشکل حل نشد و پست هایی که ایندکس شده الان وقتی رو لینک گوگلش کلیک میکنی این ارور میاد
      Not Found
      The requested document was not found on this server
      اگر از دوستان کسی میدونه راه حل مشکل رو راهنمایی کنه ممنون میشم
      سپاس فراوان
    • توسط miladmirani
      سلام
      در سرچ کنسول گوگل سایت مپ من  اضافه شده و روی حالت Success هستش اما در Discovered URLs عدد صفر رو نشون میده، کسی این مشکل رو داشته؟ اصلا این مورد مشکل به حساب میاد یا برای سایت نوپا عادیه؟
    • توسط mehdiadmin
      سلام خدمت همه seo کاران وب سایت 
      ببخشید 2 تا سوال داشتم 
      1 ) سرچ کنسول Legacy reports and tools are not available for domain properties ارور رو به من میده  و اجازه دسترسی نمیده نمیدونم چرا 
      2) در گوگل انالیتیک میخوام به سرچ کنسول وصل کنم در قسمت ادمین و سپس property setting در قسمت اد کردن سرچ کنسول سایت منو نمیاره و وصل میکنه به سرچ کنسول 
      من وریفای اکانت خودمو تو سرچ کنسول انجام دادم  تقریبا 4 روز پیش 
      نمیدونم الان باید چیکار کنم ممنون 
    • توسط irannutshell
      با عرض سلام و خسته نباشید
      وقت بخیر
      من برای یک سایت ریخته گری دقیق محتوا ترجمه کردم. و چندتا از محتوا ها موضوع این شکلی دارند برای مثلا: فرآیند ریخته گری دقیق، مزایا و معایب ریخته گری دقیق، ریخته گری دقیق چیست و...
      موضوع مشترک بین تمامی این محتواها اینه که کلمه کلیدی یکسان یعنی ریخته گری دقیق دارند اما محتوای یکسانی نه. اینجا باید دقیقا چیکار کرد تا به مشکل نخورد؟ اصن مشکلی وجود خواهد داشت؟
      چون یوست هم گیر میده که شما ازین کلمه کلیدی قبلا استفاده کرده اید. صفحه اصلی سایت هم با همین کلمه کلیدی بالا اومده
    • توسط irannutshell
      سلام خدمت همه دوستان
      من چندتا برگه دارم که نمیخوام توی گوگل لیست بشن. حالا نمیدونم این با نوایندکس یکیه یا نه. از تو یوست پریمیومم میزنم که موتورهای جستجو نشون نده ولی میبینم گوگل کنسول تو قسمت indexed, not submitted in sitemap هنوز نگهشون داشته و وقتی با site: هم چک میکنم میبینم هستن. برچسباهم میخوام همینکارو بکنم اما با این تفاسیر نمیشه.
      الان من این برگه هارو حذف کنم درست میشه؟ 404 نمیخوره؟
      اصن راهی هست من اینارو نگهدارم اما گوگل لیستشون نکنه؟
×
×
  • اضافه کردن...