رفتن به مطلب

تغییر دامنه

پست های پیشنهاد شده

سلام دوستان .

یکی از سایتهایی که با وردپرس ایجاد کردم , الان رنکینگ خوبی تو گوگل داره . بدلایلی میخوام دامنه اش رو تغییر بدم .

آیا با تغییر دامنه , همه ی اینها از بین میره ؟ و باید باز مدتی صبر کنم تا دامنه ی جدید مثل دامنه ی قبلی رنکینگ خوبی داشته باشه ؟ یا ارتباطی نداره ؟

و برای دامنه ی جدید , فقط باید فایل ها رو در دامنه ی جدید آپلود کنم و بس ؟ تغییرات دیگه ای غیر از تغییر نام دامنه در جداول نمیخواد ؟

ممنونم.

ویرایش شده توسط pary_daryayi
لینک به ارسال

وقتی دامنرو تغییر میدید مثِ این میمونه که از 0 یک سایتیرو ایجاد کردید !

باید صبر کنید تا کم کم رنک بگیرید و ....

برای تغییر هم بله از مدیریت آدرس جدید رو وارد کنید و بعد تمام فایل هارو روی سرور جدید ببرید

• امتیاز 3
لینک به ارسال

آقا کسری ؟؟؟! :huh:

سلام دوستان .

یکی از سایتهایی که با وردپرس ایجاد کردم , الان رنکینگ خوبی تو گوگل داره . بدلایلی میخوام دامنه اش رو تغییر بدم .

آیا با تغییر دامنه , همه ی اینها از بین میره ؟ و باید باز مدتی صبر کنم تا دامنه ی جدید مثل دامنه ی قبلی رنکینگ خوبی داشته باشه ؟ یا ارتباطی نداره ؟

و برای دامنه ی جدید , فقط باید فایل ها رو در دامنه ی جدید آپلود کنم و بس ؟ تغییرات دیگه ای غیر از تغییر نام دامنه در جداول نمیخواد ؟

ممنونم.

بفرمایید اینم آموزش :

آموزش تعویض دامنه در سایت وردپرسی بدون از دست رفتن سئو

• امتیاز 3
لینک به ارسال

سلام دوستان .

ممنونم.

شما میتونید سایت قبلی رو روی سایت جدید پارک کنید اینطوری تمامی ورودی های قبلی روی جدید میاد و وقتی رنک سایت جدید بالا رفت میتونید آدرس قبلی رو از پارک در بیارید.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

شما میتونید سایت قبلی رو روی سایت جدید پارک کنید اینطوری تمامی ورودی های قبلی روی جدید میاد و وقتی رنک سایت جدید بالا رفت میتونید آدرس قبلی رو از پارک در بیارید.

یعنی منظورتون اینه که تا یه مدت , دو دامنه ی مختلف با محتوای یکسان فعال باشند و بعد از مدتی دامنه ی قدیمی رو حذف کنم ؟ درسته ؟

لینک به ارسال

آره.شما اول دامنه قبلی رو غیر فعال کنید و دامنه جدید رو بزارید روش و تمامی لینک ها رو به دامنه جدید تغییر بدین.

بعد برید تو پنل هاستتون و دامین قدیمیتون رو پارک کنید روی دامین جدید.

تا یه یک ماهی صبر کنید بعد که رتبه سات جدیدتون بالا رفت اونوقت دامنه قبلی رو بردارین.

• امتیاز 1
لینک به ارسال

طبق آموزشی که دوستان لینک دادند پیش برید زیاد طول نمیکشه که دامین جدید به حالت قبلی برگرده ..

• امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...