Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 طی چند روز گذشته وردپرس فارسی هنوز نسخه رسمی خودش رو بیرون نداده و بعضی از کاربران هم به شدت منتظر این نسخه هستن.اما دوستانی که عجله برای نسخه فارسی وردپرس 3.6 دارن میتونن این راهنما رو مطالعه و عمل کنن:1- بسته انگلیسی وردپرس نسخه 3.6 رو نصب و فعال کنید2- بسته وردپرس فارسی نسخه 3.5.2 رو دریافت کنید3- از بسته فارسی پوشه languages رو از مسیر زیر:wp-content\languagesکپی و منتقل به پوشه wp-content در وردپرس انگلیسی کنید4- فایل wp-config.php رو باز کنید و خط زیر رو پیدا کنید:define('WPLANG', '');تغییر بدید به:define('WPLANG', 'fa_IR');5- تمام!توجه کنید که وردپرس فارسی تغییرات اصلیش در فایل زبان و فارسی سازی و راست چینی استبا این مراحل از نسخه بصورت فارسی میتونید استفاده کنید تا وردپرس فارسی نسخه جدید رو فارسی کنه و ازش استفاده کنید(میتونید بروزرسانی دستی کنید)عکسهای پیوست رو جهت مشاهده نتیجه کار ببینید.مشکلات خودتون رو در همین تاپیک مطرح کنید. 28 لینک به ارسال
mohammad hosein 99 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 ممنون بابت آموزشمرتضی جان گفتید:1- بسته انگلیسی وردپرس نسخه 3.6 رو نصب و فعال کنیدباید وردپرس الانیمون که 3.5.2 هست رو آپدیت کنیم به نشخه جدید.بعد تغییراتی که گفتید رو انجام بدیم؟! 1 لینک به ارسال
ahadto 806 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 یعنی کلا همینقدر کار داره که اینقده معطل می کنن؟ واقعا عجیبه! خب اگه اینقده وقت رو ندارن بدن دست یکی دیگه! (من هم دلم خوشه چی می گم؟) 1 لینک به ارسال
امیر مسکنی 345 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 یعنی کلا همینقدر کار داره که اینقده معطل می کنن؟ واقعا عجیبه! خب اگه اینقده وقت رو ندارن بدن دست یکی دیگه! (من هم دلم خوشه چی می گم؟)معمولاً توی آپدیت های جدید (خصوصاً نسخه هایی که خیلی تغییرات دارند) کلی تغییرات دارند توی فایل های زبان.من خودم چند تا افزونه فارسی کردم، توی نسخه های جدیدش جدا از اینکه چندین رشته متن اضافه شده، همون متن های قبلی هم تغییر کرده.یعنی باید از اول فارسی بشه 4 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 درسته توی هر تغییر متن های جدید فارسی باید بشهاما همونطور که گفتم این کار تا ارائه نسخه جدید میتونه مشکل دوستان رو حل کنهچون اگر هم فارسی نباشه بصورت پیش فرضش نمایش داده میشهالبته هنوز مشکل خاصی درش ندیدمممنون بابت آموزشمرتضی جان گفتید:باید وردپرس الانیمون که 3.5.2 هست رو آپدیت کنیم به نشخه جدید.بعد تغییراتی که گفتید رو انجام بدیم؟!بله اگر هم عجله ندارید میتونید تا ارائه نسخه جدید صبر کنید 6 لینک به ارسال
majid1889 733 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) راهی برای حل اون مشکل معروف آپلود نکردن فایل ها که معمولا بعد از آپدیت بوجود میاد هست ؟! ویرایش شده مرداد 92 توسط majid1889 1 لینک به ارسال
norzad 1133 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 راهی برای حل اون مشکل معروف آپلود نکردن فایل ها که معمولا بعد از آپدیت بوجود میاد هست ؟!درودباید سطح دسترسی پوشه wp-content رو بررسی کنی روی 755 باشه اگر دست بود وردپرس رو به روز رسانی دستی کنید 4 لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 راهی برای حل اون مشکل معروف آپلود نکردن فایل ها که معمولا بعد از آپدیت بوجود میاد هست ؟!این مشکل از کی معروف شده مشکل شما موردی است نه عمومی و به تنظیمات و پنلتون بر می گرده که جناب نورزاد تنظیماتش را فرمودند و مشکبلات پنلتون هم که با خرید پنل بهتر حل می شه 5 لینک به ارسال
sajjadnajafi 568 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 من که با همون نسخه انگلیسی آپدیت خودکار کردم.. مشکلی هم ندارم.. البته امیدوارم مشکلی هم پیش نیاد.. آپدیت خودکار نسخه انگلیسی در نسخه فارسی که مشکلی بوجود نمیاره نه؟ 1 لینک به ارسال
تنها در تاریکی 445 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 درود ...جدا از اینکارها ، بالاخره کی نسخه فارسی میاد که از پیشخوان بروزرسانی کنیم، ؟؟؟؟؟ 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 من که با همون نسخه انگلیسی آپدیت خودکار کردم.. مشکلی هم ندارم.. البته امیدوارم مشکلی هم پیش نیاد.. آپدیت خودکار نسخه انگلیسی در نسخه فارسی که مشکلی بوجود نمیاره نه؟خیر مشکلی نیست 2 لینک به ارسال
mohammad hosein 99 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 من با همین روش ها آپدیت کردم اما اون قسمت ویدئو هایی که همیار ودپرس گفته بود و قسمتی که نوع نوشته رو انتخاب می کنیم که تو تصویر همی تاپیکم هست ، نیست!چیکار کنم؟! لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 وردپرس رو دستی نصب کنید 4 لینک به ارسال
karaneha 27 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام به دوستان گرامی...ببخشید صفحه ی وردپرس من چند وقتی است که به شکل تصویر زیر در آمده:یعنی نه میشه مطلبی ارسال کرد،نه مطلبی ویرایش کرد،نه ... فقط صفحه ی شناسنامه میاد، و بالاش هم نوشته "وردپرس 3.6 آماده است"؛ می خواستم ببینم مشکل از چیه؟؟؟آیا بدلیل استفاده از نسخه ی قدیمی تر وردپرس است یا مشکل دیگری است؟ ممنونم(اگر سوال خارج از موضوع است اطلاع دهید؛ و لطفا مدیران گرامی حذفش کنند.) لینک به ارسال
KAJOOSH 70 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) سلام به دوستان گرامی...ببخشید صفحه ی وردپرس من چند وقتی است که به شکل تصویر زیر در آمده:یعنی نه میشه مطلبی ارسال کرد،نه مطلبی ویرایش کرد،نه ... فقط صفحه ی شناسنامه میاد، و بالاش هم نوشته "وردپرس 3.6 آماده است"؛ می خواستم ببینم مشکل از چیه؟؟؟آیا بدلیل استفاده از نسخه ی قدیمی تر وردپرس است یا مشکل دیگری است؟ ممنونم(اگر سوال خارج از موضوع است اطلاع دهید؛ و لطفا مدیران گرامی حذفش کنند.)شما از چه نسخه ای همینک استفاده میکنید ...؟!( 99.9% از کاربر محدود وارد سیستم میشید) !!! ویرایش شده مرداد 92 توسط KAJOOSH 3 لینک به ارسال
karaneha 27 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) از آخرین نسخه ی قبل از این، یعنی از آخرین نسخه ی فارسی شده از سایت وردپرس فارسی گرفتم، جدیدا اینطوری شده...نه من مدیر سایتم، کاربر دیگه ای نداره.تقاضای نوسازی رمز دادم، دوباره وارد شدم، درست شد!!!!!!!!!!ممنونم. ویرایش شده مرداد 92 توسط karaneha 1 لینک به ارسال
MohammadHossein 267 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلاممن وردپرسم رو به نسخه انگلیسی آپدیت کردم،اما سایتم الان به صورت چپ چین نشون داده میشه،میخواستم ببینم چطوری باید مشکلش ر حل کنم؟؟ لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 من وردپرسم رو به نسخه انگلیسی آپدیت کردم،اما سایتم الان به صورت چپ چین نشون داده میشه،میخواستم ببینم چطوری باید مشکلش ر حل کنم؟؟طبق آموزش پست اول عمل کردید؟ کجا چپ چین شده؟ مدیریت یا سایت؟ 1 لینک به ارسال
MohammadHossein 267 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 طبق آموزش پست اول عمل کردید؟ کجا چپ چین شده؟ مدیریت یا سایت؟خیلی ممنون،درست شد،دقیقا مثل اموزش عمل نکرده بودم 2 لینک به ارسال
__ MOJTABA __ 143 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 ممنون بابت آموزش مفیدتون.بیصبرانه منتظر نسخه فارسی بودم که حل شد 2 لینک به ارسال
NESTED 4295 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 دوستان براحتی در پنل خودتون بروز رسانی اتوماتیک نسخه انگلیسی را بزنید و براحتی به اخرین نسخه بروز شوید ، زبان همچنان پارسی خواهد بود ، تست شده بر روی 24 سایت ، بدون هیچگونه تداخل و تمامی مراحل کار می کند 8 لینک به ارسال
دکتر مهندس 687 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 آقا مرتضی من آپدیت کرده ام ولی تغییراتی که توی عکسها گذاشته اید توی وردپرس من دیده نمیشه. مثلا انتخاب نوع مطلب و ...البته یه سه چهارماه قبل که نسخه آزمایشی 3.6 اومده بود، آپدیت کردم و برای یکی دو روز این قسمت رو می دیدم ولی بعدش رفت و الآن هم که نسخه اصلی 3.6 رو دارم، هنوز هم اون قسمتهای جدید رو نمی بینم!البته زیاد هم برام اهمیت نداره ولی خب میخوام ببینم مشکلی در بروزرسانی هست یا اینکه بخاطر نوع قالب من و ... هست؟ لینک به ارسال
iMajid7 31 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 آقا من آپدیت کردم خودش فارسی بود......!!!!! 2 لینک به ارسال
Amir. 1561 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 دوستان براحتی در پنل خودتون بروز رسانی اتوماتیک نسخه انگلیسی را بزنید و براحتی به اخرین نسخه بروز شوید ، زبان همچنان پارسی خواهد بود ، تست شده بر روی 24 سایت ، بدون هیچگونه تداخل و تمامی مراحل کار می کندبی پدر مادر شده این وردپرس فارسی !!!اگر همینطوری اپدیت کنیم و سالم میمونه پس دیگه چرا منتظر باشیم که نسخه فارسیش رسما بیاد بیرون ؟!اصلا معلوم نیست چه خبره ! 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 همونطور که گفته شده وردپرس فارسی بیشترش ترجمه و راست چینی هستکه با بروزرسانی معمولا حذف نمیشن 3 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری