mohammad hosein

انتخاب پوستته پیشفرض و حذف ارور : پوسته پیدا نشد!

10 پست در این موضوع قرار دارد

سلام :wub::huh:عیدتون مبارک :wub::D;)

کاربر وقتی در سایتم عضو میشه ، و سایت ایجاد می کنه ، سایتش سفید میاد.چون هنوز پوسته ای انتخاب نشده.و ارور میاد که پوسته اول انتخاب کنید.

و بعد از اینکه میره پوستشو انتخاب می کنه درست میشه

چجوری میتونم پوسته ای رو پیشفرض قرار بدم که سایت ها به محض ایجاد اون پوسته شون باشه!؟

مثل خود وردپرس که اولش پوسته 2013 هست.

فقط لطفا سریع جواب بدید اون یکی تاپیکم 3 روزه هنوز به جواب نرسیدم.همیشه در وردپرس پارسی خیلی زود تر از اینها جواب می گرفتم.نمیدونم شایدم مشکل از تاپیک من بود ؟! :unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچکس نیتس؟!پس چرا بخش چند سایته اینطوریه؟! :unsure:

لطفا جواب بدید کاربرا عضو میشن سایت سفی میشه فکر می کنن سایت خرابه میزارن میرن ... <_<

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل کانفیگ آیا پوسته ی دیفالت ست شده؟

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

یعنی هیچکس نیتس؟!پس چرا بخش چند سایته اینطوریه؟! :unsure:

لطفا جواب بدید کاربرا عضو میشن سایت سفی میشه فکر می کنن سایت خرابه میزارن میرن ... <_<

یعنی به شما که بیشتر از 200 پست دارید هم باید در مورد اسپم تذکر داد؟! 5 ساعت؟!
2

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

توی فایل کانفیگ آیا پوسته ی دیفالت ست شده؟

میشه یکم ساده تر بگید..منظورتون از پوسته ی دیفالت چیه!؟

من پوسته پیشفرض وردپرسو پاک کردم...(2012)

یعنی به شما که بیشتر از 200 پست دارید هم باید در مورد اسپم تذکر داد؟! 5 ساعت؟!

شرمنده آقا مرتضی آخه اون یکی تاپیکو یه 2-3 روزی هست بی جوابه میخواستم این یکی مثل اون نشه :wacko: اصلا حواسم نبود فقط 5 ساعت گذشه :o:unsure:

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب همین کاراری بدو کردی که مشکل ایجاد شده

در فایل کافیگ قرار بدید و تست کنید:


define('WP_DEFAULT_THEME', 'twentyten');

به جای twentyten اسم پوسته ایی رو بذارید که مایلید دیفالت باشه

3

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

خب همین کاراری بدو کردی که مشکل ایجاد شده

در فایل کافیگ قرار بدید و تست کنید:


define('WP_DEFAULT_THEME', 'twentyten');

به جای twentyten اسم پوسته ایی رو بذارید که مایلید دیفالت باشه

:D اصلا یادم نبود که پوسته پیشفرضم از بین بره با پاک کردنش :D

الان من کدو قرار دادم.از پوسته رادیان هم که در خود وردپرس فارسی هست استفاده کردم.ولی وقتی وب جدید میسازم بازم سفیده...:

http://salam.zoomblog.ir/

این کد:


define('WP_DEFAULT_THEME', 'Radian');

کد رو بای در محل خاصی از کانفینگ قرار بدم؟!من در آخرین خطر گذاشتم.و ما بین خط بالایی و خودشم یه خط خالی هست.مشکلی ایجاد نمی کنه که؟!

0

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

سلام

این پلاگین نصب کن بدردت میخوره خیلی از مشکلات بعدی را هم حل میکنه پوسته پیشفرض هم میتونی انتخاب کنی


http://wordpress.org/plugins/wpmu-new-blog-defaults/

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

افزونه خیلی جالبی بود Y؛ممنون حسن جان..با همین افزونه کارم راه افتاد.+isk جان ممنون که وقت گذاشتی

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

نه مشکلی نیست - تست کنید

1

به اشتراک گذاری این پست


لینک به پست

برای ارسال نظر یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید نظر ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در انجمن ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط stanesti
      با سلام
      من به تازگی یک سایت با وردپرس راه اندازی کردم و الان به مشکل خوردم و هر کار کردم نتونستم حلش کنم و برای همین هم این مطلب رو ارسال می کنم
       
      حالا شرح سوال:
      وب سایت من علاوه بر بخش نوشته ها، از بخش نمونه کار ها، تیم ما، نظرات کاربران و .... نیز برخوردار هست.

      من می خواستم که نوشته هام در پوشه blog/ به نمایش در بیان مثل لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/how-to-create-gravatar-account/
      برای این منظور اومدم و در داشبورد سایت به "تنظیمات > پیوندهای یکتا" رفتم و این تنظیمات رو اعمال کردم:

      پس از انجام این تنظیمات، نوشته ها به درستی کار می کنن اما نمونه کار ها نیز به پوشه blog/ منتقل شدن مانند لینک زیر:
      https://stanesti.ir/blog/portfolio/argon-dashboard-html-template/
      در حالی که من فقط می خواستم پست هایی که در بخش نوشته ها ارسال می کنم به blog/ منتقل بشن و بقیه پست های بخش های دیگه تغییری نداشته باشن و مثل لینک زیر باشن:
      https://stanesti.ir/portfolio/argon-dashboard-html-template/
       
      حالا به نظرتون چه کار باید بکنم؟ چه راهکاری پیشنهاد میدین؟
       
      ممنون میشم سریع تر جوابم رو بدید چون عجله دارم.
      تشکر
    • توسط jbihamta
      سلام وقتتون بخیر دوستان
      یک مساله خیلی غیر معمول برام پیش اومده اونم اینکه در بخش افزودن پست میخوام ۷ هزارو خورده ای کلمه پیش نویس کنم نمیزاره و بیشتر از  ۵ هزارتا ذخیره نمیشه کسی میدونه از چی هستش؟
    • توسط soshiant
      سلام
      دوستان یه کمک خیلی مهم ازتون میخوام
      به طور پیش فرض تو سایت وقتی کاربر میخواد یه فایل خریداری کنه، به صفحه پرداخت که edd به صورت پیش فرض ساخته میره (همون صفحه ای که رسید و فاکتور و مبلغ کل رو داره و از مشتری ایمیل و مشخصات رو میخواد)
       
      من میخوام تغییری تو این روند بدم. جوری که وقتی کاربر میخواد فایل رو بخره (تصویر 1)
      فاکتور و رسیدی که بعد از زدن روی دکمه پرداخت (تو سایت من اسمش دکمه بفرمایید هست) تو صفحه بعد میده رو میخوام تو همون صفحه و به صورت آژاکس نشون بده (تصویر 2 - با فتوشاپ درست کردم)
       
      ینی منظورم اینه که بعد از زدن رو دکمه، بجای این که صفحه رسید و پرداخت تو یه پنجره جدید باز بشه، میخوام همونجا و به صورت آژاکس فاکتور رو نشون بده و با زدن رو دکمه پرداخت به بانک وصل بشه
      لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه برام


    • توسط sajjad.1156
      با سلام
      دوستان بنده در سایتم از اسلایدر روولوشن استفاده می کنم اما متاسفانه وقتی از 13 لایه بیشتر به هر اسلاید اضافه می کنم خطای ایجکس میده و نمیذاره اسلاید رو ذخیره کنم.
      چه مسئله ای میتونه وجود داشته باشه؟
    • توسط hosseyn
      سلام سایت من به تازگی این مشکل رو پیدا کرده و توی گوگل وب مستر و گوگل سرچ کنسول خطای ایندکس نشدن صفحه اصلی سایت رو میده
      برای تبلیغ گوگل هم از صفحه اصلی ایراد می گرفت ولی با صفحات دیگه مشکلی نداره