rezacamp

عضو سایت
  • تعداد ارسال ها

    20
  • تاریخ عضویت

  • آخرین بازدید

اعتبار در انجمن

0

درباره rezacamp

  • درجه
    تازه کار

آخرین بازدید کنندگان نمایه

414 بازدید کننده نمایه
  • m2n20

  1. قالبی که مشکل داشت رو گذاشتم هیچ مشکلی نداشته توی این 24 ساعت بازم صبر میکنم
  2. خیلی ممنون نگاه کردم چیز خاصی نبود تنها یک افزونم توش بود افزونه هارو غیر فعال / فعال کردم جالبه الان روی قالب قبلیمم همینجوری شده ولی در حالت معمول توی سی پنل هی رفرش میدم ببینم چیز غیر عادی میبینم که خوب دیده نمیشه اما موقع ارسال پست تا موقع ارسالش cpu روی 16% میره بعد دوباره صفر میشه نمیدونم طبیعیه یا نه اگر طبیعی باشه که مشکل حل شده ظاهرا
  3. عنوان اشتباه شد مصرف بالای CPU Usage و Entry Processes قالب رو از ظهر به قالب قبلیمون برگردوندم ظاهرا مشکل حل شده این آخرین لاگ هارو کجا میتونم ببینم خیلی دنبالش گشتم از دیروز
  4. سلام وقت بخیر میدونم راجب این موضوع زیاد بحث شده اما کل اینترنت رو زیرو رو کردم ماجرا از این قراره که دیروز بطور ناگهانی مصرف منابع زیاد شد و امروز هم سایت بسته شد هاست هم از هاست دی ال هست که به هیچ وجه نمیشه گفت ضعیفه بازدید هم نهایت 2 هزار ip قالب رو دیروز عوض کردم پوسته جدید گذاشتم که آرنیکاوب طراحی کرده بعید میدونم مشکلی داشته باشه با این حال قالب + چند تا پلاگین رو غیر فعال کردم (هیچ افزونه جدید یا دستکاری خاصی صورت نگرفته) لیست افزونه ها ( بلد شده ها فعال هستند) Add Linked Images To Gallery Akismet Google XML Sitemaps Hello Dolly No Category Base (WPML) Watermark RELOADED WP External Links WP Rocket WP Rollback WP-PageNavi WP-PostViews Yoast SEO Premium ربات نویسنده وردپرس فارسی به پشتیابنی هم تیک دادم گفتم میخوام ببینم بیشترین موارد مصرف و درخواست رو کدام فایل میده که گقتن : در wordpress کلیه درخواستها توسط index.php انجام میشه و مشخص نیست از چه موردی هست با پشتیبانی wordpress باید تماس بگیرید با توجه به این توضیحات نظرتون چیه راهکار درمان این مشکل تشکر
  5. بله پ.ن : مشکل حل شد کد هاشو درست کردم
  6. سلام خلاصه میگم دوستان توی قالب قبلیمون مطلب که ایندکس میشد توی گوگل این شکلی بود: site.com › خبری و خواندنی › اخبار گوناگون الان ولی اینجوری نیست توی قالب جدید و پیوند یکتای لوکیشن رو مینیوسه با اینکه تو قالب توی هر بخش و مطلبی مینیوسه : صفحه اصلی > زیر مجموعه > پست چه کدی لازم هست که قرار بدم و کجا تا مثل قالب قبلی بشه چیز خاصی پیدا نکردم تشکر
  7. بله از این افزونه استفاده میکنم جالبه خود افزونه درست کار میکنه دستی که دارم آپلود میکنم این ارور رو میده
  8. سلام وقت بخیر از دیروز یک مشکلی حین ارسال پست به وجود آمده ، موقع ارسال پست عکس ها آپلود نمیشه برخی موارد چندین بار که امتحان میکنم آپلود صورت میگیره اروری که در ادیتور وردپرس نوشته میشه : تنها بخشی از پرونده فرستاده شده بود. به پشتیبانی هاست هم تیکت دادم پاسخ دادن : با سلام خدمت شما با توجه به نمایش پیغام از جانب برنامه ی وردپرس، امکان بررسی مورد مذکور برای بخش فنی نت افراز وجود ندارد. پیشنهاد ما به شما در این زمینه تماس با پشتیبانی تخصصی برنامه ی سایت خود و یا شرکت های طراحی و مطرح نمودن سوال پیش آمده می باشد؛ یقینا ایشان اطلاعات تخصصی تری در این زمینه در اختیار شما قرار خواهند داد. در هر حال اگر هر سوال و یا در واخستی در زمینه تکنیکال هست، ما با کمال میل در خدمتیم. با تشکر مشکل از کجا میتونه باشه به نظرتون ؟ افزونه تغییر نام خودکار عکس ها هم فعال کرده بودم ممکنه به اون مربوط باشه غیر فعال کردمش بازم مشکل به قوت خودش پا بر جاست
  9. کد 404 قالب <?php get_header(); ?> <div class="container"> <div class="not-found"> <?php _e('متاسفانه درخواست شما یافت نشد - دقت کنید و مجدد بررسی کنید.','persian'); ?> </div> <div id="sitemap"> <div class="sitemap-col"> <h2><?php _e('برگه ها','persian'); ?></h2> <ul id="sitemap-pages"> <?php wp_list_pages('title_li='); ?> </ul> </div> <div class="sitemap-col"> <h2><?php _e('موضوعات','persian'); ?></h2> <ul id="sitemap-categories"><?php wp_list_categories('title_li='); ?></ul> </div> <div class="sitemap-col"> <h2><?php _e('برچسب ها','persian'); ?></h2> <ul id="sitemap-tags"> <?php $tags = get_tags(); if ($tags) {foreach ($tags as $tag) { echo '<li><a href="' . get_tag_link( $tag->term_id ) . '">' . $tag->name . '</a></li> '; } } ?> </ul> </div> <div class="sitemap-col"> <h2><?php _e('نویسندگان','persian'); ?></h2> <ul id="sitemap-authors" ><?php wp_list_authors('optioncount=1&exclude_admin=0'); ?></ul> </div> </div> </div> <?php get_footer();?> </body> </html> و این هم کد htaccess AddType application/x-httpd-php53 php53 php # BEGIN WordPress <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteBase / RewriteRule ^index\.php$ - [L] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(\/wp-admin\/|\/xmlrpc.php|\/wp-(app|cron|login|register|mail)\.php|wp-.*\.php) [NC] RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !(comment_author|wp-postpass|wordpress_\[a-f0-9\]\+|wordpress_logged_in) [NC] RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(jpg|gif|jpeg|png|css|ico|js|swf|zip|rar|mp3|exe) [NC] RewriteRule ^(/)?$ - [L,E=Cache-Control:max-age=900] RewriteCond %{REQUEST_URI} !(\/wp-admin\/|\/xmlrpc.php|\/wp-(app|cron|login|register|mail)\.php|wp-.*\.php) [NC] RewriteCond %{HTTP_COOKIE} !(comment_author|wp-postpass|wordpress_\[a-f0-9\]\+|wordpress_logged_in) [NC] RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(jpg|gif|jpeg|png|css|ico|js|swf|zip|rar|mp3|exe) [NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L,E=Cache-Control:max-age=900] RewriteCond %{REQUEST_URI} !\.(jpg|gif|jpeg|png|css|ico|js|swf|zip|rar|mp3|exe) [NC] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d RewriteRule . /index.php [L] </IfModule> البته تغییری نمیتونم بدم توش حتی روش آپلود میکنم تغییراتی که دادم باز همین میاد
  10. پلاگین رو به هر دو روش نصب کردم مشکل داشته متاسفانه (البته قبلا مشکلی نداشت بعد انتقال اینجوری شد) در مورد قالب هم قالب حرفه ای و خریداری شدس اما خودمم به نظرم میرسه باید جدولهای دیتابیس رو بگردم توی فرصت مناسب اینکارو میکنم فکر کردم شاید دوستان اینجا همچین مشکل مشابهی رو داشته باشن چون بعید میدونم به هاست مربوط باشه چون هساتمون از هاست دی ال هست که دیگه حرفی توش نیست
  11. کپی کن زیاد داریم این افزونه خیلی بهتره چون لینک هامون غیر مستقیم هستن متاسفانه یه عده تو سن بلوغ پا توی فروم ها پشتیبانی گذاشتن
  12. خودت فهمیدی چی گفتی! اگر اینجا پشتیبانی وردپرس هست یعمی تمام مسائل و مشکلاتی که پیش میاد! شما دچار جو زدگی شدید پسرم
  13. پشتیبانی وردپرس جز افتضاح ترین پشتیبانیاس یعنی الکی سایت زدن پشتیبانی نصب وردپرسم یاد ندارید بای