نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 (ویرایش شده) سلامدوستان من این افزونه ها رو فعال دارم.هی سایتم هی دفعه ای خودکار رفرش میشه.مشکل از کدومه به نظرتون؟CaptchaSlider EvolutionWordpress plugin random post sliderwordpress prevent copy pasteWordPress SEOwp-jalaliWP-PageNaviالبته قبل از نصب و فعال سازی دو افزونه Wordpress plugin random post slider و Slider Evolution هم این مشکل وجود داشت.این هم سایت مذکورglassy-garden.comالبته ی ذره طول میکشه تا ریست شه،یعنی هر 4-5 دقیقه یکبار ویرایش شده تیر 92 توسط نسـتـــرن لینک به ارسال
someone 69 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 سلام این کد رو که احتمالا در فایل هدر هست حذف کنید:<meta content="180" http-equiv="REFRESH"> 4 لینک به ارسال
نسـتـــرن 194 ارسال شده در تیر 92 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 ممنونپاکش کردم ببینم درست میشه یا نه لینک به ارسال
imanfakhar 26231 ارسال شده در تیر 92 گزارش بازنشر ارسال شده در تیر 92 ممنونپاکش کردم ببینم درست میشه یا نهاگر دوباره کد درست نشه صثفحه نباید رفرش بشه ولی اگر دوباره کد درست شد یکی از افزونه ها یا اسکریپتهاتون مشکل داره وباید خیلی زود اصلاحش کنید و الا کل سایتتون رو به هم می ریزه 5 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری