رفتن به مطلب

درخواست آپدیت یک افزونه یا معرفی افزونه جایگزین

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان افزونه ای که من خواهش دارم از دوستان برنامه نویس روش کار کنن افزونه dl mirror counter هست که ماله اقای رضا شیخله هست و اگر می شه یکم روش کار کنن و حرفه ای ترش کنند و اگر نه هم یک افزونه جایگزین معرفی کنید که امکاناتش بیشتر باشه و حرفه ای تر باشه و حدالامکان فارسی باشه هم از نظر گرافیکی قوی تر باشه هم از نظر تکنیکی

لینک به ارسال

دوست عزیز من فکر می کنم ایشون مدتی هست از دنیای وردپرس یکمی دور شدند و بعدشم چون دیدم خلاء هایی در این نوع افزونه هست این درخواست رو دادم

لینک به ارسال

بله به همین خاطر که افزونه کم هست اگر دوستان در این زمینه کمی کار کنند می تونند به یک موفقیت خوب دست پیدا کنند الان خیلی از سایت ها مخصوصا سایت های دانلود و اشتراک فایل دارند به این سیستم رو میارن و نیاز به این نوع افزونه ها داره زیاد می شه

لینک به ارسال

دوست عزیز من فکر می کنم ایشون مدتی هست از دنیای وردپرس یکمی دور شدند و بعدشم چون دیدم خلاء هایی در این نوع افزونه هست این درخواست رو دادم

تا جایی که خبر دارم درگیر خدمت سربازی و دانشگاه هستند و امیدوارم به زودی فرصتش باشه که برگردند

لینک به ارسال

بله به غیر از اون ایشون توی وبلاگشم زده که مقداری از وردپرس دورتر شده و حتی برای بلاگ خودش سی ام اس اختصاصی نوشته

لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...