رفتن به مطلب
mehdi...

عضویت در یک وردپرس و استفاده از آن در بقیه وردپرس ها

پست های پیشنهاد شده

با سلام من یک سایت دارم درست می کنم

که برای هر ساب دامین یک وردپرس نصب کردم

مثل gallery و tuts و ...

می خوام در یکی از این ها عضو بشه فرقی نداره ولی وقتی میره تو یه ساب دیگه که یه وردپرس دیگه نصبه نخواد دوباره عضو بشه و یوزر و ... اون را تشخیص بده

یعنی یه جور شبکه بین این وردپرس ها درست کنم

اگه میشه راهنمایی کنید که چیکار کنم

و این که یه افزونه خوب و مفید معرفی کنید برای عضو گیری و عضویت Vip و این که بتواند پروفیل خودشون را ویرایش کنند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من این مطلب را خودنم و اینجوری که من متوجه شدم 2 راه داره

یکی این که دیتابیس هارا هنگام نصب وردپرس یکی کنم

یکی دیگه این که یه ورپرس چند سایته درست

اگه درسته گفته باشم کدومش بهتره ؟

و این که اگه نصب شده باشده و بخوام شبکه کنم چیکار کنم یعنی از قبل ساخته شده دیتابیس ها پر شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نیاز به نصب از اول نیست

توی همون تاپیک و تاپیک های مرجعش هم توضیح کار داده شده

باید چند تغییر ایجاد کنید

وقتی میخواین دو وردپرس رو یکی کنید اصلا با شبکه بودن کاری ندارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

مراحل کار من اینجوریه میخوام 5 تا وردپرس نصب کنم که جدول کاربراشون یکی باشه یعنی تو یه ساب دامین عضو شد دیگه نخواد تو یکی دیگه عضو بشه

که ساب ها هم به این شکل هست tuts.site.com , gallery.site.com , site.com , shop.site.com , sefaresh.site.com

و این هارا تا الان نساختم یعین از پایه می خوام کارا شروع کنم

تو اون لینک ها نوشته شده بود که کدی را تو wp-config هر وردپرس بزارم که وقتی اون کد باشه جدول عضو های همه وردپرس هایی که نصب میشه یکی میشه

حالا سوالم اینجاست که اون کد برای کاری که من می خوام بکنم تغییری می کنه یا نه ؟


define('CUSTOM_USER_TABLE', $table_prefix.'my_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', $table_prefix.'my_usermeta');

و این که دیتابیس هایی را که ایجاد می کنم و تو wp-config معرفی می کنم باید توشون تغییری بدم یا نه ؟

لطفا همینجا راهنمایی کنید

خیلی ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من در اون تاپیک کامل توضح دادم

مشکلی هم که اون کاربر الان داره، مشکل استفاده بیش از حد منابع هاست هست

که شاید به خاطر همین مسئله باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

ببخشید من اینا می خوام بدونم

برای اون کاربر این کد را دادید که مثب این که درست شده و مشکلی نداره


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

الان منم باید همین کد را استفاده کنم

من باید برای این کاری که می خوام انجام بدم چیکار کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بله از همین کد باید استفاده بشه

چندین تغییر در هسته هم نیاز هست

که گفته شده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من کل اون پست را خودنم چیزی راجب تغییر تو هسته نگفتید یه لینک شما گذاشتید بعد طرف گفته این کد را باید بزارم اوکی میشه یا نه شما این کد که اینجا گذاشتم را دادید بعدشم گفته ممنونم و صفحه آخرش هم نوشته کسی تو این تایپیک مطرح نکنه چیزی را و ...

الان من این کد را اضافه می کنم به فایل کانفیگ و 2 تا دیتابیس هم درست می کنم برای 2 سایت gallery و tuts ببینم جواب میده یا نه

اگه مشکلی بود همینجا مطرح می کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من تو لوکال این کار را کردم و کاربران یکی نشد یعنی این کد را درون wp-config گذاشتم و وردپرس نصب کدم

الان باید چیکار کنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

راستش رو بخواین تکرار سخته!

شما بگید چی کار کردید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

من 2 تا دیتابیس ایجاد کردم به نام d و d-gallery و اطلاعاتشون یعنی نام دیتابیس و یوزر و پس را تو فایل کانفیگ 2 تا وردپرسی که می خوام نصب کنم گذاشتم و در فایل کانفیگ 2 تاشون این کد را گذاشتم


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

ولی این 2 تا وردپرس کاربرانشون یکی نشده یعنی تو یکی یه عضو ایجاد می کنم تو اون یکی ایجاد نمیشه

یا به صورت دیگه جدول عضو هاشون یکی نیست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شما باید از یک دیتابیس استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خوب یعنی من یه دیتابیس ایجاد کنم و موقع نصب

تو فایل کانفیگ ها اون کد را بزارم و نصب کنم ؟

مشکلی پیش نمیاد ؟

یعنی بخوام مطلب بزارم مشکلی نداره قاطی نمیشند با هم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

مشکلی نیست

prefix دو وردپرس باید متفاوت باشد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یعنی باید

چیکار کنم که متفاوت باشند ؟

کدی باید بزارم ؟

یا کاری باید بکنم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

در فایل کانفیگ دو وردپرس دیتابیس را یکی ست کنید

و wp_prefix را متفاوت قرار دهید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

انجام دادمش الان یکی از prefix ها اسمش main هست یکی دیگه gallery

به این صورت


$table_prefix = 'wp_main';
---------------------------------
$table_prefix = 'wp_gallery';

حالا فکر کنم باید تو این کدی که گفتید توی گانفیک بزارم تغییر بدم

این کد را گزاشتم جدول کاربران یکی نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

به این شکل کردمش گزاشتم ولی بازم نشد


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wpmain_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wpmain_usermeta');

تو 2 تاشون اینا گذاشتم ولی جدول کار بر ها یکی نشد

برا هر کدوم باید یه کد متفاوت بزارم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

شما باید یا از ابتدا وردپرس را نصب کنید

یا نام جداول را در دیتابیس تغییر دهید

ادامه همان تاپیک را بخوانید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خیلی ممنون درست شد

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به نظرتون از چه افزونه ای استفاده کنم برای عضو گیری که فردی که عضو میشه بتونه ویرایش کنه پروفایل را و این که آواتار بتونه آپلود کنه دیگه نخواد بره تو gravatar

و اگه توش وی ای پی هم داشته باشه عالی میشه

اگه هم اون چیزی که مد نظرتونه نداشت وی ای پی یه افزونه برای وی ای پی کردن عضو ها هم معرفی کنید ممنون میشم

سوالات جدید

در تاپیک های جدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام من نگرفتم دقیقا چیشد :o

من الان دوتا وردپرس دارم یکی در شاخه اصلی و یکی در شاخه مارکت

وردپرس اصلییم دیتابیسس خیلی سنگین شده مطالب زیاد داره 150 مگ و فروشگاهمم تازه نصب کردم

من الان میخوام ثبت نام و لاگین این دو رو یکی کنم . یعنی کاربری که در وردپرس اصلی ثبت نام کرد و یا ثبت نام کرده وقتی وارد فروشگاه شد لاگین و ثبتت نام لازم نداشته باشه

من الان بادید چیکار کنم دقیقا ؟؟ همه مطالب مربوطه را خوندم ولی کاملا متوجه نشدم و بعدش من تازه کار هم هستم

1 - باید فایل کانفیگ کدوم وردپرس رو ویرایش کنم ؟ و چ اطلاعاتی بهش اضافه کنم؟

2 - دیتابیس کدوم رو ویرایکنم و چه جدولی رو تغییر بدم ؟؟؟

ممنونم

دو تاپیک را بخوانید

هر دو فایل کانفیگ ویرایش بشه طبق آموزش

نیاز به تغییر دیتابیس نیست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

بخدا خوندم چیزی نفهمیدم :( خب من الان میگم ببینید درسته


define('CUSTOM_USER_TABLE', 'wps1_users');
define('CUSTOM_USER_META_TABLE', 'wps1_usermeta');

این کد را در هر دو کانفیگ قرار بدم ؟؟؟

بخوانید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1214
      سلام خسته نباشید دوستان 
      یک مشکلی ایجاد شده برای بنده اینکه میخوام مطلبی منتشر کنم دمه انتشار و پیش نمایش تغییرات غیر فعال میشود باید چیکار کنم ؟
    • توسط hossein.hz
      سلام وقتتون بخیر
      من افزونه Slide Anything را در سایتم نصب نمودم ولی بعد از آن متوجه به هم ریختگی افزونه در صفحات سایتم شدم.
      خیلی دوست داشتم از این افزونه تو سایتم به عنوان اسلایدر استفاده کنم؛ افزونه های دیگه را بررسی کردم و متأسفانه، فقط این افزونه به دردم میخوره.
      میشه لطفاً بفرمایید این مسئله چطوری حل میشه، اگر راهی هست چطوری انجام میشه؟ بسیار ممنونم

    • توسط sina_ebrahimi
      سلام 
      من از betheme استفاده میکنم و یک قالبی انتخاب کردم حالا توی این قالب یه دکمه هست به نام buy now  . میخوام حذف کنم .
      چطور می تونم حذف کنم ؟؟؟؟؟

    • توسط amiriii
      سلام
      برای فروش فایل دانلودی تو ووکامرس مسیر فایل رو از رسانه ها میدم به ووکامرس
      کاربر بعد از خرید وقتی رو لینک میزنه در ابتدا بصورت کلید هست ادرس یو ار ال ولی بعد وقتی دانلود منیجر شروع به دانلود میکنه
      مسیر فایل رو روی هاست نشون میده
      اینطوری کلا قابلیت انقضای فایلهام بی معنی میشه
      چون اون لینکو ذخیره کنه هر جا و به هر کس بده میتونه دانلود کنه
      چطور میتونم اون مسیر که فایل دانلود میشه رو بصورت کد گذاری شده نمایش بدم به خریدار

       

    • توسط david7222222222
      چطور میتونم تقویم یک افزونه ی وردپرس رو شمسی کنم ؟ از تقویم این افزونه برای حسابداری و ثبت قرار ملاقات استفاده میشه و باید در نمایش هم کاملا شمسی باشه.لطفا کمک کنید ممنون
×
×
  • اضافه کردن...