mitraa 8 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 سلام . وقت بخیر. من می خوام برای سایت آژانس مسافرتی، خروجی API ایجاد کنم و سایت و به وب سرویس وصل کنم. چطور می تونم این کار و انجام بدم؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 @mitraa اگر هیچ پلاگینی توسط سازنده API برای وردپرس طراحی نشده که بتونه وردپرس با API ارتباط بگیره، این مورد رو شما باید برنامه نویسی کنید و راه دیگه ای نداره. 2 1 لینک به ارسال
mitraa 8 ارسال شده در آذر 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 پلاگین ها طراحی شده و نصبه رو سایت. کسی هست این کارو انجام بده؟ لینک به ارسال
mehran-b 2385 ارسال شده در آذر 99 گزارش بازنشر ارسال شده در آذر 99 در 2 ساعت قبل، mitraa گفته است : پلاگین ها طراحی شده و نصبه رو سایت. کسی هست این کارو انجام بده؟ خوب پس حله دیگه مشکل رو متوجه نمیشم. اگر نحوه استفاده از افزونه نمیدونید با سازنده افزونه باید در ارتباط باشید. 3 لینک به ارسال
mitraa 8 ارسال شده در دی 99 مالک گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در در ۱۳۹۹/۹/۴ در 10:31، mehran-b گفته است : @mitraa اگر هیچ پلاگینی توسط سازنده API برای وردپرس طراحی نشده که بتونه وردپرس با API ارتباط بگیره، این مورد رو شما باید برنامه نویسی کنید و راه دیگه ای نداره. سلام. سایت فعاله و افزونه ها هم نصبه و کد API هم گرفتم از جایی. ولی تنظیمش روی سایت و راهنمایی نیاز دارم. همین. لینک به ارسال
asadiy4n 2807 ارسال شده در دی 99 گزارش بازنشر ارسال شده در دی 99 در 4 ساعت قبل، mitraa گفته است : سلام. سایت فعاله و افزونه ها هم نصبه و کد API هم گرفتم از جایی. ولی تنظیمش روی سایت و راهنمایی نیاز دارم. همین. جناب @mehran-b گفتن بهتون که ! در در ۱۳۹۹/۹/۴ در 12:54، mehran-b گفته است : خوب پس حله دیگه مشکل رو متوجه نمیشم. اگر نحوه استفاده از افزونه نمیدونید با سازنده افزونه باید در ارتباط باشید. 1 لینک به ارسال
پست های پیشنهاد شده
لطفا برای ارسال دیدگاه وارد شوید
شما بعد از اینکه وارد حساب کاربری خود شدید می توانید دیدگاهی ارسال کنید
ورود به حساب کاربری