رفتن به مطلب

چند سوال دارم

YN - Amir

پست های پیشنهاد شده

بسم تعالی

سلام و خسته نباشید

من تازه دارم کار وبلاگدهی وردپرسی رو شروع می کنم و تازه لزوماتش رو خریداری کردم ...

1-می خوام بدونم باید برای امنیت کامل چیکار کنم ؟؟ ( لطفا راه حل وتوضیح کامل بدید )

2-آیا اول کار باید کاره بخصوصی انجام بدم ؟.!

3-فکر می کنم بک آپ گیره مثلا هفتگی یا روزانه لازم باشه .. کسی افزونه ای یا راهی که بشه راحت انجامش داد سراغ داره؟

4- برای انجمن باید چجوری کنار سایتم انجمن تهیه کنم؟

با تشکر زیاد

• امتیاز 2
لینک به ارسال

برای انجمن در داخل سایتتان از منگل فروم استفاده کنید افزونه خوبیه

در بخش افزونه ها جستجو و دانلود ونصب کنید نمونه اش را می تونید در سایت من ببینید

• امتیاز 2
لینک به ارسال

بسم تعالی

سلام و خسته نباشید

من تازه دارم کار وبلاگدهی وردپرسی رو شروع می کنم و تازه لزوماتش رو خریداری کردم ...

1-می خوام بدونم باید برای امنیت کامل چیکار کنم ؟؟ ( لطفا راه حل وتوضیح کامل بدید )

3-فکر می کنم بک آپ گیره مثلا هفتگی یا روزانه لازم باشه .. کسی افزونه ای یا راهی که بشه راحت انجامش داد سراغ داره؟

• امتیاز 1
لینک به ارسال

کلمه " امنیت " رو توی قسمت سرچ همین صفحه جستجو کنید به نتایج خوبی میرسید

بسته به کارتون داره .

یه سری نکات ریز برای سئو و سبک تر شدن سایت هستش که بنده توصیه میکنم تاپیک زیر رو مطالعه کنید

بک آپ رو هر دو هفته یک بار بگیرید کفایت میکنه.

ضمن اینکه میتونید به تاپیک های زیر هم سر بزنید

http://wpfarsi.com/1085/10-%D8%A7%D9%81%D8%B2%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86-%DA%AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D9%88%D8%B1%D8%AF%D9%BE%D8%B1%D8%B3.html

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...