3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 (ویرایش شده) درسته قالب تو رو الان نصب کردم و دارمش علتش هم اینه که قالب تو با یک فایل (loop.php ) هم مطالب صفحه اول و ادامه مطلب رو با هم فراخوانی میکنه کار یکم سختهولی این کد رو تو style بزار یکم درست میشه.more-link {text-align: center;padding:5px;font-size: 11px;margin: 10px 0px;border-radius:10px 0px 10px 0px;border:2px solid #0560a6;}اگه خوب نبود پاک کنتا بعد ویرایش شده اسفند 91 توسط 3001.ir 2 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 درسته قالب تو رو الان نصب کردم و دارمش علتش هم اینه که قالب تو با یک فایل (loop.php ) هم مطالب صفحه اول و ادامه مطلب رو با هم فراخوانی میکنه کار یکم سختهولی این کد رو تو style بزار یکم درست میشه.more-link {text-align: center;padding:5px;font-size: 11px;margin: 10px 0px;border-radius:10px 0px 10px 0px;border:2px solid #0560a6;}اگه خوب نبود پاک کنتا بعداین کدی رو که دادی بجای اون کد قبلی که داده بودی گذاشتمشکل ادامه مطلب برگشت به حالت قبل و علاوه بر اون مشکل 2 تا ادامه مطلب هم هنوز وجود داره 1 لینک به ارسال
Morteza 34190 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 این کد رو توی فایل هدر قرار بدید و تست کنید:<?php if(is_singular()){ ?><style type="text/css">.more-link{ display:none;}</style><?php } ?> 1 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 این کدی رو که دادی بجای اون کد قبلی که داده بودی گذاشتمشکل ادامه مطلب برگشت به حالت قبل و علاوه بر اون مشکل 2 تا ادامه مطلب هم هنوز وجود دارههنوز کد فایل loop.php رو برنگردوندی اول اونو برگردون بعد کدی رو که آقا مرتضی دادن تو هدر قرار بده درست میشهموفق باشی 1 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 هنوز کد فایل loop.php رو برنگردوندی اول اونو برگردون بعد کدی رو که آقا مرتضی دادن تو هدر قرار بده درست میشهموفق باشینشدکدهایی که شما گفتید بعلاوه کدی که آقا مرتضی گفته بودند رو گذاشتم ولی بازم دکمه ادامه مطلب در آخر متن ادامه مطلب میادشما گفتید فایل loop.php رو به حال اول برگردونم؟یعنی همون حالت قالب پیشفرض؟یا کدی که شما برای این فایل داده بودید؟ لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلام من تو قالب این کارو کردم جواب داد1. در فایل loop.php اگه کد زیر رو حذف نکردی بزار بمونه <?php the_content(''); ?><div class="more-link"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">ادامه مطلب</a></div>2. بعدش این کد رو توی هدر بعد از این بزار </head><?php if(is_singular()){ ?><style type="text/css">.more-link{ display:none;}</style><?php } ?>3. حالا اینارو توی style بزار.more-link {text-align: center;padding:5px;font-size: 11px;margin: 10px 0px;border-radius:10px 0px 10px 0px;border:2px solid #0560a6;width:60px;}موفق باشی 2 لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 سلام من تو قالب این کارو کردم جواب داد1. در فایل loop.php اگه کد زیر رو حذف نکردی بزار بمونه <?php the_content(''); ?><div class="more-link"><a href="<?php the_permalink() ?>" rel="bookmark">ادامه مطلب</a></div>2. بعدش این کد رو توی هدر بعد از این بزار </head><?php if(is_singular()){ ?><style type="text/css">.more-link{ display:none;}</style><?php } ?>3. حالا اینارو توی style بزار.more-link {text-align: center;padding:5px;font-size: 11px;margin: 10px 0px;border-radius:10px 0px 10px 0px;border:2px solid #0560a6;width:60px;}موفق باشیدقیقا همین کارو کردم ولی نمیشهبازم مشکل 2 ادامه مطلب وجود داره 1 لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 مطمئنی درست انجام دادی ؟؟آخه با این قالب انجام دادم درست بود ؟؟؟ لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 من الان قالب تو رو روسایتم گذاشتم ببین با این روش درست شدهhtp://3001.ir لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 من الان قالب تو رو روسایتم گذاشتم ببین با این روش درست شدهhtp://3001.irباز نمیشه که لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 داشتم تغیرات انجام میدادم الان امتحان کن لینک به ارسال
saeed4641 43 ارسال شده در اسفند 91 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 داشتم تغیرات انجام میدادم الان امتحان کندرستهولی نمیدونم مال من چشه؟اصلا درست نمیشهاصلابارها هم امتحان کردم لینک به ارسال
3001ir 61 ارسال شده در اسفند 91 گزارش بازنشر ارسال شده در اسفند 91 باشه فقط این کد رو بزار تو style تا یکم کار درست بشه.more-link {text-align: center;padding:5px;font-size: 11px;margin: 10px 0px;border-radius:10px 0px 10px 0px;border:2px solid #0560a6;}موفق باشی 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری