ebi 0 ارسال شده در 10 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 10 دی سلام وقت بخیر من میخوان ایمیلی که داخل پیشخوان هست در قسمت کاربران حذف کنم . یا الزامی نباشه چون کاربران ایمیل ندارن و اکثرا موبایل دارن اینو چطوری می تونم حذفش کنم ؟ نقل قول لینک به ارسال
ebi 0 ارسال شده در 11 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 11 دی سلام کسی نیست اینجا جواب بده نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در 13 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 13 دی سلام با برخی از افزونهها میشه این کار رو کرد مثل no login by email address اما به طور کلی این کار توصیه نمیشه. نقل قول لینک به ارسال
ebi 0 ارسال شده در 14 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 14 دی سلام ممنون این اقزونه اصلا کار نمیکنه هر کار میکنم اتفاقی نمی افته نقل قول لینک به ارسال
ebi 0 ارسال شده در 19 دی مالک گزارش بازنشر ارسال شده در 19 دی سلام این افزونه ورود با ایمیل غیر فعال میکنه من میخوام بصورت دستی که کاربر میخوام اضافه کنم اون قسمت ایمیل غیر فعال بشه نقل قول لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در 30 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی میتونید از کد فانکشن استفاده کنید که پیشنهاد میشه. remove_filter( 'authenticate', 'wp_authenticate_email_password', 20 ); نقل قول میتونید هم از افزونه استفاده کنید No Login by Email Address اگر هم بخواهید ثبت نام و ورود کلا به پیامک تغییر بدید باید پنل پیامکی تهیه کنید مثلا از ملی پیامک و افزونه های لایبرری اون سایت این امکان دارند و فرم ورود و ثبت نام به پیامک کاملا تغییر میده و تاییده پیامک و... برای کاربر ارسال میشه 1 نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .