رفتن به مطلب

سایت های میزبان طراحان سایت

پست های پیشنهاد شده

دوستان سلام

من دنبال سایتی می گردم که بتونم وقتی می خواهم قالبی رو طراحی کنم داخل اون تمام کارها رو انجام بدم و بتونم اونجا صفحاتی که طراحی می کنم را نیز تست کنم.

لینک به ارسال

نه منظورم سایتی هست که وقتی یک اکانت میسازی و واردش میشی یک سری ابزار در اختیار ما بگذاره و بتونیم داخلش فایل های htmlو css و ... رو ویرایش و ذخیره کنیم. بعد هم بتونیم اون ها رو داخل خود سایت اجرا و امتحان کنیم. مثلا مثل برنامه Dreamweaver ولی انلاینش. بعد آخر کار هم بشه لینک سایت هایی که طراحی کردی را با دیگران به اشتراک بگذاری یا اینکه اون رو مخفی کنه که کسی بهش دسترسی نداشته باشه.

لینک به ارسال

خیلی دنبال این سایت ها نباشید بجز یکی دو سایت معتبری که برای تست کد js هستند مثل همین سایتی که فرمودند اگر سایتهای اینچنینی باشند در بهترین شرایط کدهای کپی رایت خودشئون رو کدشده به فوترتون اضافه می کنند که قابل حذف نیست و خیلی از سایتها کدهای مخرب سرقت ترافیک و امثال هم رو روش می ریزند

وردپرس لوکال بریزید و قالب را روش نصب کنیدذ همزمان با ویرایش با رفرش صفحه وردپرستون تغییرات را ببینید

• امتیاز 4
لینک به ارسال

خیلی دنبال این سایت ها نباشید بجز یکی دو سایت معتبری که برای تست کد js هستند مثل همین سایتی که فرمودند اگر سایتهای اینچنینی باشند در بهترین شرایط کدهای کپی رایت خودشئون رو کدشده به فوترتون اضافه می کنند که قابل حذف نیست و خیلی از سایتها کدهای مخرب سرقت ترافیک و امثال هم رو روش می ریزند

وردپرس لوکال بریزید و قالب را روش نصب کنیدذ همزمان با ویرایش با رفرش صفحه وردپرستون تغییرات را ببینید

روی لوکال که کار می کنم. سایت github.com برای چی هست؟

لینک به ارسال

این سایت برای اشتراک گذاری اسکریپت های نوشته شده توسط برنامه نویسان و پنل های اصلیش رایگان نیست

• امتیاز 1
لینک به ارسال

این سایت برای اشتراک گذاری اسکریپت های نوشته شده توسط برنامه نویسان و پنل های اصلیش رایگان نیست

پس اینطور سایتی وجود نداره و دنبالش هم نگردم دیگه

لینک به ارسال

جوینده یابنده است

در اینترنت وجود نداره وجود نداره ولی گربه برای رضای خدا موش نمی گیره

• امتیاز 3
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...