amirscofield 0 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 دوستان سایت من تو موبایل مشکل داره قالبش و پشتیبانش هم جواب نمیده وقی با موبایل باز میکنی باید اسکرول کنی به سمت راست تا بیاره و فقط هم تو صفحه اصلی اینجوریه میشه لطفا کمک کنید آدرس سایت : https://mworld.sbs لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 سلام یه سکشن یا تابع خارج از محدوده ای که کل سایت قرار داره تعریف شده و یا یکی از بلاک هاتون با اندازه بزرگ تعیین شده تو مرورگر سایت رو باز کنید و inspect رو بزنید و قدم به قدم کد ها رو انتخاب کنید تا اندازه هاشون رو ببینید یا کدی که خارج تعریف شده رو پیدا کنید و همون رو برای موبایل بهینه کنید. 1 لینک به ارسال
amirscofield 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 (ویرایش شده) نشد بزرگوار ویرایش شده اسفند 01 توسط amirscofield لینک به ارسال
amirscofield 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 11 ساعت قبل، mojtaba662007 گفته است : سلام یه سکشن یا تابع خارج از محدوده ای که کل سایت قرار داره تعریف شده و یا یکی از بلاک هاتون با اندازه بزرگ تعیین شده تو مرورگر سایت رو باز کنید و inspect رو بزنید و قدم به قدم کد ها رو انتخاب کنید تا اندازه هاشون رو ببینید یا کدی که خارج تعریف شده رو پیدا کنید و همون رو برای موبایل بهینه کنید. اقا مجتبی والا ن زیاد سر در نمیارم تا حد خیلی کمی از اچ تی ام ال من متوجه میشم و کاری که گفتید رو هم کردم چیزی نصیبم نشد شما میتونید کمکی بهم بکنید؟؟؟ همین اواخر هم اینجوری شده قبلا این شکلی نبود لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 یه جا تو خود قالب عرض ثابت 2516px برای یه آیتم گذاشتید یه چک بکنید تنظیمات خود قالب رو تو قالب بخش صفحه ی اصلی یا home هست فکر می کنم یه بلاک فاصله ای چیزی گذاشتید کنار بقیه چیدمان 1 لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 4 ساعت قبل، amirscofield گفته است : اقا مجتبی والا ن زیاد سر در نمیارم تا حد خیلی کمی از اچ تی ام ال من متوجه میشم و کاری که گفتید رو هم کردم چیزی نصیبم نشد شما میتونید کمکی بهم بکنید؟؟؟ همین اواخر هم اینجوری شده قبلا این شکلی نبود اینم بگم مشکل از بخش محتوای صفحه ی اصلی هست و بلاک های محتوا رو باید چک کنید. صفحه رو کوچیک کنید زمان ویرایش و یه ctrl+A بزنید و قشنگ همه بلاک ها رو سلکت می کنه اونجا مشخص میشه کدوم محتوا بیشتر از حد اندازه داده شده 1 لینک به ارسال
amirscofield 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 8 ساعت قبل، mojtaba662007 گفته است : یه جا تو خود قالب عرض ثابت 2516px برای یه آیتم گذاشتید یه چک بکنید تنظیمات خود قالب رو تو قالب بخش صفحه ی اصلی یا home هست فکر می کنم یه بلاک فاصله ای چیزی گذاشتید کنار بقیه چیدمان من اصلا به تنظیمات قالب دست نزدم مشخصات بدم شما میتونید یه نگاه بندازید؟؟؟ لینک به ارسال
amirscofield 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 8 ساعت قبل، mojtaba662007 گفته است : اینم بگم مشکل از بخش محتوای صفحه ی اصلی هست و بلاک های محتوا رو باید چک کنید. صفحه رو کوچیک کنید زمان ویرایش و یه ctrl+A بزنید و قشنگ همه بلاک ها رو سلکت می کنه اونجا مشخص میشه کدوم محتوا بیشتر از حد اندازه داده شده اینکار رو کردم همشون یه دست و اندازه هستند تو عکس اولین مطلبی که دادم مشخصه لینک به ارسال
mojtaba662007 93 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در هم اکنون، amirscofield گفته است : من اصلا به تنظیمات قالب دست نزدم مشخصات بدم شما میتونید یه نگاه بندازید؟؟؟ شاید برای یه بروز رسانی بوده بعضی وقت ها مشکلاتی به وجود میاد که باید سریع پیدا کنید و با استاندارد جدید افزونه یا قالب درستش کنید 1 لینک به ارسال
amirscofield 0 ارسال شده در اسفند 01 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 در 8 ساعت قبل، mojtaba662007 گفته است : شاید برای یه بروز رسانی بوده بعضی وقت ها مشکلاتی به وجود میاد که باید سریع پیدا کنید و با استاندارد جدید افزونه یا قالب درستش کنید پس در کل بهتون دسترسی بدم کمکی ازتون بر نمیاد؟؟ لینک به ارسال
b.soshiant 72 ارسال شده در اسفند 01 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 01 اگر همه صفحات اینطوریه، فایل single.php رو باید چک کنید ببینید چه عنصری اندازه طولش غیرمعقول هست. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در آذر 02 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 02 سلام مشکلتون حل شد ؟ لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری