رفتن به مطلب

Woocommerce یا Easy Digital Download ؟

پست های پیشنهاد شده

به نظر شما کدامیک از افزونه های Woocommerce و Easy Digital Download برای فروش فایل دانلودی مناسب تر است . من تجربه استفاده از افزونه Easy Digital Download رو دارم اما دموی Woocommerce رو هم دیدم ، نوع جدول بندی از لحاظ CSS در Woocommerce بنظر من شکیل تره ولی بهر حال بحث سر قدرت کارایی و برنامه نویسی این دو افزونه است .

دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنین .

لینک به ارسال

به نظر شما کدامیک از افزونه های Woocommerce و Easy Digital Download برای فروش فایل دانلودی مناسب تر است . من تجربه استفاده از افزونه Easy Digital Download رو دارم اما دموی Woocommerce رو هم دیدم ، نوع جدول بندی از لحاظ CSS در Woocommerce بنظر من شکیل تره ولی بهر حال بحث سر قدرت کارایی و برنامه نویسی این دو افزونه است .

دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنین .

من با Woocommerce کار کردم به نظره من از همه کاملتر هست ...

• امتیاز 3
لینک به ارسال

ووکامرس یه نرم افزار فروشگاهی کامله و خوب تنظیمات خیلی زیادی هم داره

ولی اگه شما فقط می خواین فایل های دانلودی بفروشین توصیه می نم که از افزونه های تخصصیش استفاده کنین که هم ساده تره و هم راحت تره کار کردن باهاش

• امتیاز 5
لینک به ارسال

ووکامرس یه نرم افزار فروشگاهی کامله و خوب تنظیمات خیلی زیادی هم داره

ولی اگه شما فقط می خواین فایل های دانلودی بفروشین توصیه می نم که از افزونه های تخصصیش استفاده کنین که هم ساده تره و هم راحت تره کار کردن باهاش

این افزونه ای که میگین ، اسم بخصوصی داره یا همون ووکامرسه ولی با تنظیمات خاص ؟

لینک به ارسال

نه منظورشون افزونه ای مانند easy digital download هست که به صورت تخصصی برای این کار ساخته شده است

• امتیاز 4
لینک به ارسال

http://payline.ir/plugins

یه سر به آدرس بالا برین

2تا افزونه هست که با درگاه پی لاین ست شده

برای محصولات دانلودی

• امتیاز 2
لینک به ارسال

لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید

شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید

ورود به حساب کاربری
  • اضافه کردن...