jalalian 0 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام . من یک افزونه نیاز دارم که اطلاعات کاربران را از طریق فرم دریافت و درخروجی به صورت یک بنر نمایش دهد به همراه عکس فرد . لطفا راهنمایی کنید. با سپاس لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 (ویرایش شده) در 5 ساعت قبل، jalalian گفته است : سلام . من یک افزونه نیاز دارم که اطلاعات کاربران را از طریق فرم دریافت و درخروجی به صورت یک بنر نمایش دهد به همراه عکس فرد . لطفا راهنمایی کنید. با سپاس سلام یعنی کاربر بعد از ثبت اطلاعات، بنر رو ببینه؟ ویرایش شده شهریور 00 توسط WordPress1 لینک به ارسال
Mesmaili 301 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 سلام. از راه های راحت استفاده از افزونه های فرم ساز هست. شما میتونید فرم درست کنید و اون رو صفحه ای که میخواید قرار بدید و از طریق شورتکد و یا راه های دیگه نتیجه فرم ورودی رو به کاربر در هرجایی که میخواید نشون بدید. لینک به ارسال
jalalian 0 ارسال شده در شهریور 00 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 بله. به نظر شما از گرویتی ویو میتونم استفاده کنم لینک به ارسال
WordPress1 364 ارسال شده در شهریور 00 گزارش بازنشر ارسال شده در شهریور 00 در 11 دقیقه قبل، jalalian گفته است : بله. به نظر شما از گرویتی ویو میتونم استفاده کنم من گراویتی فرم و فرمیناتور رو استفاده کردم خوبن 1 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری