dindin 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 (ویرایش شده) سلام دوستان کسی از دوستان میدونه این چه افزونه ای هست که در سرچ گوگل سایت رو به این شکلی که در عکس ارسال کردم نشون میده؟ ویرایش شده اردیبهشت 02 توسط dindin نقل قول لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 درود افزونه نیست باید اسکیمای سایت رو بهینه سازی کنید 1 نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 2 ساعت قبل، dindin گفته است : سلام دوستان کسی از دوستان میدونه این چه افزونه ای هست که در سرچ گوگل سایت رو به این شکلی که در عکس ارسال کردم نشون میده؟ سلام ، با yoast هم میتونید درست کنید ، بخش توضیحات رو اینطوری بنویسید که توی سرچ ها نشون بده 1 نقل قول لینک به ارسال
dindin 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 2 ساعت قبل، b.soshiant گفته است : درود افزونه نیست باید اسکیمای سایت رو بهینه سازی کنید اتفاقا تست کردم اسکیما های مختلف رو ولی مثل این در نمیاد. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ نقل قول لینک به ارسال
dindin 0 ارسال شده در اردیبهشت 02 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 در 52 دقیقه قبل، mojtaba662007 گفته است : سلام ، با yoast هم میتونید درست کنید ، بخش توضیحات رو اینطوری بنویسید که توی سرچ ها نشون بده اتفاقا از همین yoast استفاده میکنم ولی تو کدوم قسمتش باید وارد کنم؟ نقل قول لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اردیبهشت 02 گزارش بازنشر ارسال شده در اردیبهشت 02 زمانی که پستتون رو با گوتنبرگ میخواین بزارید پایینش یه قسمت داره برای yoast تو بخش نمایش موتورهای جستجو میتونید تعداد کاراکتر رو زیاد کنید و متن دلخواه خودتون رو بنویسید البته نسخه ی پرو باید باشه این نکته رو هم بگم که روی سئو ی سایت اثر منفی داره 1 نقل قول لینک به ارسال
neda411 248 ارسال شده در 30 دی گزارش بازنشر ارسال شده در 30 دی و مهم تر از همه باید نوه سایت فروشگاهی ست کنید تا به این شکل نمایش بده , اگر مقاله ، خبری و... باشه نمیاره نقل قول لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .