farhadlee 0 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 سلام وقتتون بخیر من می خواستم بدونم ایا راهی هست که بتوانیم تاریخ میلادی رو به شمسی در سفارشات ووکامرس تغییر بدیم؟ چون من با وجود ووکامرس فارسی و نصب فارسی ساز پارسی دیت باز هم در پیشخوان تاریخچه سفارشاتم بر اساس میلادی نشون داده میشه و اسم ماه های میلادی رو نشون میده! لطفا اگر راهی هست راهنمایی کنید، با سپاس لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 در 20 ساعت قبل، farhadlee گفته است : سلام وقتتون بخیر من می خواستم بدونم ایا راهی هست که بتوانیم تاریخ میلادی رو به شمسی در سفارشات ووکامرس تغییر بدیم؟ چون من با وجود ووکامرس فارسی و نصب فارسی ساز پارسی دیت باز هم در پیشخوان تاریخچه سفارشاتم بر اساس میلادی نشون داده میشه و اسم ماه های میلادی رو نشون میده! لطفا اگر راهی هست راهنمایی کنید، با سپاس سلام ، داخل تنظیمات ووکامرس فارسی رو باید تغییر بدید خودکار همش رو درست میکنه لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در مرداد 02 گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 این مشکل رو من هم با EDD دارم و ظاهرا هنوز راهکار درستی براش پیدا نشده. 1 لینک به ارسال
farhadlee 0 ارسال شده در مرداد 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در مرداد 02 در در ۱۴۰۲/۵/۲۸ در 11:11، mojtaba662007 گفته است : سلام ، داخل تنظیمات ووکامرس فارسی رو باید تغییر بدید خودکار همش رو درست میکنه سلام، خیر متاسفانه از اونجا هم عمل نمیکنه لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری