Amir. 1561 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 اگر ایمیل از سرویس های معتبر مثل گوگل باشه این راه تقریبا غیرممکن خواهد بود.هک ایمیل خیلی خیلی سخت تر از هک سرور هست!منظور بنده هک سرور جیمیل نبود ، اینکه براتون یه فایل ارسال میکنند شما هم میگیرید و دیگه باقی ماجراها ! 7 لینک به ارسال
3001 34 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) 4- سطح دسترسی پوشه های زیر را روی 755 (user account) قرار دهید :/wp-admin//wp-includes//wp-content//wp-content/themes//wp-content/plugins/و سطح دسترسی فایلهای داخل آنها بر روی 644 قرار گیرد.با تشکر از همه اساتید این بخش واقعا لازم بودسطح دسترسی پوشه های من تو هاست بصورت پیشفرض 0755 هست آیا 0755 با 755 فرق داره یا نه ؟اگه فرق داره رو 755 تنظیم کنم ؟ ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط 3001 4 لینک به ارسال
مهدی 1668 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) با تشکر از همه اساتید این بخش واقعا لازم بودسطح دسترسی پوشه های من تو هاست بصورت پیشفرض 0755 هست آیا 0755 با 755 فرق داره یا نه ؟اگه فرق داره رو 755 تنظیم کنم ؟سلام نه فرقی نداره بین 0755 با 755 فرقی نیست ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط مهدی 4 لینک به ارسال
Parsa 23463 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 البته روشی که amirabar گفت همون smtp هستکه میشه به راحتی فهمیدبا رفتن به نمایش header ایمیل (در یاهو دیدم. جیمیل یادم نیست!) 5 لینک به ارسال
internet 88 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 اقا جسارتاً تا الان پنج بار هک شدم امروز صبح هم باز هک شدم نمی دونم چراطرف هم فایل index.php رو دستکاری کرده بود هم فایل single.phpو هم اینکه دیگه نمی تونستم با یوزر admin وارد وارد پرس بشمتنها کاری که کردم رفتم توی phpmay admin چون یک یوزر معمولی هم درست کرده بودم به اسم internetاودم پسورد hash شده اون رو که می دونستم چی هست رو برداشتم به جای پسورد admin در دیتابیس جایگزین کردمدر ضمن ایمیل ادمین رو هم هکره حذف کرده بودو با این حال وارد سایت شدم ولی باز هم استرس دارم که شاید چیزی رو دستکاری کرده باشه به هاستینگم تماس گرفتم که اگه بک آپ اخیر رو دارن ریستور کنندبا تشکر 3 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 سلاملطفا مشکلتون رو در تاپیک جدید مطرح کنید.اینجا بخش اموزشی هست 7 لینک به ارسال
internet 88 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 ممنون ولی بحث از به روزرسانی گذشته یک بار در یک روز سه بار هک شدم که هاستینگ هم ناچار بود سایت سنگین با 35000 مطلب رو ریستور کنه و کلافه شده بودمهکرها هم تو فیس بوک بودند و می رفتم می دیدم کلی سایت .ir هک کردن که سایت من هم توش بود به انگلیسی دست و پا شکسته هم می گفتم چرا هکش کردی می گفت برای امنیت سایتت می گفتم خیلی بیکاری 3 لینک به ارسال
3001 34 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) دوستان سایت دانلودها توسط یه افزونه یا چیز دیگه کاری کرده که نمیشه وارد صفحه لوگین شدکسی میدونه چطوری این کارو کردهو اینکه یه افزونه همه فن حریف معرفی کننین که چند کار امنیتی رو با هم انجام بدهبا تشکر ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط 3001 2 لینک به ارسال
3001 34 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 آموزش تغییر دادن wp-login.php به آدرس دلخواه توسط htaccessخوب دوستان این روش ساده تر و بدون تغییر در هسته ی وردپرس و یا نصب پلاگین هست .فایل .htaccess روت سایتتون رو ویرایش بکنید و کد زیر رو بهش اضافه بکنید :RewriteRule ^login$ http://yoursite.com/wp-login.php [NC,L]به جای yoursite.com آدرس سایت خودتون رو وارد بکنید و تغییرات رو سیو بکنید و نتیجه رو ببینید .هیچ اتفاقی نیفتادآدرس همون هست که بود 1 لینک به ارسال
Akbar 441 ارسال شده در اردیبهشت 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 91 (ویرایش شده) اما وقتی من از افزونه ی Wordpress Firewall 2 استفاده کردم در ویرایش و ذخیره ی قالبم مشکل ایجاد کرد. ویرایش شده اردیبهشت 91 توسط speedsearch 1 لینک به ارسال
javadzarei 106 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 سلام خدمت عزیزان دل؛جسارت میکنم که این موضوع را مطرح میکنم، اما به دلیل پیشزمینهای که در فعالیتهای آموزشی و تولید محتوا داشتهام، طرح مطالب آموزشی را به صورت کنونی اثربخش نمیدانم. حیف نیست، عمرتان را صرف میکنید و مطالب گران قدری مینویسید که میتواند خلایق را از مهلکههای فنی رها سازد، اما اثربخشی و کارآمدی لازم را ندارد. برای طرح اینگونه مطالب که نیازمند آموزشهای درست و درمان و با برنامه است،استفاده از ویکی میتواند چارهساز باشد. استفاده از اسکرینشاتها و توضیح گام به گام به طور حتم نتیجهای بهتر در پی خواهد داشت. به تصورم به جای صحبت درباره یک موضع بهتر است که اطلاعاتمان را درباره آن موضوع بهصورت تصویری ارائه کنیم.زیاده جسارت بود! 2 لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در خرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در خرداد 91 هیچ اتفاقی نیفتادآدرس همون هست که بودبه خاطرامتحانات چندان نمیتونم بیام نت ولی در اولین فرصت چک میکنم .اما وقتی من از افزونه ی Wordpress Firewall 2 استفاده کردم در ویرایش و ذخیره ی قالبم مشکل ایجاد کرد.قسمت تنظیمات فایروال رفته و Whitelisted Pages رو پیدا کنید . در بخش Form Variable عبارت newcontent رو وارد کنید و سیو کنید . گاها بعد از تغییرات این پلاگین ارور هایی میده که با دو یا سه بار فعال و غیر فعال کردن پلاگین حل میشه .سلام خدمت عزیزان دل؛جسارت میکنم که این موضوع را مطرح میکنم، اما به دلیل پیشزمینهای که در فعالیتهای آموزشی و تولید محتوا داشتهام، طرح مطالب آموزشی را به صورت کنونی اثربخش نمیدانم. حیف نیست، عمرتان را صرف میکنید و مطالب گران قدری مینویسید که میتواند خلایق را از مهلکههای فنی رها سازد، اما اثربخشی و کارآمدی لازم را ندارد. برای طرح اینگونه مطالب که نیازمند آموزشهای درست و درمان و با برنامه است،استفاده از ویکی میتواند چارهساز باشد. استفاده از اسکرینشاتها و توضیح گام به گام به طور حتم نتیجهای بهتر در پی خواهد داشت. به تصورم به جای صحبت درباره یک موضع بهتر است که اطلاعاتمان را درباره آن موضوع بهصورت تصویری ارائه کنیم.زیاده جسارت بود!نه دوست عزیز جسارت نبود یک پیشنهاد یا انتقاد بود .ویکی هم خیلی خوبه و من با دوستان در مورد مشوره میکنم .اسکرین شات و ویدئو ساده ترین راه آموزش هستند اما متاسفانه بنده به دلیل دسترسی نداشتن به اینترنت کم سرعت ! ( از اینترنت ذغالی بهری میبرم ! ) یا به قول معروف مثا پر سرعت نمیتونم به راحتی اسکرین شات ها رو آپ کنم و به مشکل بر میخورم اما چشم سعی میکنم آموزش ها همراه تصویر باشه اما قول نمیدم . 7 لینک به ارسال
Omidn1996 157 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 دوستان راه هایی رو گفتند که نگارش وردپرس رو مخفی نگه داریم علاوه بر اون فایل readme.html رو هم حذف کنید چون اگر حذف نکنید با example.com/readme.html میشه نگارش وردپرستون رو متوجه شد 2 لینک به ارسال
rockboys 44 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 (ویرایش شده) اقا مجید من این کارو کردم سایتم پرید چی کار کنم؟Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/foxdlir/public_html/wp-content/themes/foxdl/functions.php on line 45این ارور رو میده هر کاری که می خوام بکنم خارج بشم برم یه جای دیگه همش اینو میده ای بابا چی کار کنم؟سایتم هم باز نمیشه عجب غلطی کردم www.foxdl.ir لطفا یکی کمک کنهرفتم توی سی پنل توی قسمت تم بعد قالبم اوردم رفتم توی همون فایلfunctions.php این کدی که اقا مجید داده بود رو پاک کردم بعدش حذف کردم سایتم بالا امد .الان سایتم درست شد.مشکلی که پیش نمیاد درست انجام دادم؟ ویرایش شده تیر 91 توسط Morteza 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 پیرو تاپیک » آموزش قدم به قدم امنیت وردپرس همه سوالها و درخواست ها در این تاپیک مطرح بشه. 2 لینک به ارسال
عبدالماجد 3203 ارسال شده در تیر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 91 اقا مجید من این کارو کردم سایتم پرید چی کار کنم؟Parse error: syntax error, unexpected '<' in /home/foxdlir/public_html/wp-content/themes/foxdl/functions.php on line 45این ارور رو میده هر کاری که می خوام بکنم خارج بشم برم یه جای دیگه همش اینو میده ای بابا چی کار کنم؟سایتم هم باز نمیشه عجب غلطی کردم www.foxdl.ir لطفا یکی کمک کنهرفتم توی سی پنل توی قسمت تم بعد قالبم اوردم رفتم توی همون فایلfunctions.php این کدی که اقا مجید داده بود رو پاک کردم بعدش حذف کردم سایتم بالا امد .الان سایتم درست شد.مشکلی که پیش نمیاد درست انجام دادم؟کد رو خودتون به فایل فانکشن اضافه بکنید و در اینجا قرار بدید ببینم مشکل از کجاست . 2 لینک به ارسال
software 29 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 آموزش تغییر دادن wp-login.php به آدرس دلخواه توسط htaccessخوب دوستان این روش ساده تر و بدون تغییر در هسته ی وردپرس و یا نصب پلاگین هست .فایل .htaccess روت سایتتون رو ویرایش بکنید و کد زیر رو بهش اضافه بکنید :RewriteRule ^login$ http://yoursite.com/wp-login.php [NC,L]به جای yoursite.com آدرس سایت خودتون رو وارد بکنید و تغییرات رو سیو بکنید و نتیجه رو ببینید . فرقی نکرد.میشه راهنمایی کنید به چه شکل میشه صفحه لاگین رو تغییر داد.با تشکر. 2 لینک به ارسال
hossein 42 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 با سلام. سوالی داشتم خدمت اساتید محترم که آیا برای جلوگیری از هرگونه نفوذ و سوء استفاده از پوشه wp-admin از طریق Password Protection هاست، امکان رمزگذاری ثانویه هست؟ و مشکلی نداره ؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 91 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 91 بله مشکلی نیست.مستقیم هم میتونید از طریق فایل htaccess اینکار انجام بدید. 4 لینک به ارسال
Sajjad 11 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 سلام چجوری میشه wp-login.php رو غیر فعال کرد راهی هست؟ که فقط با wp-admin log in shod 1 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 ممنون ولی بحث از به روزرسانی گذشته یک بار در یک روز سه بار هک شدم که هاستینگ هم ناچار بود سایت سنگین با 35000 مطلب رو ریستور کنه و کلافه شده بودمهکرها هم تو فیس بوک بودند و می رفتم می دیدم کلی سایت .ir هک کردن که سایت من هم توش بود به انگلیسی دست و پا شکسته هم می گفتم چرا هکش کردی می گفت برای امنیت سایتت می گفتم خیلی بیکاریاین ها اغلب دانشجو اند اللخصوص دانشجوهای هندی و کره ای خیلی به این نوع تمرین ها علاقه دارند و معمولا آسیب غیر قابل جبرانی هم به سایت نمی زنند و فقط در حال تست خودشونند 2 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 91 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 91 سلام چجوری میشه wp-login.php رو غیر فعال کرد راهی هست؟ که فقط با wp-admin log in shodخیر غیرفعال نمیشه. تغییر نام میشه داد که توضیه نمیشه. 2 لینک به ارسال
rasivell 352 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 دوستان گلم ، توي تاپيك اموزش قدم به قدم سئو ، اقا مرتضي گفته بود كه پیشوند ديتابيس رو عوض كنيد ولي اموزشي داده نشده بود! لطفا بدون پلاگين ، به من هم امزوش اين كارو بديد ! ممنون ميشم ، فقط اموزشي باشه كه تست شده قبلا چون دوست ندارم تو دردسر بيوفتم 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در آبان 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 91 تغییر پسوند در موقع نصب که کاملا مشخصه. wp_ رو باید تغییر بدید.بعد از نصب هم کافیه برید همه پسوندهای wp_ رو از phpmyadmin عوض و بعد هم در فایل wp-config.php هم در بخش $table_prefix تغییر بدید.قبل از انجام روی سایت اصلی روی یک سایت تستی انجام بدید. 2 لینک به ارسال
mr-amir 50 ارسال شده در آذر 91 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 91 (ویرایش شده) سلامبنده دنبال یه روشی برای ایمنتر شدن وردپرس میگردممن تو سایت وردپرس خوندم که میشه مکان پوشه wp-content رو تغییر داد! من سعی کردم به پوشه home انتقال بدم مثل whmcs ولی نتونستم از اون قسمت لود کنم! اینم آدرس آموزش وردپپرس!میشه یه توضیحی بدید؟ Moving wp-contentSince Version 2.6, you can move the wp-content directory, which holds your themes, plugins, and uploads, outside of the WordPress application directory.Set WP_CONTENT_DIR to the full local path of this directory (no trailing slash), e.g.define( 'WP_CONTENT_DIR', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/blog/wp-content' );Set WP_CONTENT_URL to the full URI of this directory (no trailing slash), e.g.define( 'WP_CONTENT_URL', 'http://example/blog/wp-content');OptionalSet WP_PLUGIN_DIR to the full local path of this directory (no trailing slash), e.g.define( 'WP_PLUGIN_DIR', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/blog/wp-content/plugins' );Set WP_PLUGIN_URL to the full URI of this directory (no trailing slash), e.g.define( 'WP_PLUGIN_URL', 'http://example/blog/wp-content/plugins');If you have compability issues with plugins Set PLUGINDIR to the full local path of this directory (no trailing slash), e.g.define( 'PLUGINDIR', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'] . '/blog/wp-content/plugins' ); ویرایش شده آذر 91 توسط mr-amir لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری