رفتن به مطلب

خطایی غیرمنتظره پیش آمد. ممکن است ایرادی در سایت وردپرس یا پیکربندی سرویس‌دهنده ...

payam

پست های پیشنهاد شده

بعد از بروزرسانی دستی پلاگین جت پک آپدیت نمی شد و مجبور شدم پلاگین را دستی پاک کنم

الان هنگام جستجوی جت پک در صفحه افزودن پلاگین این خطا را میده:

یا هنگام نصب جت پک تا بارگذاری فایل زیپ رو نشون میده و بعدش هیچ اتفاقی نمی افته و پلاگین نصب نمیشه

"خطایی غیرمنتظره پیش آمد. ممکن است ایرادی در سایت وردپرس یا پیکربندی سرویس‌دهنده وجود داشته باشد. اگر مشکل‌تان حل نشد از انجمن‌های پشتیبانی استفاده کنید."

ویرایش شده توسط payam
لینک به ارسال

می تونید با وی پی ان فعالش کنید ولی همونطوری که گفتند چون از سایت wordpress.com سرویس می گیره درست کار نخواهد کرد مگر همه کاربرانتون هم با وی پی ان وارد شند که غیر ممکنه

• امتیاز 2
لینک به ارسال

مهندسین محترم

من از جت پک روی سایتهای دیگه م استفاده میکنم

روی این سایت هم تا همین دو روز پیش استفاده مشکل از لحظه آپدیت درست شد

از فرم تماس جت پک همین الان هم روی سایتهای دیگه دارم استفاده می کنم ، آپدیت اونجا مشکلی درست نکرد.

و کاربرهام مشکلی ندارند.

لینک به ارسال

الان هم می تونید استفاده کنید ولی با وی پی ان باید فعالش کنید و نتیجه ای که نشون می ده اشتباهه هم این مورد هم مابقی سایتهایی که دارید استفاده می کنید ولی می تونید وی پی ان فعال کنید افزونه را فعال سازی کنید و وی پی ان را غیر فعال کنید و مانند سایتهای دیگه تون ازش استفاده کنید

فرم تماسش کار می کنه جت پک یک پکیجه یکی از ابزارهاش استیت هست که نمودار بازدیدکنندگان را بهتون می ده و خاصیت اصلی این پکیجه ولی این بخشش باید از wordpress.com پشتیبانی بشه که از طرف ایران مسدوده این رو اول اروری که دریافت می کنید هم نوشته

• امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...