رفتن به مطلب
javad abbasi

استایل داده به یک کلمه یا علامت در کل سایت

پست های پیشنهاد شده

چطور میشه یک کلمه ، حرف و یا یک نماد ( آیکون ) را در کل یک سایت به آن استایل داد و یا رنگش را مشخص کرد. مثلا می خوام هر جای سایت علامت + بیاد به رنگ سبز نمایش داده بشه و علامت منفی هم به رنگ قرمز باشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

اگر در محتوای پست هاست میشه اینکار رو با فیلتر روی تابع the_content انجام داد

بله آقا مرتضی در محتوای پستها می خوام اینکار انجام بشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

نمونه:

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('+', '<strong>+<strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

من این کد را در loop.single.php قرار دادم اما هیچ تغییری نکرد. علاوه بر آن می خواهم رنگ هم عوض شه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

باید در فانکشن قرار بگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

باید در فانکشن قرار بگیره

بله درسته در محتوای پستها کار کرد. من می خواستم در جداولم این کار را انجام بده مثل اینکه رو اون تاثیر نمی ذاره . جداولم از tablepress استفاده می کنم. فکر کنم باید از خود پلاگین این کار انجام بشه.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

چرا از jquery استفاده نمی کنید فکر کنم راحت تر باشید

این نمونه کد هست


<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "color", "#ccc" );
</script>

کجا قرار بدهم ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

خب تگ رو می تونید در فایل header در بین تگ head قرار بدین !

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

یا من درست کد را نمی ذارم یا اینکه کلا جداول tablepress از اون تبعیت نمی کنه. نمیشه یه کدی را بذاریم تو فایل استایل پلاگین ؟

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

سلام

آدرس بدید و بگید + کجاست راهنمایی کنم.

پس در کل سایت نیست فقط قسمتی از افزونه هست؟

خوب این هم آدرس آنلاین. همانطور که می بینید جدولها در توضیحات اقلام - - - دارند. من می خواهم " - " بزرگتر باشه و با رنگ دیگر. یعنی تنها اون علامت. اونوقت راحتتر بیننده اونو تفکیک کنه کدها را . الان چشم را اذیت می کنه.

http://fa.ibforums.net/iran-hs-code-section-1-chapter-1/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

function replace_content($content)
{
$content = str_replace('-', '<strong>-</strong>',$content);
return $content;
}
add_filter('the_content','replace_content');

یا

<script>
$( "body:contains('+')" ).css( "font-weight", "bold" );
</script>

مورد اول با php هست

ممنون آقا مرتضی. کد اول باید بدون php باشد. چون من وقتی اونو بین تگ php قرار میدم خطا میده و صفحه سفید میشه. من از کد دوم استفاده کردم. جواب میده اما فقط در محتوای پستها. چون جدول با پلاگین tablepress ساخته شده جواب نمیده . اگر کد دوم را در فایل استایل پلاگین قرار بدهم میشه ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

کد اول بایدببینید چه خطایی میده؟

کد دوم هم اسکریپت هست در فایل استایل نبایدباشه

بایددر فایل js یا بخش هدر باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


  • مطالب مشابه

    • توسط nematam
      سلام مشکل قالب سایت که جدید نصب میکنم ادامه مطلب میرم لینک های دانلود نمیاره
           
    • توسط chetorir
      با سلام و وقت بخیر خدمت شما، من قصد دارم یک دکمه ( تلفن تماس) به منو سایتم اضافه کنم که گوشه کنار سایت نمایش داده بشه خواستم بدونم راه کاری سراغ دارید؟ با تشکر
      عکس رو براتون قرار دادم بخش های تبلیغاتی رو سیاه کردم
    • توسط amirreza566
      سلام و عرض ادب صفحه محصولات و قسمت نوشتن نظرات پیشفرض محصولاتم به شکل عکس زیر است.

       
      در خود قالب بنده وقتی یه آیتمی رو اضافه میکنم البته آیتم ...نه اینکه محصول ووکامرس...قسمت نوشتن نظرات و نمایش نتیجه رای کاربران به صورت عکس زیر است

      حالا سوال من اینجاس چطوری بخش نوشتن نظرات و نتیجه نظرات کاربران که در عکس بالا رو دید رو جایگزین نوشتن نظرات و نتیجه محصول ووکامرس کنم ..بنده مبتدی هستم در چه فایلهایی باید تغییرات ایجاد کنم  تا جای امکان کمی شفاف تر راهنماییمون کنین  پیشاپیش خیلی ممنونم
    • توسط hosseiny.mahdi
      از افرادی که به صورت تمام وقت تمایل به همکاری دارند دعوت میشود رزومه کاری خود را به شماره انتهای آگهی واتساپ نمایند تا پس از بررسی و مصاحبه با شرایط مناسب دعوت به همکاری شوند.
      ⁦⚙️⁩ موارد تخصصی مورد نیاز:
      ⚫طراح حرفه ای سایت
      ⚫متخصص وردپرس
      ⚫تسلط به پلاگین های وردپرس
      ⚫مسلط به امنیت وردپرس
      ⚫تسلط به css , html5,php , jQuery , JavaScript
      ⚫تسلط به سئو تکنیکال و محتوا
      ⚫تسلط به سفارشی سازی قالب ها و افزونه ها
      ⚫تسلط به اختصاصی سازی قالب وردپرس بصورت بهینه و استاندارد
      ⚫تسلط به AdWords , webmaster tools , analytics
      ⚫توانایی پیاده سازی سایت از روی طرح های psd
      ⚫تسلط به کنترل پنل های هاستینگ
      ⚫تسلط به طراحی ریسپانسیو
      ⚫تسلط به UI ,UX
      ⚫تسلط به عیب یابی و رفع مشکلات وردپرسی
      ⚫ مسلط به لینک سازی صحیح داخلی و خارجی
       
      ⁦⚙️⁩ موارد شخصیتی مورد نیاز :
      ⚫ تعهد کاری بالا و منظم
      ⚫ متخصص حرفه ای در کار خود
      ⚫ سابقه کار حداقل ۲ سال
      ⚫ نمونه کار قوی و متعدد
      ⚫توانایی تجزیه و تحلیل و حل مسئله
      ⚫ مستعد و خلاق
      ⚫ صفر تا صد مسلط به طراحی سایت
      ⚫ متعهد به زمان‌بندی
      ⚫ انجام وظایف محوله با نهایت دقت و ظرافت
      ⚫پایبند به اصول اخلاقی در تعاملات بین فردی و سازمانی
      ⚫ توانمندی کار تیمی
      ⚫ تمایل به ارتقاء و پیشرفت
      ⁦⚙️⁩ برخی ویژگی‌های مشمول:
      ⚫ حقوق ثابت عالی
      ⚫ ایاب و ذهاب
      ⚫ بیمه تامین اجتماعی
      ⚫ عیدی
      ⚫ پاداش
      ⚫ کارمزد مجزا برای هر پروژه
      ⚫ قابلیت ارتقاء جایگاه
      ⚫ نزدیک مترو
      ⚫از ۹ صبح تا ۱۸ و پنجشنبه ها تا ۱۴
      ⚫استخدام کارآموزان قوی(پس از یک ماه کارآموزی و رضایت)
       
    • توسط noorian
      سلام دوستان
      من درحال طراحی یک افزونه هستم ، و افزونه با فایل استایل با پسوند css سازگار نیست (style.css) پس مجبور شدم فایل استایل رو با پسوند php ایجاد کرده و در فایل اصلی افزونه فراخوانی کنم (include style.php)
       
      اما وقتی افزونه رو نصب میکنم ارور زیر رو میده :
      این افزونه 2405 حرف از خروجی غیرمنتظره در طول فعال‌سازی تولید کرد. اگر پیام اخطار “headers already sent” ، مشکلات مربوط به خوراک‌های پیوند یا مسائل دیگر را دریافت کردید، این افزونه را غیرفعال یا حذف کنید.
      چطوری این مشکل رو رفع کنم؟

×
×
  • اضافه کردن...