amiresh 0 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام یک سوال داشتم می تونید انشا لله کمک کنیدمن 3 ساعته که می خوام یک مطلب جدید بفرستم اما چون پنل نوشتن عوض شد نمی تونم چی کار کنم لطفا کمک کنید عکسشم میزنمبه ایمیلم هم بفرستید ممنون میشمinfo@khalkhal.xzn.irعکس :اینو چجور مثل قبل کنم لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 شما توی همین صفحه نوشتن سایتتون یه Ctrl+f5 بزنید احتمالا درست بشه لینک به ارسال
amiresh 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 اشکان جان درست نشود چی کار کنم گریم گرفته کسی بلد نیست ؟ لطفا کمک لینک به ارسال
amiresh 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) لطفا کمک اگه لازم نداشتم نمی گفتم تورو خدا !!!! ویرایش شده مرداد 92 توسط Morteza لینک به ارسال
اشکان 1989 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 یکم صبر داشته باش دوست عزیز.الان اینی که گفتم انجام دادی یه سزبزگ بالا اضافه شده؟" متن " " دیداری " لینک به ارسال
amiresh 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 نه درست نشود داداش هیچ نیومد سر برگه کسی بلد کمک کنه ؟> لینک به ارسال
مرتضی نظری 4182 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 خب کش رو خالی کنید و دوباره این صفحه رو بارگذاری کنید.در ضمن احتمال داره در پروفایلتون گزینه " ویرایشگر دیداری " رو تیکش رو برداشتید...این اتفاق گه گداری واسه من هم پیش میاد که ویرایشگر دیداری بالا نیاد... و این مشکلش از اینترنت شما هست نه وردپرس... برای راحتی کار هم میتونید از نرم افزار Windows live writer استفاده کنید و مطالبتون رو از راه دور منتشر کنید... خیلی کار رو براتون راحت میکنه... 1 لینک به ارسال
amiresh 0 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 دادش دستت درد نکنه ممنون درست شد آره غیر فعال کرده بودم ممنون کاری داشتی نوکرت هستم info@khalkhal.xzn.irkhalkhal.xzn.ir لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 وردپرستون رو به نسخه آخر بروز کنیدتمام افزونه ها رو غیرفعال کنیدپوسته پیش فرض رو فعال کنیدتست کنید لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 تاپیک ها ادغام شددوست عزیز لطفا برای هر موضوع تاپیک تکراری نزنیداینکار فقط باعث دریافت اخطار برای شما میشه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری