رفتن به مطلب

برای هر وبلاگ چندتا مطلب بذارم؟!

shima

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان

بنده 60تا وبلاگ رنک 1 و 2 دارم که مطلب ندارن و ارزش بکلینکهاشون مقداری میاد پایین....

میخواستم بدونم برا هر وبلاگ چندتا مطلب بذارم تا لینکها ازشمند و قوی شن ؟! حداقلش رو اگه میشه بگید...

ممنون....

• امتیاز 1
لینک به ارسال

حداقلی نداره شما مطلب کپی قرار بدید تاثیر کمی داره

به موضوع هم بستگی داره

به مطلب اختصاصی هم بستگی داره

رنگ 1 و 2 تازه شروع ماجراست

شما به جای 60 تا یکی رو ببرین رنگ 3 یا 4 برسون شاهکار کردین درضمن وبلاگ اصلا مناسب کار و اینده نگری خوب نداره

کیفیت مهمه نه کمیت

• امتیاز 1
لینک به ارسال

حداقلی نداره شما مطلب کپی قرار بدید تاثیر کمی داره

به موضوع هم بستگی داره

به مطلب اختصاصی هم بستگی داره

رنگ 1 و 2 تازه شروع ماجراست

شما به جای 60 تا یکی رو ببرین رنگ 3 یا 4 برسون شاهکار کردین درضمن وبلاگ اصلا مناسب کار و اینده نگری خوب نداره

کیفیت مهمه نه کمیت

برا همین پرسیدم :mellow:

میخوام چندتا مطلب اختصاصی بذارم...برا همین پرسیدم چندتا بذارم خوبه...اگه میخواستم کپی بذارم که محدودیتی نبود :D

در ضمن با وبلاگها نمیخوام کار کنم که! میخوام زشون برا سایت اصلیم بک لینک بگیرم :) ... برا همین میخوام با ارزش باشن :)

• امتیاز 1
لینک به ارسال

نميشه خب عدد خاصي رو گفت !‌ اگه خب مطالبتون سريع ايندكس بشه و جزء مطالب پر طرفدار هم باشه ! شايد با 3-4 پست ! ولي خب سعي كنيد دوره ايي كار كنيد

يهوو 3 تا مطلب نزارين بعد ول كنيد !‌ هفته ايي 1 بزاريد ! چون اين طوري گوگل ميفهمه سايت شما به روز رساني ميشه و به اصطلاحي متروكه نيست !‌

• امتیاز 2
لینک به ارسال

برا همین پرسیدم :mellow:

میخوام چندتا مطلب اختصاصی بذارم...برا همین پرسیدم چندتا بذارم خوبه...اگه میخواستم کپی بذارم که محدودیتی نبود :D

در ضمن با وبلاگها نمیخوام کار کنم که! میخوام زشون برا سایت اصلیم بک لینک بگیرم :) ... برا همین میخوام با ارزش باشن :)

هرچی بیشتر بهتر

اوکی اوکی عالیه

• امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...