!Mojtaba 980 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 سلام و درود بر شما دوستان عزیز و همیشه در صحنه وردپزس پارسی ... !راستش جدیدا یه فکری به ذهنم رسید که بیام یه سایت آموزشی گرفیک ( فتوشاب و افتر افکت و برنامه نویسی و... ) بزنم ... فقط آموزش ...خودم این اسم به دهنم رسید : foxgraph.ir | پرتال تخصصی آموزش گرافیک ... حالا خودم تو اسمش و همچنین موضوع کاریش موندم ...خواستم نظر شما رو دربارش بدونم ... ( اسمه سایت و موضوعات سایت و... )با تچکر 1 لینک به ارسال
Mobin 1669 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 graphix.ir هم مثل اینکه خالیه 2 لینک به ارسال
نگار صادقی 1025 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 (ویرایش شده) graph-learn.irgraphlearn.irlearn-graph.irir-graph.irاينام ازادن ویرایش شده مرداد 92 توسط نگار صادقی 2 لینک به ارسال
Mohammad 1620 ارسال شده در مرداد 92 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 TakGFX.iRیه زمانی مال خودم بود 3 لینک به ارسال
!Mojtaba 980 ارسال شده در مرداد 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 92 TakGFX.iRیه زمانی مال خودم بود graph-learn.irgraphlearn.irlearn-graph.irir-graph.irاينام ازادنgraphix.ir هم مثل اینکه خالیهیعنی اینقد من **** ! بچه ها همون فاکس گراف رو همین چند دیقه پیش خریدم !! فاکس گراف خوب نیست ؟ 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری