iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 دوستان مشکل بعد از بروزرسانی وردپرس: این پیغام رو میده :blockUI requires jQuery v1.2.3 or later! You are using v1.10.2چگونه حلش کنم ! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 اگر ووکامرس دارید به نسخه جدید بروز رسانی کنید 2 لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 خیر سایت وردپرس هستش !ووکامرس ندارم البته با نصب افزونه Update Jqury حل شد !راه دیگه ای نیست ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 اگر بروزرسانی خودکار کردید با نصب دستی مشکل حل میشه 1 لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 (ویرایش شده) خیر دستی به روز کردم الان سایت مشکل رو نداره ولی پنل اصلی وردپرس داره !!! ویرایش شده شهریور 92 توسط mspsoft لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 کسی نبود ؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 مشکل حل نشد؟الان مشکل چی هست؟ 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 مگه با نصب افزونه Update Jqury حل شد !برای مشکل حل شده منتظر چه نظری هستید ؟ 2 لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 پنل اصلی الان wp-admin همون مشکل رو داره ؟"خیر دستی به روز کردم الان سایت مشکل رو نداره ولی پنل اصلی وردپرس داره" لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 jquery.blockUI.js رو در پوشه js در مدیریت با نسخه زیر جایگزین کنید:http://malsup.github.io/jquery.blockUI.js 2 لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 در پوشه Admin و قسمت JS چنین فایلی نیست؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 این راهها رو هم تست کنید:http://korben.info/blockui-requires-jquery-v1-2-3-or-later.htmlhttp://ideasandpixels.com/blockui-requires-jquery-v1-3-or-later-quick-fix 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 برای امتحان این کد را هم می تونید به functions.php اضافه کنید و تست بگیرید <?php add_action('in_admin_footer', 'foot_monger'); function foot_monger () { ?><script src="//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js"></script> <?php} ?> 2 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 بجای کد بالا این رو چک کنید کد قبلی را حذف نکردم که به اشتباه نیافتید function custom_scripts() {wp_deregister_script( 'jquery' );wp_register_script( 'jquery', '//ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/1.9.1/jquery.min.js', false, '1.9.2', false );}add_action( 'admin_enqueue_scripts', 'custom_scripts' ); 2 لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در شهریور 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 کد اخر جواب داد ممنون! 1 لینک به ارسال
M.A.H.D.Y 1 ارسال شده در شهریور 92 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 92 من هم این مشکل رو داشتم بعد از آپدیت یکی از افزونه ها درست شد ..برای من بعد از آپدیت افزونه مربوط به گزاشتن کامنت به صورت ajax این مشکل رفع شد.. لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 دوستان قالبم با بوت استرپ ساخته شده و همه افزونه ها به روزه و همه راهها رو تست کردم ولی درست نمیشه لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 دوستان قالبم با بوت استرپ ساخته شده و همه افزونه ها به روزه و همه راهها رو تست کردم ولی درست نمیشهنشانی آنلاین بگذارید چک بشه 1 لینک به ارسال
iranianwp 37 ارسال شده در آبان 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 یک افزونه هست هرچند به روز باشه !باز هم همون مشکل رو داره !saidbar-Login 1 لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 نشانی آنلاین بگذارید چک بشهدوست عزیزم بفرما :soheil-system.com/soheilshop لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 (ویرایش شده) اگر بروزرسانی خودکار کردید با نصب دستی مشکل حل میشهمنظورتون از نصب دستی چیه ؟ میشه توضیح بدید ؟ بعد از دانلود کدوم فایل ها باید جایگزین بشن ؟ من همیشه خودکار بروزرسانی کردم ویرایش شده آبان 92 توسط Mekaeil Andisheh لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 پیدا کردم ببخشید قبل از جستجو سوال کردم !آموزش لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 وردپرس رو دستی بروزرسانی کردم حل نشد!وقتی وارد سایت میشم و پیشخوان رو میزنم این پیغام رو میاره لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 وردپرس رو دستی بروزرسانی کردم حل نشد!وقتی وارد سایت میشم و پیشخوان رو میزنم این پیغام رو میارهکدوم پیغام؟دوست عزیزم بفرما :soheil-system.com/soheilshopشما جی کوئری در سایتتون فعاله مشکلتون رو دقیق تر بفرمایید 2 لینک به ارسال
Mekaeil Andisheh 346 ارسال شده در آبان 92 گزارش بازنشر ارسال شده در آبان 92 کدوم پیغام؟ همین پیغام : blockUI requires jQuery v1.2.3 or later! You are using v1.10.2شما جی کوئری در سایتتون فعاله مشکلتون رو دقیق تر بفرماییدوقتی کاربر ثبت نام میکنه هیچ مشکلی نداریم مشکل وقتی پیش میاد که نویسنده یا ادمین اصلی وارد پیشخوان میشه که این پیغام که عرض کردم به صورت پاپ آپ نمایش داده میشهراستی سایتم با بوت استرپ ساخته شده ، نسخه های jquery رو هم عوض کردم ولی حل نشد لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری